Намерете влак от Мюнхен до Germering

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Мюнхен до Germering с влак

Пътуването от Мюнхен до Germering от влак е 14,79 km и отнема 0 ч 27 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 00:03 ч. и последното на 23:59 ч.. Възможно е да пътувате от Мюнхен до Germering от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването0 ч 27 мин
Връзка на ден5
Първо заминаване00:03 ч.
Последно заминаване23:59 ч.
Разстояние14,79 km
ЗаминаванеМюнхен
ПристиганеGermering
ПревозвачиDB - Regionalbahn

Влак Билети от Мюнхен до Germering

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуване от Мюнхен до Germering с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Мюнхен до Germering? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Мюнхен до Germering?

Цените ще варират, когато пътувате от Мюнхен до Germering. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до , но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мюнхен до Germering. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Мюнхен до Germering, можете да очаквате да платите средно около . Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема да се стигне от Мюнхен до Germering с влак?

Пътуването между Мюнхен и Germering с влак е приблизително 14,79 km. Ще ви отнеме около 0 ч 27 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Мюнхен до Germering, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Мюнхен и Germering ще завършат пътуването в 0 ч 23 мин. Средно ще ви отнеме около 0 ч 27 мин, за да пътувате 14,79 km между Мюнхен и Germering.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Мюнхен до Germering?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Мюнхен от следните спирки: Blumenstraße, München,Hauptbahnhof Seidlstraße, München,Hopfenstraße, München. Пристигайки в Germering, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Unterpfaffenhofen Lerchenstraße, Germering. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Germering.

Колко пътувания от Мюнхен до Germering има всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Мюнхен до Germering може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 5 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Мюнхен до Germering. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Мюнхен до Germering варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 4 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мюнхен до Germering. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мюнхен до Germering

Евтини билети за влак от Мюнхен до Germering
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мюнхен до Germering.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мюнхен до Germering, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мюнхен до Germering.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мюнхен до Germering

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Мюнхен до Germering

Най-евтините билети за влак Мюнхен - Germering могат да бъдат намерени само за 17,02 лв., ако имате късмет, или средно за 24,05 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 29,39 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Germering с влак

Когато пътувате до Germering с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда DB - Regionalbahn от Мюнхен до Germering
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мюнхен до Germering от train.
съоръжения DB - Regionalbahn
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check
sleeper_couchette спално място check

Мюнхен до Germering Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.04kg
Автобус
1.11kg
Полет
2.96kg
Кола
2.37kg
Какви са емисиите на CO2 за Мюнхен до Germering с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мюнхен и Germering са 1.04kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мюнхен и Germering? Като вземете влака между Мюнхен и Germering, ще спестите 1.92kg CO2 емисии спрямо полет, 0.07kg спрямо автобус и 1.33kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Мюнхен и Germering от влак?
Мюнхен до Germering е 14,79 km.
Колко време трае влак между Мюнхен и Germering?
Мюнхен до Germering е средно 0 ч 27 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 23 мин.
Колко влак на ден преминават от Мюнхен до Germering?
Мюнхен до Germering има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Мюнхен до Germering?
Най-ранният влак от Мюнхен до Germering тръгва на 00:03 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мюнхен до Germering?
Последният влак от Мюнхен до Germering тръгва на 23:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Мюнхен до Germering?
Има средно 4 от Мюнхен до Germering.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мюнхен до Germering от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мюнхен и Germering е 0 ч 23 мин.
Има ли директен влак от Мюнхен към Germering?
Да, има директен влак между Мюнхен и Germering.
Какви са емисиите на CO2 за Мюнхен до Germering от влак?
Пътуването на влак от Мюнхен до Germering създава 1.04kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мюнхен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Мюнхен

Международни маршрути от Мюнхен и близките райони

Други дестинации от Мюнхен

Други популярни маршрути