Намерете влак от Хасково до Стара Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,35лв.
Продължителност на пътуването 6 ч. 20 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 08:53
Последно отпътуване: 19:14
Разстояние 56km

С virail са най-евтините билети за влак от Хасково до Стара Загора

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Хасково до Стара Загора. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Хасково до Стара Загора?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Хасково и Стара Загора.

Каква е цената на билетите за влак от Хасково до Стара Загора?

Средната цена на билети за влак от Хасково до Стара Загора е 10,70 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Хасково до Стара Загора могат да бъдат около 5,35 лв..

Влакове от Хасково до Стара Загора


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Тъй като пътуването между Хасково и Стара Загора е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Хасково и Стара Загора?

Можете да хванете влака до Стара Загора на ХАСКОВО, който пристига на СТАРА ЗАГОРА.

Колко влакови връзки има от Хасково до Стара Загора всеки ден?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Хасково до Стара Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време отнема от Хасково до Стара Загора и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 7 hours and 16 minutes да стигнете до Стара Загора с влак, но ще ви отнеме 6 hours and 21 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 08:03, докато последният тръгва от Хасково в 19:03.