Намерете влак от Пловдив до Разград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,21 лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 30 мин.
връзки на ден 6
Първо заминаване 05:02
Последно отпътуване 02:50
разстояние 211 km

Евтини билети за влак от Пловдив до Разград на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Пловдив до Разград. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Разград?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пловдив до Разград за 3,21 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Разград струват средно 12,36 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от Пловдив до Разград?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пловдив до Разград, предлагани от Bdz.

Влакове от Пловдив до Разград

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пловдив до Разград

С най-бързите връзки ще бъдете в Разград за 7 ч. 43 мин., но средно отнема 10 ч. 30 мин.. Първият влак, водещ до Разград е в 05:02, докато последният тръгва от Пловдив в 02:50.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Пловдив до Разград?

Можете да хванете влака до Разград на ПЛОВДИВ, който пристига на РАЗГРАД.

Когато пътувате с влак, никога не забравяйте да вземете билета със себе си: уверете се, че сте го отпечатали предварително или изтеглете мобилната версия, ако е позволено.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко връзки дневно има до Разград от Пловдив с влак?

Ако желаете да отидете в Разград от Пловдив с влак, 6 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 6 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в същия влак и да избегнете смяна.

Ако трябва да пътувате до Разград от Пловдив, моля имайте предвид, че има 6 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че абсолютно всички тези връзки имат една или повече смени. Затова няма да останете в един влак за цялото пътуване.