Намерете влак от Нова Загора до Стара Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,37лв.
Продължителност на пътуването 24 мин.
Връзки на ден 30
Първо заминаване: 00:46
Последно отпътуване: 20:04
Разстояние 31km

Най-добрите оферти за вашия влак от Нова Загора до Стара Загора на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Влакове от Нова Загора до Стара Загора: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Нова Загора и Стара Загора.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Нова Загора до Стара Загора?

Билетите за влак от Нова Загора до Стара Загора струват средно 2,03 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 1,35 лв..

Цена на билет Нова Загора - Стара Загора всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
Още 5 лв. Още Още Още Още Още

Влакове от Нова Загора до Стара Загора


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

От кои станции пътуват влаковете до Стара Загора?

Влаковете до Стара Загора заминават от Нова Загора от НОВА ЗАГОРА и пристигат на СТАРА ЗАГОРА.

Колко влакови връзки има от Нова Загора до Стара Загора всеки ден?

Ако трябва да пътувате до Стара Загора от Нова Загора, моля имайте предвид, че има 10 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 0 маршрута с поне една смяна, спрямо 10 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Нова Загора до Стара Загора и кога тръгват влаковете?

Средната продължителност на пътуването е 24 minutes, но най-бързите връзки ви отвеждат до Стара Загора за 19 minutes. Първият влак тръгва от Нова Загора в 00:11, докато последният тръгва в 20:11.