Намерете влак от София до Даскалово

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

София до Даскалово с влак

Пътуването от София до Даскалово от влак е 190,85 km и отнема 1 ч 0 мин. Има 33 връзки на ден, с първото заминаване на 05:25 ч. и последното на 22:30 ч.. Възможно е да пътувате от София до Даскалово от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването1 ч 0 мин
Връзка на ден33
Първо заминаване05:25 ч.
Последно заминаване22:30 ч.
Разстояние190,85 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеДаскалово
ПревозвачиBDZ

Стигнете от София до Даскалово с Virail

Планирате да пътувате от София до Даскалово? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко ще платя за билети за влак от София до Даскалово?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Даскалово. Средно обаче ще платите около за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до , но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Даскалово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от София до Даскалово варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от София до Даскалово с влак?

Пътуването между София и Даскалово с влак е приблизително 190,85 km. Ще ви отнеме около 1 ч 0 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Разстоянието между София и Даскалово е около 190,85 km. В зависимост от точния маршрут и компанията, с която пътувате, времето ви за пътуване може да варира. Средно това пътуване ще отнеме около 1 ч 0 мин. Обаче най-бързите маршрути между София и Даскалово продължават 0 ч 37 мин. Ако бързината е приоритет за вас, когато пътувате, обърнете внимание на експресни услуги, които могат да ви отведат по-бързо. При резервацията може да е необходима известна гъвкавост. Често тези услуги тръгват само в определен час от деня или дори в определени дни от седмицата. Можете също така да намерите по-бързо пътуване, като поемете по непряк маршрут и се свържете на друга спирка по пътя.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Даскалово?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 05:25 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 22:30 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Даскалово. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. Първият отпътуващ през нощта от София до Даскалово тръгва в 05:25 ч., докато последният отпътува в 22:30 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Даскалово. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Даскалово?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Даскалово, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: . Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Даскалово.

Колко пъти на ден има пътувания от София до Даскалово?

Ще можете да пътувате от София до Даскалово, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 33 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Даскалово, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 18 директни връзки от София до Даскалово всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 15 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Даскалово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от София до Даскалово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Даскалово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Даскалово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Даскалово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Намерете най-добрия ден за пътуване до Даскалово с влак

Когато пътувате до Даскалово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Даскалово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Даскалово от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Даскалово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
13.36kg
Автобус
14.31kg
Полет
38.17kg
Кола
30.54kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Даскалово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Даскалово са 13.36kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Даскалово? Като вземете влака между София и Даскалово, ще спестите 24.81kg CO2 емисии спрямо полет, 0.95kg спрямо автобус и 17.18kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между София и Даскалово от влак?
София до Даскалово е 190,85 km.
Колко време трае влак между София и Даскалово?
София до Даскалово е средно 1 ч 0 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 37 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Даскалово?
София до Даскалово има средно 33 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Даскалово?
Най-ранният влак от София до Даскалово тръгва на 05:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Даскалово?
Последният влак от София до Даскалово тръгва на 22:30 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от София до Даскалово?
Има средно 18 от София до Даскалово.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Даскалово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Даскалово е 0 ч 37 мин.
Има ли директен влак от София към Даскалово?
Да, има директен влак между София и Даскалово.
Какви са емисиите на CO2 за София до Даскалово от влак?
Пътуването на влак от София до Даскалово създава 13.36kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Даскалово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути