Намерете влак от Казанлък до Стара Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,64лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 10 мин.
Връзки на ден 6
Първо заминаване: 07:25
Последно отпътуване: 19:23
Разстояние 28km

С virail са най-евтините билети за влак от Казанлък до Стара Загора

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Казанлък до Стара Загора. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Казанлък до Стара Загора с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Казанлък - Стара Загора.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Стара Загора?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Казанлък до Стара Загора за 1,50 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Стара Загора струват средно 3,45 лв..

,

Влакове от Казанлък до Стара Загора


За къси разстояния като тези между Казанлък и Стара Загора, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции обслужват железопътната линия Казанлък - Стара Загора?

Влаковете до Стара Загора заминават от Казанлък от КАЗАНЛЪК и пристигат на СТАРА ЗАГОРА.

Колко влакови връзки има от Казанлък до Стара Загора всеки ден?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Казанлък до Стара Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 5 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Стара Загора с влак?

Докато първият влак до Стара Загора тръгва в 07:12, последният е насрочен за 19:12. Средната продължителност на пътуването е 1 hour and 9 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Стара Загора за 55 minutes.