Намерете влак от Сливен до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,01лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 8 мин.
Връзки на ден 21
Първо заминаване: 05:05
Последно отпътуване: 18:18
Разстояние 63km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Сливен до Стара Загора

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Стара Загора. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Сливен до Стара Загора, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Влакове от Сливен до Стара Загора: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Сливен и Стара Загора.

Каква е цената на билетите за влак от Сливен до Стара Загора?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Сливен до Стара Загора също само за 2,85 лв., докато средната цена е 6,38 лв..

Цена на билет Сливен - Стара Загора всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
8 лв. Още Още Още Още Още Още

Влакове от Сливен до Стара Загора


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Сливен до Стара Загора?

Можете да хванете влака до Стара Загора на СЛИВЕН, който пристига на СТАРА ЗАГОРА.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Сливен до Стара Загора?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Стара Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Сливен до Стара Загора с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Стара Загора тръгва в 05:11, докато последният в 18:11. Пътуването продължава средно 2 hours and 24 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Стара Загора за 1 hour and 53 minutes.