Намерете влак от Сливен до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,85 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 8 мин.
връзки на ден 7
Първо заминаване 09:04
Последно отпътуване 21:18
разстояние 63 km

Евтини билети за влак от Сливен до Стара Загора на virail

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Стара Загора?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Сливен до Стара Загора за 2,85 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Стара Загора струват средно 3,27 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Сливен до Стара Загора?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Сливен - Стара Загора.

Цена на билет - всеки ден

4,30 лв. 4,30 лв. Още Още Още Още Още

Влакове от Сливен до Стара Загора

Кога заминават влаковете до Стара Загора и колко време е пътуването?

Необходими са средно 2 ч. 8 мин. да стигнете до Стара Загора с влак, но ще ви отнеме 1 ч. 46 мин. с най-бързите влакове. Първият е наличен в 09:04, докато последният тръгва от Сливен в 21:18.

От кои станции пътуват влаковете до Стара Загора?

Влаковете до Стара Загора ще заминат от СЛИВЕН и ще пристигнат на СТАРА ЗАГОРА.

Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Пътуване с влак до Стара Загора от Сливен: колко връзки дневно има?

Ако желаете да отидете в Стара Загора от Сливен с влак, 7 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че маршрута са преки линии, докато 7 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Сливен до Стара Загора с влак, има 7 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 7 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.