Намерете влак от Плевен до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,65лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 48 мин.
Връзки на ден 50
Първо заминаване: 03:13
Последно отпътуване: 19:41
Разстояние 138km

Сравнете най-добрите цени за влак от Плевен до Стара Загора

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Плевен до Стара Загора?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Плевен и Стара Загора.

Колко е най-евтиният билет за влак от Плевен до Стара Загора?

Билетите за влак от Плевен до Стара Загора струват средно 21,73 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,65 лв..

Влакове от Плевен до Стара Загора


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

На кои станции можете да хванете влака до Стара Загора и къде ще пристигнете?

Влаковете до Стара Загора могат да заминат от ПЛЕВЕН ЗАПАД or ПЛЕВЕН и да пристигнат на СТАРА ЗАГОРА.

Колко влакови връзки има от Плевен до Стара Загора всеки ден?

15 връзки са налични всеки ден за пътуване от Плевен до Стара Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 15 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Стара Загора и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Стара Загора за 4 hours and 48 minutes, но средно отнема 6 hours and 26 minutes. Първият влак, водещ до Стара Загора е в 03:11, докато последният тръгва от Плевен в 18:11.