Намерете влак от Пазарджик до Ловеч

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,65 лв.
Продължителност на пътуването 9 ч. 22 мин.
връзки на ден 16
Първо заминаване 05:34
Последно отпътуване 22:22
разстояние 108 km

Евтини билети за влак от Пазарджик до Ловеч на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пазарджик до Ловеч. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Колко струват билетите за влак от Пазарджик до Ловеч?

Билетите за влак от Пазарджик до Ловеч струват средно 11,89 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 9,65 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от Пазарджик до Ловеч?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Пазарджик и Ловеч.

Влакове от Пазарджик до Ловеч

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пазарджик до Ловеч

Първият влак до Ловеч тръгва в 05:34, докато последният в 22:22. Пътуването продължава средно 9 ч. 22 мин., но с най-бързите връзки ще бъдете в Ловеч за 7 ч. 56 мин..

Кои станции обслужват железопътната линия Пазарджик - Ловеч?

Влаковете до Ловеч ще заминат от ПАЗАРДЖИК и ще пристигнат на ЛОВЕЧ, ЛОВЕЧ-СЕВЕР, ЛОВЕЧ - ЮГ and ЛОВЕЧ - СП..

За къси разстояния като тези между Пазарджик и Ловеч, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Колко връзки дневно има до Ловеч от Пазарджик с влак?

16 влакови връзки съществуват дневно до Ловеч от Пазарджик. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 16 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Ловеч в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до Ловеч от Пазарджик, моля имайте предвид, че има 16 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че абсолютно всички тези връзки имат една или повече смени. Затова няма да останете в един влак за цялото пътуване.