Влак Пазарджик - Разград цени от 22,33 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пазарджик до Разград с влак

Пътуването от Пазарджик до Разград от влак е 231,86 km и отнема 11 ч 21 мин. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 03:36 ч. и последното на 23:33 ч.. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Разград от влак само за 22,33 лв. или за 28,12 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 22,33 лв..

Най-ниската цена22,33 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 21 мин
Връзка на ден7
Най-ниската цена22,33 лв.
Най-висока цена28,12 лв.
Първо заминаване03:36 ч.
Последно заминаване23:33 ч.
Разстояние231,86 km
ЗаминаванеПазарджик
ПристиганеРазград
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Пазарджик до Разград

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуване от Пазарджик до Разград с Virail

Планирате да пътувате от Пазарджик до Разград? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Пазарджик до Разград с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Пазарджик до Разград. Средно обаче ще платите около 25,77 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 22,33 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пазарджик до Разград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Пазарджик до Разград, можете да очаквате да платите средно около 25,77 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Пазарджик до Разград с влак?

Пътуването от Пазарджик до Разград с влак обикновено отнема 11 ч 21 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 231,86 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 11 ч 21 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Пазарджик и Разград с влак обикновено отнема 11 ч 21 мин, за да се измине разстояние от 231,86 km. Най-краткото пътуване от Пазарджик до Разград ще ви отнеме 8 ч 14 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Разград е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пазарджик до Разград с влак?

Можете да тръгнете от Пазарджик на спирки като Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara),Pazardzhik Coach Station. В края на пътуването ще можете да пристигнете в Разград на следните спирки: Разград, Aвтогара (Razgrad, Avtogara). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Пазарджик и Разград. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пъти на ден има пътувания от Пазарджик до Разград?

Точният брой на пътуванията от Пазарджик до Разград може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 7 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пазарджик до Разград. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пазарджик до Разград варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 7 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Разград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пазарджик до Разград

Евтини билети за влак от Пазарджик до Разград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Разград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Разград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Разград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пазарджик до Разград

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пазарджик до Разград

Най-евтините билети за влак Пазарджик - Разград могат да бъдат намерени само за 11,41 лв., ако имате късмет, или средно за 18,29 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22,43 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Разград с влак

Когато пътувате до Разград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пазарджик до Разград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Разград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пазарджик до Разград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
16.23kg
Автобус
17.39kg
Полет
46.37kg
Кола
37.1kg
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Разград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пазарджик и Разград са 16.23kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пазарджик и Разград? Като вземете влака между Пазарджик и Разград, ще спестите 30.14kg CO2 емисии спрямо полет, 1.16kg спрямо автобус и 20.87kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пазарджик до Разград?
Билет влак от Пазарджик до Разград е 25,77 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 22,33 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Разград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до Разград е 22,33 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и Разград от влак?
Пазарджик до Разград е 231,86 km.
Колко време трае влак между Пазарджик и Разград?
Пазарджик до Разград е средно 11 ч 21 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 14 мин.
Колко влак на ден преминават от Пазарджик до Разград?
Пазарджик до Разград има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пазарджик до Разград?
Най-ранният влак от Пазарджик до Разград тръгва на 03:36 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пазарджик до Разград?
Последният влак от Пазарджик до Разград тръгва на 23:33 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до Разград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 22,33 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Разград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пазарджик и Разград е 8 ч 14 мин.
Има ли директен влак от Пазарджик към Разград?
Да, има директен влак между Пазарджик и Разград.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Разград от влак?
Пътуването на влак от Пазарджик до Разград създава 16.23kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Разград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути