Влак Пазарджик - Казанлък цени от 2,25 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Пазарджик до Казанлък с влак

Пътуването от Пазарджик до Казанлък от влак е 99,19 km и отнема 4 ч 45 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 03:07 ч. и последното на 23:43 ч.. Възможно е да пътувате от Пазарджик до Казанлък от влак само за 2,25 лв. или за 10,41 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,25 лв..

Най-ниската цена2,25 лв.
Продължителност на пътуването4 ч 45 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена2,25 лв.
Най-висока цена10,41 лв.
Първо заминаване03:07 ч.
Последно заминаване23:43 ч.
Разстояние99,19 km
ЗаминаванеПазарджик
ПристиганеКазанлък
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Пазарджик до Казанлък с Virail

Планирате да пътувате от Пазарджик до Казанлък? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Пазарджик до Казанлък?

Най-евтините билети за влак от Пазарджик до Казанлък струват 2,25 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 4,83 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Пазарджик до Казанлък.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пазарджик до Казанлък. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Пазарджик до Казанлък. Средно обаче ще платите около 4,83 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време отнема пътуването от Пазарджик до Казанлък с влак?

Средното време за пътуване е 4 ч 45 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 99,19 km от Пазарджик до Казанлък. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пазарджик до Казанлък да отнеме повече от 4 ч 45 мин. За да стигнете по-бързо от Пазарджик до Казанлък, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пазарджик и Казанлък ще завършат пътуването в 3 ч 48 мин. Средно ще ви отнеме около 4 ч 45 мин, за да пътувате 99,19 km между Пазарджик и Казанлък.

Кои са спирките по маршрута от Пазарджик до Казанлък?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Пазарджик и Казанлък. Можете да започнете пътуването си в Пазарджик на спирки като Пазарджик, Aвтогара (Pazardžik, Avtogara),Pazardzhik Coach Station. Те се свързват със спирки, включително Kazanlak, Avtogara (Казанлък, Автогара) в Казанлък. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Пазарджик до Казанлък.

Колко ежедневни пътувания има от Пазарджик до Казанлък?

Ако искате да стигнете от Пазарджик до Казанлък, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 5 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Пазарджик и Казанлък. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 5 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пазарджик до Казанлък. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пазарджик до Казанлък
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пазарджик до Казанлък.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пазарджик до Казанлък, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пазарджик до Казанлък.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пазарджик до Казанлък

Най-евтините билети за влак Пазарджик - Казанлък могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Казанлък с влак

Когато пътувате до Казанлък с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пазарджик до Казанлък
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пазарджик до Казанлък от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пазарджик до Казанлък Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
6.94kg
Автобус
7.44kg
Полет
19.84kg
Кола
15.87kg
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Казанлък с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пазарджик и Казанлък са 6.94kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пазарджик и Казанлък? Като вземете влака между Пазарджик и Казанлък, ще спестите 12.9kg CO2 емисии спрямо полет, 0.5kg спрямо автобус и 8.93kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пазарджик до Казанлък?
Билет влак от Пазарджик до Казанлък е 4,83 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,25 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пазарджик до Казанлък?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пазарджик до Казанлък е 2,25 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пазарджик и Казанлък от влак?
Пазарджик до Казанлък е 99,19 km.
Колко време трае влак между Пазарджик и Казанлък?
Пазарджик до Казанлък е средно 4 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 3 ч 48 мин.
Колко влак на ден преминават от Пазарджик до Казанлък?
Пазарджик до Казанлък има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пазарджик до Казанлък?
Най-ранният влак от Пазарджик до Казанлък тръгва на 03:07 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пазарджик до Казанлък?
Последният влак от Пазарджик до Казанлък тръгва на 23:43 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пазарджик до Казанлък?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,25 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пазарджик до Казанлък от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пазарджик и Казанлък е 3 ч 48 мин.
Има ли директен влак от Пазарджик към Казанлък?
Да, има директен влак между Пазарджик и Казанлък.
Какви са емисиите на CO2 за Пазарджик до Казанлък от влак?
Пътуването на влак от Пазарджик до Казанлък създава 6.94kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пазарджик

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пазарджик

Международни маршрути от Пазарджик и близките райони

Други дестинации от Пазарджик

Основни маршрути до Казанлък

Свързани маршрути

Други популярни маршрути