Влак Сливен - Стара Загора цени от 10,37лв.

Започва от
10,37лв.
откривам

Сливен до Стара Загора с влак

Пътуването от Сливен до Стара Загора от влак е 62,9 km и отнема 1 ч. 49 мин.. Има 9 връзки на ден, с първото заминаване на 02:23 и последното на 22:14. Възможно е да пътувате от Сливен до Стара Загора от влак само за 10,37лв. или за 10,37лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,37лв..

Най-добра цена 10,37лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 49 мин.
Връзка на ден 9
Най-ниската цена 10,37лв.
Най-висока цена 10,37лв.
Първо заминаване 02:23
Последно заминаване 22:14
Разстояние 62,9 km
Заминаване Сливен
Пристигане Стара Загора
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Сливен до Стара Загора

  Sep 26
  Още
  20°
  Sep 27
  10,37лв.
  20°
  Sep 28
  Още
  21°
  Sep 29
  Още
  22°
  Sep 30
  Още
  22°
  Oct 01
  Още
  23°
  Oct 02
  Още
  24°
  Oct 03
  Още
  19°
  Oct 04
  Още
  21°
  Oct 05
  Още
  21°
  Oct 06
  Още
  22°
  Oct 07
  Още
  23°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  25°
  Oct 10
  Още
  26°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
20°

Бързо и лесно пътуване от Сливен до Стара Загора с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Сливен до Стара Загора? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Сливен до Стара Загора, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Сливен до Стара Загора?

Средно билетът за влак от Сливен до Стара Загора ще ви струва 10,37лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 10,35лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Сливен до Стара Загора

 
Sep 26
вторник
20°
Още
15,01лв.
Sep 27
сряда
20°
10,37лв.
15,01лв.
Sep 28
четвъртък
21°
Още
Още
Sep 29
петък
22°
Още
Още
Sep 30
събота
22°
Още
Още
Oct 01
неделя
23°
Още
Още
Oct 02
понеделник
24°
Още
Още
Евтини билети за от Сливен до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Сливен до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Сливен до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Сливен до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Сливен до Стара Загора

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник
  вторник
  сряда
  четвъртък
  петък
  събота
  неделя
  понеделник

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Сливен до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Сливен до Стара Загора от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Сливен до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.8kg
Автобус
5.0kg
Полет
198.3kg
Кола
19.1kg
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Сливен и Стара Загора са 0.8kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Сливен и Стара Загора? Като вземете влака между Сливен и Стара Загора, ще спестите 197.6kg CO2 емисии спрямо полет, 4.2kg спрямо автобус и 18.4kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Сливен до Стара Загора?
Билет влак от Сливен до Стара Загора е 10,37лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,37лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Сливен до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Сливен до Стара Загора е 10,37лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Сливен и Стара Загора от влак?
Сливен до Стара Загора е 62,9 km.
Колко време трае влак между Сливен и Стара Загора?
Сливен до Стара Загора е средно 2 ч. 12 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч. 49 мин..
Какви компании работят от Сливен до Стара Загора?
Сливен до Стара Загора се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Сливен до Стара Загора?
Сливен до Стара Загора има средно 9 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Сливен до Стара Загора?
Най-ранният влак от Сливен до Стара Загора тръгва на 02:23. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Сливен до Стара Загора?
Последният влак от Сливен до Стара Загора тръгва на 22:14. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Сливен до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,37лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Сливен до Стара Загора?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Сливен, за да отидете до Стара Загора. Можете да преминете от Sliven и можете да стигнете до Starazagora.
Кое е най-бързото време за пътуване между Сливен до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Сливен и Стара Загора е 1 ч. 49 мин..
Има ли директен влак от Сливен към Стара Загора?
Да, има директен влак между Сливен и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Сливен до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от Сливен до Стара Загора създава 0.8kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Сливен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Сливен

Други дестинации от Сливен

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути