Влак Мюлхайм-на-Руре - Дюселдорф цени от 38,35 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф с влак

Пътуването от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф от влак е 24,71 km и отнема 0 ч 37 мин. Има 10 връзки на ден, с първото заминаване на 00:15 ч. и последното на 05:15 ч.. Възможно е да пътувате от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф от влак само за 38,35 лв. или за 44,81 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 38,35 лв..

Най-ниската цена38,35 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 37 мин
Връзка на ден10
Най-ниската цена38,35 лв.
Най-висока цена44,81 лв.
Първо заминаване00:15 ч.
Последно заминаване05:15 ч.
Разстояние24,71 km
ЗаминаванеМюлхайм-на-Руре
ПристиганеДюселдорф
ПревозвачиDB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE)

Влак Билети от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф?

Средно билетът за влак от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф ще ви струва 41,35 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 38,35 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 41,35 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф.

Колко дълго е пътуването от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф с влак?

Пътуването между Мюлхайм-на-Руре и Дюселдорф с влак е приблизително 24,71 km. Ще ви отнеме около 0 ч 37 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф обхваща разстояние от 24,71 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 0 ч 37 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 23 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои са спирките по маршрута от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф?

Можете да тръгнете от Мюлхайм-на-Руре на спирки като Oststr., Mülheim an der Ruhr. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Дюселдорф на следните спирки: Sonnenstraße, Düsseldorf,Markenstraße, Düsseldorf,Eichelstraße, Düsseldorf,Duesseldorf Airport,Düsseldorf,Fuldaer Straße, Düsseldorf,Benrath Btf, Düsseldorf. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Мюлхайм-на-Руре и Дюселдорф. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф?

Ако искате да стигнете от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 10 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 5 директни пътувания между Мюлхайм-на-Руре и Дюселдорф. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 5 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф

Евтини билети за влак от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф

Най-евтините билети за влак Мюлхайм-на-Руре - Дюселдорф могат да бъдат намерени само за 12,52 лв., ако имате късмет, или средно за 27,58 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 42,85 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дюселдорф с влак

Когато пътувате до Дюселдорф с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Express InterCity е вид влакова услуга, която работи в много страни по света. Той е проектиран да осигури бърз и ефективен транспорт между големите градове, с ограничени спирки по пътя. Влаковете Express InterCity обикновено предлагат удобства като удобни места за сядане, климатик и храна и напитки на борда. Те могат също да имат възможности за сядане в първа или бизнес класа за пътници, които искат допълнителен комфорт и удобства. Влаковете Express InterCity често са популярен избор за пътуващи по работа, туристи и пътуващи, които трябва да пътуват между градовете бързо и удобно.

Regional Express (Rex) е австралийска авиокомпания, която изпълнява редовни регионални полети до над 60 дестинации в Австралия. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и има седалище в Mascot, Нов Южен Уелс. Rex управлява флотилия от над 60 самолета, включително турбовитлови Saab 340 и самолети Boeing 737-800NG. Основният фокус на авиокомпанията е върху предоставянето на достъпни въздушни пътувания до регионалните общности, със силен акцент върху безопасността, надеждността и обслужването на клиентите. Rex предлага и програма за редовни пътници, Rex Business Flyer, и има партньорства с други авиокомпании като Qantas и Virgin Australia.

Типове билети и съоръжения от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от DB - InterCity Express (ICE) при пътуване от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф.

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете ICE се насладете на безплатен WiFi и достъп до портала ICE за филми, телевизионни предавания, аудиокниги, игри и материали за четене.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Потърсете спокойствие на ICE Frankfurt в автобус 21 (втора класа) и автобус 28/29 (първа класа). На ICE 104/105 Basel това е автобус 31 (втора класа) и автобус 38/39 (първа класа).
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Останете заредени с електрически контакт за всеки две места във влака.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете ICE можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
За съдействие при качване, смяна на влак или други въпроси се свържете с услугата за мобилност на DB. Персоналът е винаги готов да помогне и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
С ICE избирайте между пълно меню в ресторанта на борда или бързи закуски в бистрото. За пътниците от първа класа безплатната храна и напитки се сервират директно на вашето място. Разнообразното меню на DB, актуализирано на тримесечие, включва местни и вегетариански/вегански опции.
air_con Климатик open icon close icon
Влаковете ICE предлагат не само климатик, но и иновации с екологични системи, които едновременно охлаждат и отопляват с естествени хладилни агенти.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете на Deutsche Bahn се уверете, че е разглобен и плътно опакован в калъф или калъф с етикет с вашето име върху него и можете да го внесете на борда безплатно. Разрешено е да носите също един обикновен и един ръчен багаж. Просто се уверете, че велосипедът ви не пречи на другите пътници и не блокира пътеки. Забележка: Специални велосипеди не са разрешени, но ако сте международен пътник, няма нужда да се притеснявате за ограниченията в пиковите часове.
Услуги на борда DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE) and National Express от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф от train.
съоръжения DB - Regional Express DB - InterCity Express (ICE) National Express
quiet_zone Тиха зона check check check
wifi WiFi check check check
power_sockets Електрически контакти check check check
accessibility Достъпност check check check
food_and_drink Храни и напитки check check check
air_con Климатик check check check
bicycle Велосипед check check check
sleeper_couchette спално място check check check
luggage Багаж cross check check

Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.73kg
Автобус
1.85kg
Полет
4.94kg
Кола
3.95kg
Какви са емисиите на CO2 за Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Мюлхайм-на-Руре и Дюселдорф са 1.73kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Мюлхайм-на-Руре и Дюселдорф? Като вземете влака между Мюлхайм-на-Руре и Дюселдорф, ще спестите 3.21kg CO2 емисии спрямо полет, 0.12kg спрямо автобус и 2.22kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф?
Билет влак от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф е 41,35 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 38,35 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф е 38,35 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Мюлхайм-на-Руре и Дюселдорф от влак?
Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф е 24,71 km.
Колко време трае влак между Мюлхайм-на-Руре и Дюселдорф?
Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф е средно 0 ч 37 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 23 мин.
Какви компании работят от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф?
Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф се покрива от оператор(и) 2. Можете да намерите на Virail DB - Regional Express, DB - InterCity Express (ICE) and National Express предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф?
Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф има средно 10 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф?
Най-ранният влак от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф тръгва на 00:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф?
Последният влак от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф тръгва на 05:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 38,35 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф?
Има средно 5 от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф.
Кое е най-бързото време за пътуване между Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Мюлхайм-на-Руре и Дюселдорф е 0 ч 23 мин.
Има ли директен влак от Мюлхайм-на-Руре към Дюселдорф?
Да, има директен влак между Мюлхайм-на-Руре и Дюселдорф.
Какви са емисиите на CO2 за Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф от влак?
Пътуването на влак от Мюлхайм-на-Руре до Дюселдорф създава 1.73kg CO2 емисии.

Отидете локално от Мюлхайм-на-Руре

Популярни маршрути

Международни маршрути от Мюлхайм-на-Руре и близките райони

Други дестинации от Мюлхайм-на-Руре

Основни маршрути до Дюселдорф

Други популярни маршрути