Влак Благоевград - Стара Загора цени от 17,87 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Благоевград до Стара Загора с влак

Пътуването от Благоевград до Стара Загора от влак е 214,59 km и отнема 9 ч 26 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 08:00 ч. и последното на 19:29 ч.. Възможно е да пътувате от Благоевград до Стара Загора от влак само за 17,87 лв. или за 25,14 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,87 лв..

Най-ниската цена17,87 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 26 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена17,87 лв.
Най-висока цена25,14 лв.
Първо заминаване08:00 ч.
Последно заминаване19:29 ч.
Разстояние214,59 km
ЗаминаванеБлагоевград
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Благоевград до Стара Загора

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Стигнете от Благоевград до Стара Загора с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Благоевград до Стара Загора? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струва да се стигне от Благоевград до Стара Загора с влак?

Средно билетът за влак от Благоевград до Стара Загора ще ви струва 19,94 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 17,87 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Благоевград до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 19,94 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Благоевград до Стара Загора.

Колко време отнема да се стигне от Благоевград до Стара Загора с влак?

При разстояние от 214,59 km между Благоевград и Стара Загора, обикновено отнема 9 ч 26 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 9 ч 26 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Благоевград и Стара Загора продължава около 214,59 km и обикновено отнема приблизително 9 ч 26 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 7 ч 39 мин. Ако се опитвате да стигнете от Благоевград до Стара Загора възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

По кое време на деня мога да пътувам от Благоевград до Стара Загора?

По принцип първото отпътуване за деня от Благоевград ще бъде в 08:00 ч., а последното - в 19:29 ч.. Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Благоевград до Стара Загора могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Благоевград до Стара Загора, който обикновено тръгва в 08:00 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 19:29 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки се използват при пътуване от Благоевград до Стара Загора?

Ще можете да напуснете Благоевград, като използвате спирки като Blagoevgrad, Bus Station. Те ви свързват със спирки, включително Stara Zagora AG в Стара Загора. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Благоевград, или в Стара Загора, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Благоевград до Стара Загора има всеки ден?

Маршрутът от Благоевград до Стара Загора се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Благоевград са средно 5 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Благоевград до Стара Загора, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 5 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Благоевград до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Благоевград до Стара Загора

Евтини билети за влак от Благоевград до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Благоевград до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Благоевград до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Благоевград до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Благоевград до Стара Загора

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 8,96 лв. до 18,88 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 53% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Благоевград до Стара Загора

Най-евтините билети за влак Благоевград - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 5,07 лв., ако имате късмет, или средно за 14,74 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 19,78 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Благоевград до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Благоевград до Стара Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Благоевград до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.02kg
Автобус
16.09kg
Полет
42.92kg
Кола
34.33kg
Какви са емисиите на CO2 за Благоевград до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Благоевград и Стара Загора са 15.02kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Благоевград и Стара Загора? Като вземете влака между Благоевград и Стара Загора, ще спестите 27.9kg CO2 емисии спрямо полет, 1.07kg спрямо автобус и 19.31kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Благоевград до Стара Загора?
Билет влак от Благоевград до Стара Загора е 19,94 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 17,87 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Благоевград до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Благоевград до Стара Загора е 17,87 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Благоевград и Стара Загора от влак?
Благоевград до Стара Загора е 214,59 km.
Колко време трае влак между Благоевград и Стара Загора?
Благоевград до Стара Загора е средно 9 ч 26 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 39 мин.
Колко влак на ден преминават от Благоевград до Стара Загора?
Благоевград до Стара Загора има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Благоевград до Стара Загора?
Най-ранният влак от Благоевград до Стара Загора тръгва на 08:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Благоевград до Стара Загора?
Последният влак от Благоевград до Стара Загора тръгва на 19:29 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Благоевград до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 17,87 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Благоевград до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Благоевград и Стара Загора е 7 ч 39 мин.
Има ли директен влак от Благоевград към Стара Загора?
Да, има директен влак между Благоевград и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Благоевград до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от Благоевград до Стара Загора създава 15.02kg CO2 емисии.

Отидете локално от Благоевград

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Благоевград

Международни маршрути от Благоевград и близките райони

Други дестинации от Благоевград

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути