Влак Пловдив - Разград цени от 10,41лв.

Започва от
10,41лв.
откривам

Пловдив до Разград с влак

Пътуването от Пловдив до Разград от влак е 210,7 km и отнема 7 ч. 27 мин.. Има 7 връзки на ден, с първото заминаване на 01:03 и последното на 22:50. Възможно е да пътувате от Пловдив до Разград от влак само за 10,41лв. или за 36,14лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,41лв..

Най-добра цена 10,41лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 27 мин.
Връзка на ден 7
Най-ниската цена 10,41лв.
Най-висока цена 36,14лв.
Първо заминаване 01:03
Последно заминаване 22:50
Разстояние 210,7 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Разград
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Пловдив до Разград

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  Още
  25°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  26°
  Oct 02
  Още
  28°
  Oct 03
  Още
  29°
  Oct 04
  Още
  29°
  Oct 05
  Още
  30°
  Oct 06
  Още
  28°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  23°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Разград с Virail

Планирате да пътувате от Пловдив до Разград? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Пловдив до Разград с влак?

Цените на билетите за влак от Пловдив до Разград варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Пловдив до Разград ще струват 20,05лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 26,63лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Пловдив до Разград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Разград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Разград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Разград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 17лв. до 21лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 19% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Разград

Най-евтините билети за влак Пловдив - Разград могат да бъдат намерени само за 10лв., ако имате късмет, или средно за 18лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 22лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Разград с влак

Когато пътувате до Разград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Разград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Разград от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Пловдив до Разград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.8kg
Автобус
25.1kg
Полет
1,001.9kg
Кола
96.6kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Разград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Разград са 3.8kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Разград? Като вземете влака между Пловдив и Разград, ще спестите 998.1kg CO2 емисии спрямо полет, 21.3kg спрямо автобус и 92.9kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Разград?
Билет влак от Пловдив до Разград е 25,58лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,41лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Разград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Разград е 10,41лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Разград от влак?
Пловдив до Разград е 210,7 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Разград?
Пловдив до Разград е средно 11 ч. 7 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч. 27 мин..
Какви компании работят от Пловдив до Разград?
Пловдив до Разград се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Разград?
Пловдив до Разград има средно 7 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Разград?
Най-ранният влак от Пловдив до Разград тръгва на 01:03. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Разград?
Последният влак от Пловдив до Разград тръгва на 22:50. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Разград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,41лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пловдив до Разград?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Пловдив, за да отидете до Разград. Можете да преминете от Plovdiv и можете да стигнете до Razgrad.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Разград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Разград е 7 ч. 27 мин..
Има ли директен влак от Пловдив към Разград?
Да, има директен влак между Пловдив и Разград.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Разград от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Разград създава 3.8kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Разград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути