Намерете влак от Габрово до Стара Загора

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Габрово до Стара Загора с влак

Пътуването от Габрово до Стара Загора от влак е 55,27 km и отнема 2 ч 51 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 05:35 ч. и последното на 17:55 ч.. Възможно е да пътувате от Габрово до Стара Загора от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването2 ч 51 мин
Връзка на ден5
Първо заминаване05:35 ч.
Последно заминаване17:55 ч.
Разстояние55,27 km
ЗаминаванеГаброво
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиBDZ

Стигнете от Габрово до Стара Загора с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Габрово до Стара Загора? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Габрово до Стара Загора?

Цените на билетите за влак от Габрово до Стара Загора варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Габрово до Стара Загора ще струват . Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Габрово до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Габрово до Стара Загора.

Колко дълго е пътуването от Габрово до Стара Загора с влак?

Средното време за пътуване е 2 ч 51 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 55,27 km от Габрово до Стара Загора. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Габрово до Стара Загора да отнеме повече от 2 ч 51 мин. Пътуването между Габрово и Стара Загора продължава около 55,27 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 51 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 2 ч 35 мин. Ако се опитвате да стигнете от Габрово до Стара Загора възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Габрово до Стара Загора?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Габрово до Стара Загора, който тръгва в 05:35 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 17:55 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първият отпътуващ през нощта от Габрово до Стара Загора тръгва в 05:35 ч., докато последният отпътува в 17:55 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Габрово и Стара Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от Габрово до Стара Загора?

Можете да тръгнете от Габрово на спирки като Gabrovo, Avtogara (Габрово, Автогара). В края на пътуването ще можете да пристигнете в Стара Загора на следните спирки: Stara Zagora AG. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Габрово и Стара Загора. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Габрово до Стара Загора?

Ще можете да пътувате от Габрово до Стара Загора, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 5 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Габрово до Стара Загора, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Габрово до Стара Загора всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 5 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Габрово до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Габрово до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Габрово до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Габрово до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Габрово до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Габрово до Стара Загора

Най-евтините билети за влак Габрово - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Габрово до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Габрово до Стара Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Габрово до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.87kg
Автобус
4.15kg
Полет
11.05kg
Кола
8.84kg
Какви са емисиите на CO2 за Габрово до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Габрово и Стара Загора са 3.87kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Габрово и Стара Загора? Като вземете влака между Габрово и Стара Загора, ще спестите 7.18kg CO2 емисии спрямо полет, 0.28kg спрямо автобус и 4.97kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Габрово и Стара Загора от влак?
Габрово до Стара Загора е 55,27 km.
Колко време трае влак между Габрово и Стара Загора?
Габрово до Стара Загора е средно 2 ч 51 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 35 мин.
Колко влак на ден преминават от Габрово до Стара Загора?
Габрово до Стара Загора има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Габрово до Стара Загора?
Най-ранният влак от Габрово до Стара Загора тръгва на 05:35 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Габрово до Стара Загора?
Последният влак от Габрово до Стара Загора тръгва на 17:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Кое е най-бързото време за пътуване между Габрово до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Габрово и Стара Загора е 2 ч 35 мин.
Има ли директен влак от Габрово към Стара Загора?
Да, има директен влак между Габрово и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Габрово до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от Габрово до Стара Загора създава 3.87kg CO2 емисии.

Отидете локално от Габрово

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Габрово

Международни маршрути от Габрово и близките райони

Други дестинации от Габрово

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути