Влак Плевен - Стара Загора цени от 11,50 лв.

Започва от
11,50 лв.
откривам

Плевен до Стара Загора с влак

Пътуването от Плевен до Стара Загора от влак е 137,77 km и отнема 7 ч 14 мин. Има 18 връзки на ден, с първото заминаване на 01:48 ч. и последното на 23:15 ч.. Възможно е да пътувате от Плевен до Стара Загора от влак само за 11,50 лв. или за 27,69 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,50 лв..

Най-ниската цена11,50 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 14 мин
Връзка на ден18
Най-ниската цена11,50 лв.
Най-висока цена27,69 лв.
Първо заминаване01:48 ч.
Последно заминаване23:15 ч.
Разстояние137,77 km
ЗаминаванеПлевен
ПристиганеСтара Загора
Превозвачи

Влак Билети от Pleven до Stara Zagora

Дата на заминаване
петък, 1 дек 2023 г.

Стигнете от Плевен до Стара Загора с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Плевен до Стара Загора? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Плевен до Стара Загора, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за билети за влак от Плевен до Стара Загора?

Средно билетът за влак от Плевен до Стара Загора ще ви струва 17,63 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 11,50 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Плевен до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Плевен до Стара Загора. Средно обаче ще платите около 17,63 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема да се стигне от Плевен до Стара Загора с влак?

Пътуването между Плевен и Стара Загора с влак е приблизително 137,77 km. Ще ви отнеме около 7 ч 14 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от Плевен до Стара Загора, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Плевен и Стара Загора ще завършат пътуването в 4 ч 12 мин. Средно ще ви отнеме около 7 ч 14 мин, за да пътувате 137,77 km между Плевен и Стара Загора.

Кои спирки се използват при пътуване от Плевен до Стара Загора?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Плевен и Стара Загора. Можете да започнете пътуването си в Плевен на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Стара Загора. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Плевен до Стара Загора.

Колко пъти на ден има тръгващи от Плевен за Стара Загора?

Средно има 18 заминаващи ежедневно от Плевен до Стара Загора. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Плевен, които пътуват директно до Стара Загора. Има 18 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Плевен до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Pleven до Stara Zagora

Евтини билети за влак от Плевен до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Плевен до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Плевен до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Плевен до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Pleven до Stara Zagora

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Плевен до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Плевен до Стара Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Плевен до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
9.64kg
Автобус
10.33kg
Полет
27.55kg
Кола
22.04kg
Какви са емисиите на CO2 за Плевен до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Плевен и Стара Загора са 9.64kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Плевен и Стара Загора? Като вземете влака между Плевен и Стара Загора, ще спестите 17.91kg CO2 емисии спрямо полет, 0.69kg спрямо автобус и 12.4kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Плевен до Стара Загора?
Билет влак от Плевен до Стара Загора е 17,63 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,50 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Плевен до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Плевен до Стара Загора е 11,50 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Плевен и Стара Загора от влак?
Плевен до Стара Загора е 137,77 km.
Колко време трае влак между Плевен и Стара Загора?
Плевен до Стара Загора е средно 7 ч 14 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 4 ч 12 мин.
Колко влак на ден преминават от Плевен до Стара Загора?
Плевен до Стара Загора има средно 18 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Плевен до Стара Загора?
Най-ранният влак от Плевен до Стара Загора тръгва на 01:48 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Плевен до Стара Загора?
Последният влак от Плевен до Стара Загора тръгва на 23:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Плевен до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,50 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Плевен до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Плевен и Стара Загора е 4 ч 12 мин.
Има ли директен влак от Плевен към Стара Загора?
Да, има директен влак между Плевен и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Плевен до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от Плевен до Стара Загора създава 9.64kg CO2 емисии.

Отидете локално от Плевен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Плевен

Международни маршрути от Плевен и близките райони

Други дестинации от Плевен

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути