Влак Пловдив - Разград цени от 10,68 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Разград с влак

Пътуването от Пловдив до Разград от влак е 210,96 km и отнема 11 ч 6 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 00:04 ч. и последното на 23:44 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Разград от влак само за 10,68 лв. или за 33,89 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,68 лв..

Най-ниската цена10,68 лв.
Продължителност на пътуването11 ч 6 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена10,68 лв.
Най-висока цена33,89 лв.
Първо заминаване00:04 ч.
Последно заминаване23:44 ч.
Разстояние210,96 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеРазград
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Пловдив до Разград

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуването ви от Пловдив до Разград с Virail

Планирате да пътувате от Пловдив до Разград? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Пловдив до Разград с влак?

Когато пътувате от Пловдив до Разград, можете да очаквате да платите средно около 25,89 лв.. Може да успеете да намерите цени до 10,68 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Разград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Пловдив до Разград варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 25,89 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Разград с влак?

Пътуването от Пловдив до Разград с влак обикновено отнема 11 ч 6 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 210,96 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 11 ч 6 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Пловдив и Разград с влак обикновено отнема 11 ч 6 мин, за да се измине разстояние от 210,96 km. Най-краткото пътуване от Пловдив до Разград ще ви отнеме 7 ч 44 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Разград е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Пловдив до Разград?

В Пловдив спирките за заминаване включват Plovdiv Central Train Station. Когато пристигнете в Разград, може да успеете да слезете на спирки като Разград, Aвтогара (Razgrad, Avtogara). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Пловдив до Разград?

Ще можете да пътувате от Пловдив до Разград, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 6 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Пловдив до Разград, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Пловдив до Разград всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 6 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Разград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Пловдив до Разград

Евтини билети за влак от Пловдив до Разград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Разград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Разград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Разград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Пловдив до Разград

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 16,71 лв. до 20,57 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 19% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Разград

Най-евтините билети за влак Пловдив - Разград могат да бъдат намерени само за 19,06 лв., ако имате късмет, или средно за 20,41 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21,35 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Разград с влак

Когато пътувате до Разград с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Разград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Разград от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Разград Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
14.77kg
Автобус
15.82kg
Полет
42.19kg
Кола
33.75kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Разград с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Разград са 14.77kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Разград? Като вземете влака между Пловдив и Разград, ще спестите 27.42kg CO2 емисии спрямо полет, 1.05kg спрямо автобус и 18.98kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Разград?
Билет влак от Пловдив до Разград е 25,89 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,68 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Разград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Разград е 10,68 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Разград от влак?
Пловдив до Разград е 210,96 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Разград?
Пловдив до Разград е средно 11 ч 6 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 44 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Разград?
Пловдив до Разград има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Разград?
Най-ранният влак от Пловдив до Разград тръгва на 00:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Разград?
Последният влак от Пловдив до Разград тръгва на 23:44 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Разград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,68 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Разград от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Разград е 7 ч 44 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Разград?
Да, има директен влак между Пловдив и Разград.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Разград от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Разград създава 14.77kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Разград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути