Намерете влак от Нова Загора до Стара Загора

24/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Нова Загора до Стара Загора с влак

Пътуването от Нова Загора до Стара Загора от влак е 31,29 km и отнема 0 ч 25 мин. Има 11 връзки на ден, с първото заминаване на 00:02 ч. и последното на 23:33 ч.. Възможно е да пътувате от Нова Загора до Стара Загора от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 25 мин
Връзка на ден11
Първо заминаване00:02 ч.
Последно заминаване23:33 ч.
Разстояние31,29 km
ЗаминаванеНова Загора
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Нова Загора до Стара Загора

Дата на заминаване
сряда, 24 юли 2024 г.

Пътуване от Нова Загора до Стара Загора с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Нова Загора до Стара Загора? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Нова Загора до Стара Загора?

Средно билетът за влак от Нова Загора до Стара Загора ще ви струва . Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до . Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Нова Загора до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Нова Загора до Стара Загора.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Нова Загора до Стара Загора с влак?

Разстоянието между Нова Загора и Стара Загора е приблизително 31,29 km. Като цяло ще ви отнеме около 0 ч 25 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Нова Загора до Стара Загора, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Нова Загора и Стара Загора ще завършат пътуването в 0 ч 19 мин. Средно ще ви отнеме около 0 ч 25 мин, за да пътувате 31,29 km между Нова Загора и Стара Загора.

Кои са спирките по маршрута от Нова Загора до Стара Загора?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Нова Загора и Стара Загора. Можете да започнете пътуването си в Нова Загора на спирки като Nova Zagora, Supermarket Billa on st. Patriarh Evtimiy. Те се свързват със спирки, включително Stara Zagora AG в Стара Загора. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Нова Загора до Стара Загора.

Колко пътувания от Нова Загора до Стара Загора се извършват всеки ден?

Маршрутът от Нова Загора до Стара Загора се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Нова Загора са средно 11 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Нова Загора до Стара Загора, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 11 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Нова Загора до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Нова Загора до Стара Загора

Евтини билети за влак от Нова Загора до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Нова Загора до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Нова Загора до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Нова Загора до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Нова Загора до Стара Загора

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Нова Загора до Стара Загора

Най-евтините билети за влак Нова Загора - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 1,33 лв., ако имате късмет, или средно за 1,67 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 2,49 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Нова Загора до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Нова Загора до Стара Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Нова Загора до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.19kg
Автобус
2.35kg
Полет
6.26kg
Кола
5.01kg
Какви са емисиите на CO2 за Нова Загора до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Нова Загора и Стара Загора са 2.19kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Нова Загора и Стара Загора? Като вземете влака между Нова Загора и Стара Загора, ще спестите 4.07kg CO2 емисии спрямо полет, 0.16kg спрямо автобус и 2.82kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Нова Загора и Стара Загора от влак?
Нова Загора до Стара Загора е 31,29 km.
Колко време трае влак между Нова Загора и Стара Загора?
Нова Загора до Стара Загора е средно 0 ч 25 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 19 мин.
Колко влак на ден преминават от Нова Загора до Стара Загора?
Нова Загора до Стара Загора има средно 11 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Нова Загора до Стара Загора?
Най-ранният влак от Нова Загора до Стара Загора тръгва на 00:02 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Нова Загора до Стара Загора?
Последният влак от Нова Загора до Стара Загора тръгва на 23:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Нова Загора до Стара Загора?
Има средно 11 от Нова Загора до Стара Загора.
Кое е най-бързото време за пътуване между Нова Загора до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Нова Загора и Стара Загора е 0 ч 19 мин.
Има ли директен влак от Нова Загора към Стара Загора?
Да, има директен влак между Нова Загора и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Нова Загора до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от Нова Загора до Стара Загора създава 2.19kg CO2 емисии.

Отидете локално от Нова Загора

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Нова Загора

Международни маршрути от Нова Загора и близките райони

Други дестинации от Нова Загора

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути