Влак Сливен - Стара Загора цени от 10,33 лв.

22/05/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

| Повече ▼
| Повече ▼
| Повече ▼

Сливен до Стара Загора с влак

Пътуването от Сливен до Стара Загора от влак е 63 km и отнема 2 ч 8 мин. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 01:18 ч. и последното на 21:14 ч.. Възможно е да пътувате от Сливен до Стара Загора от влак само за 10,33 лв. или за 10,37 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,33 лв..

Най-ниската цена10,33 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 8 мин
Връзка на ден9
Най-ниската цена10,33 лв.
Най-висока цена10,37 лв.
Първо заминаване01:18 ч.
Последно заминаване21:14 ч.
Разстояние63 km
ЗаминаванеСливен
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sliven до Stara Zagora

Дата на заминаване
сряда, 22 май 2024 г.

Пътуване от Сливен до Стара Загора с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Сливен до Стара Загора. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струва да се стигне от Сливен до Стара Загора с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Сливен до Стара Загора. Средно обаче ще платите около 10,35 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 10,33 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Сливен до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 10,35 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Сливен до Стара Загора.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Сливен до Стара Загора с влак?

Пътуването от Сливен до Стара Загора с влак обикновено отнема 2 ч 8 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 63 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 2 ч 8 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Сливен и Стара Загора продължава около 63 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 8 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 39 мин. Ако се опитвате да стигнете от Сливен до Стара Загора възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Сливен до Стара Загора?

Ще можете да напуснете Сливен, като използвате спирки като Sliven, Avtogara (Сливен, Aвтогара). Те ви свързват със спирки, включително Stara Zagora AG в Стара Загора. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Сливен, или в Стара Загора, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Сливен до Стара Загора се извършват всеки ден?

Маршрутът от Сливен до Стара Загора се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Сливен са средно 9 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Сливен до Стара Загора, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 0 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 9 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Сливен до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sliven до Stara Zagora

Евтини билети за влак от Сливен до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sliven до Stara Zagora

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 4,64 лв. до 12,11 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 62% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Сливен до Стара Загора

Най-евтините билети за влак Сливен - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 2,90 лв., ако имате късмет, или средно за 8,95 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,61 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Сливен до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Стара Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Сливен до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.41kg
Автобус
4.72kg
Полет
12.6kg
Кола
10.08kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Стара Загора са 4.41kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Стара Загора? Като вземете влака между Сливен и Стара Загора, ще спестите 8.19kg CO2 емисии спрямо полет, 0.31kg спрямо автобус и 5.67kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Стара Загора?
Билет влак от Сливен до Стара Загора е 10,35 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,33 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Стара Загора е 10,33 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Стара Загора от влак?
Сливен до Стара Загора е 63 km.
Колко време трае влак между Сливен и Стара Загора?
Сливен до Стара Загора е средно 2 ч 8 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 39 мин.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Стара Загора?
Сливен до Стара Загора има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Стара Загора?
Най-ранният влак от Сливен до Стара Загора тръгва на 01:18 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Стара Загора?
Последният влак от Сливен до Стара Загора тръгва на 21:14 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,33 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Стара Загора е 1 ч 39 мин.
Има ли директен влак от Сливен към Стара Загора?
Да, има директен влак между Сливен и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Стара Загора създава 4.41kg CO2 емисии.

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Международни маршрути от Сливен и близките райони

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути