Намерете влак от Пловдив до Разград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 17 лв.
Продължителност на пътуването 10 ч. 39 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 01:34
Последно отпътуване: 23:30
Разстояние 211km

С virail са най-евтините билети за влак от Пловдив до Разград

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Разград. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пловдив до Разград, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми обслужват маршрута от Пловдив до Разград?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Пловдив до Разград, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Разград?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до Разград е 19,80 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до Разград могат да бъдат около 9,90 лв..

Влакове от Пловдив до Разград


Тъй като пътуването между Пловдив и Разград е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

От кои станции пътуват влаковете до Разград?

Можете да хванете влака до Разград на ПЛОВДИВ, който пристига на РАЗГРАД.

Пътуване с влак до Разград от Пловдив: колко връзки дневно има?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Разград с влак. Моля, имайте предвид, че има 8 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пловдив до Разград

С най-бързите връзки ще бъдете в Разград за 8 hours and 37 minutes, но средно отнема 11 hours and 25 minutes. Първият влак, водещ до Разград е в 01:11, докато последният тръгва от Пловдив в 23:11.