Train Illustration

Намерете влак от Нова Загора до Стара Загора

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуване от Нова Загора до Стара Загора с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Нова Загора до Стара Загора? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Нова Загора до Стара Загора, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Нова Загора да се Стара Загора с влак

разстояние 31 km
Заминаване Нова Загора
Пристигане Стара Загора
Превозвачи Bdz

Цена на билет Нова Загора - Стара Загора всеки ден

 
Днес
Още
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Нова Загора - Стара Загора

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

8 лв.

Дата
сряда 28 септември 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Nova Zagora Patriarh Evtimiy - Стара Загора Централна автогара
16:00 - 17:00
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
1 ч.
CO2: 1.1kg
Най-

Колко време отнема да се стигне от Нова Загора до Стара Загора с влак?

Разстоянието между Нова Загора и Стара Загора е приблизително 32 km. Като цяло ще ви отнеме около , за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това.

По кое време са първото и последното заминаване от Нова Загора до Стара Загора?

Първият отпътуващ през нощта от Нова Загора до Стара Загора тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Нова Загора и Стара Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Нова Загора до Стара Загора?

Можете да тръгнете от Нова Загора на спирки като НОВА ЗАГОРА. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Стара Загора на следните спирки: СТАРА ЗАГОРА. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Нова Загора и Стара Загора. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Нова Загора до Стара Загора се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Нова Загора до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване