Влак Пазарджик - Плевен цени от 13,78 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пазарджик до Плевен с влак

Пътуването от Пазарджик до Плевен от влак е 137,4 km и отнема 7 ч 22 мин. Има 11 връзки на ден, с първото заминаване на 00:46 ч. и последното на 23:15 ч.. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Плевен от влак само за 13,78 лв. или за 30,57 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 13,78 лв..

Най-ниската цена13,78 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 22 мин
Връзка на ден11
Най-ниската цена13,78 лв.
Най-висока цена30,57 лв.
Първо заминаване00:46 ч.
Последно заминаване23:15 ч.
Разстояние137,4 km
ЗаминаванеПазарджик
ПристиганеПлевен
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Пазарджик до Плевен

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Пазарджик до Плевен

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пазарджик до Плевен. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Пазарджик до Плевен?

Най-евтините билети за влак от Пазарджик до Плевен струват 13,78 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 16,59 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пазарджик до Плевен.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пазарджик до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Пазарджик до Плевен варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 16,59 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко дълго е пътуването от Пазарджик до Плевен с влак?

Пътуването от Пазарджик до Плевен с влак обикновено отнема 7 ч 22 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 137,4 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 7 ч 22 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Пазарджик и Плевен продължава около 137,4 km и обикновено отнема приблизително 7 ч 22 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 5 ч 15 мин. Ако се опитвате да стигнете от Пазарджик до Плевен възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои са спирките по маршрута от Пазарджик до Плевен?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Пазарджик и Плевен. Можете да започнете пътуването си в Пазарджик на спирки като Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara),Pazardzhik Coach Station. Те се свързват със спирки, включително Pleven, Pleven в Плевен. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Пазарджик до Плевен.

Колко пътувания от Пазарджик до Плевен се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Пазарджик до Плевен може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 11 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пазарджик до Плевен. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пазарджик до Плевен варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 1 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 10 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Плевен. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пазарджик до Плевен

Евтини билети за влак от Пазарджик до Плевен
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Плевен.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Плевен, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Плевен.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пазарджик до Плевен

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пазарджик до Плевен

Най-евтините билети за влак Пазарджик - Плевен могат да бъдат намерени само за 7,28 лв., ако имате късмет, или средно за 14,14 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 15,13 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Плевен с влак

Когато пътувате до Плевен с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пазарджик до Плевен
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Плевен от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пазарджик до Плевен Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.62kg
Автобус
10.31kg
Полет
27.48kg
Кола
21.98kg
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Плевен с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пазарджик и Плевен са 9.62kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пазарджик и Плевен? Като вземете влака между Пазарджик и Плевен, ще спестите 17.86kg CO2 емисии спрямо полет, 0.69kg спрямо автобус и 12.36kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пазарджик до Плевен?
Билет влак от Пазарджик до Плевен е 16,59 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 13,78 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Плевен?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до Плевен е 13,78 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и Плевен от влак?
Пазарджик до Плевен е 137,4 km.
Колко време трае влак между Пазарджик и Плевен?
Пазарджик до Плевен е средно 7 ч 22 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 15 мин.
Колко влак на ден преминават от Пазарджик до Плевен?
Пазарджик до Плевен има средно 11 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пазарджик до Плевен?
Най-ранният влак от Пазарджик до Плевен тръгва на 00:46 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пазарджик до Плевен?
Последният влак от Пазарджик до Плевен тръгва на 23:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до Плевен?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 13,78 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Пазарджик до Плевен?
Има средно 1 от Пазарджик до Плевен.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Плевен от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пазарджик и Плевен е 5 ч 15 мин.
Има ли директен влак от Пазарджик към Плевен?
Да, има директен влак между Пазарджик и Плевен.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Плевен от влак?
Пътуването на влак от Пазарджик до Плевен създава 9.62kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Плевен

Свързани маршрути

Други популярни маршрути