Намерете влак от Габрово до Стара Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,36лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 50 мин.
Връзки на ден 5
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 20:20
Разстояние 55km

С virail са най-евтините билети за влак от Габрово до Стара Загора

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Габрово до Стара Загора с влак?

За да стигнете до Стара Загора с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Стара Загора?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Габрово до Стара Загора за 3,05 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Стара Загора струват средно 4,93 лв..

,

Влакове от Габрово до Стара Загора


Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Габрово и Стара Загора?

Можете да хванете влака до Стара Загора на ГАБРОВО, който пристига на СТАРА ЗАГОРА.

Колко връзки дневно има до Стара Загора от Габрово с влак?

Ако трябва да пътувате до Стара Загора от Габрово, моля имайте предвид, че има 4 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 4 маршрута с поне една смяна, спрямо 0 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Стара Загора с влак?

Докато първият влак до Стара Загора тръгва в 05:06, последният е насрочен за 20:06. Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 57 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Стара Загора за 2 hours and 34 minutes.