Влак Хановер - Дортмунд цени от 25,40 лв.

20/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Хановер до Дортмунд с влак

Пътуването от Хановер до Дортмунд от влак е 182,41 km и отнема 2 ч 12 мин. Има 11 връзки на ден, с първото заминаване на 00:20 ч. и последното на 18:23 ч.. Възможно е да пътувате от Хановер до Дортмунд от влак само за 25,40 лв. или за 54,59 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 25,40 лв..

Най-ниската цена25,40 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 12 мин
Връзка на ден11
Най-ниската цена25,40 лв.
Най-висока цена54,59 лв.
Първо заминаване00:20 ч.
Последно заминаване18:23 ч.
Разстояние182,41 km
ЗаминаванеХановер
ПристиганеДортмунд
ПревозвачиDB - Regional Express, FlixTrainОще

Влак Билети от Хановер до Дортмунд

Дата на заминаване
събота, 20 юли 2024 г.

Пътуването ви от Хановер до Дортмунд с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Хановер до Дортмунд? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Хановер до Дортмунд?

Цените ще варират, когато пътувате от Хановер до Дортмунд. Средно обаче ще платите около 32,52 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 25,40 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Хановер до Дортмунд. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Хановер до Дортмунд варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 32,52 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Хановер до Дортмунд с влак?

Пътуването между Хановер и Дортмунд с влак е приблизително 182,41 km. Ще ви отнеме около 2 ч 12 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Хановер до Дортмунд обхваща разстояние от 182,41 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 2 ч 12 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 1 ч 47 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Хановер до Дортмунд по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки се използват при пътуване от Хановер до Дортмунд?

Ще можете да напуснете Хановер, като използвате спирки като Hannover Messe, Laatzen,Hannover Airport,Kröpcke, Hannover. Те ви свързват със спирки, включително Ostentor, Dortmund,Hostedde, Dortmund,Ederstraße, Dortmund в Дортмунд. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Хановер, или в Дортмунд, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пъти на ден има тръгващи от Хановер за Дортмунд?

Маршрутът от Хановер до Дортмунд се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Хановер са средно 11 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Хановер до Дортмунд, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 10 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 1 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Хановер до Дортмунд. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Хановер до Дортмунд

Евтини билети за влак от Хановер до Дортмунд
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Хановер до Дортмунд.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Хановер до Дортмунд, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Хановер до Дортмунд.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Хановер до Дортмунд

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 9,16 лв. до 38,57 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 76% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Хановер до Дортмунд

Най-евтините билети за влак Хановер - Дортмунд могат да бъдат намерени само за 20,19 лв., ако имате късмет, или средно за 26,52 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 36,59 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Дортмунд с влак

Когато пътувате до Дортмунд с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

Flixtrain е европейска евтина пътническа железопътна услуга, която предлага достъпни и удобни пътувания с влак до различни дестинации в Германия. Той е собственост и се управлява от FlixMobility, компанията майка на FlixBus, която е популярна услуга за автобусен транспорт в Европа. Flixtrain работи по няколко маршрута, включително Берлин до Щутгарт, Берлин до Кьолн и Хамбург до Кьолн, между другото.

Express InterCity е вид влакова услуга, която работи в много страни по света. Той е проектиран да осигури бърз и ефективен транспорт между големите градове, с ограничени спирки по пътя. Влаковете Express InterCity обикновено предлагат удобства като удобни места за сядане, климатик и храна и напитки на борда. Те могат също да имат възможности за сядане в първа или бизнес класа за пътници, които искат допълнителен комфорт и удобства. Влаковете Express InterCity често са популярен избор за пътуващи по работа, туристи и пътуващи, които трябва да пътуват между градовете бързо и удобно.

Regional Express (Rex) е австралийска авиокомпания, която изпълнява редовни регионални полети до над 60 дестинации в Австралия. Авиокомпанията е основана през 2002 г. и има седалище в Mascot, Нов Южен Уелс. Rex управлява флотилия от над 60 самолета, включително турбовитлови Saab 340 и самолети Boeing 737-800NG. Основният фокус на авиокомпанията е върху предоставянето на достъпни въздушни пътувания до регионалните общности, със силен акцент върху безопасността, надеждността и обслужването на клиентите. Rex предлага и програма за редовни пътници, Rex Business Flyer, и има партньорства с други авиокомпании като Qantas и Virgin Australia.

Типове билети и съоръжения от Хановер до Дортмунд

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от FlixTrain и DB - InterCity Express (ICE) при пътуване от Хановер до Дортмунд.

Standard

Стандартният билет на FlixTrain е обикновен билет / билет за втора класа. Стандартният билет на Flixtrain ви предлага удобна седалка, гарантиран Wi-Fi, достъп до електрически контакти и един ръчен и един чекиран багаж с ограничения за размера.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
bicycle Велосипед

Second Class

Втората класа на Deutshce Bahn гарантира комфортно пътуване със стандартни места за сядане с безплатен Wi-Fi, електрически контакт и. Пътниците от втора класа могат да закупят храна и напитки от вагон-бара/бистрото или вагон-ресторанта.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class

Пътуването в първа класа с Deutsche Bahn осигурява луксозно изживяване с удобни седалки и много удобства като просторни места за сядане с персонализирано обслужване на седалката и ексклузивен достъп до салоните на основните гари. Пътниците в първа класа могат да получат поръчките си до местата им, но ако не искате да чакате, можете също да вечеряте във вагон-ресторанта или да закупите храна и напитки от вагон-бара/бистрото.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

wifi WiFi open icon close icon
Свържете се без усилие с FlixTrain и се насладете на безплатен WiFi, независимо дали наваксвате по работа, чатите или просто сърфирате.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Поддържайте устройствата си заредени и готови. Седалките FlixTrain са оборудвани с електрически контакти и USB контакти.
luggage Багаж open icon close icon
За вашата безопасност и комфорта на всички на борда, FlixBus ви позволява да носите една ръчна чанта, която трябва да се побере под седалката или в отделението над главата. Разрешава ви се и един регистриран багаж, но се уверете, че можете да го натоварите и разтоварите сами и да го съхранявате в пространството над главата или под седалката. Моля, уверете се, че багажът ви не е обемист и не представлява риск за другите. Не забравяйте, че от вас зависи да следите вещите си по време на пътуването.
accessibility Достъпност open icon close icon
FlixTrain дава приоритет на комфорта за всички. Пътниците с проблеми с мобилността могат да резервират определени места и да използват безплатен транспорт за сгъваеми инвалидни колички и помощни средства за придвижване. Обърнете се към FlixTrain за всяка необходима помощ.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Въпреки че FlixTrain не предлага кетъринг на борда, вие сте добре дошли да носите свои собствени закуски и напитки.
bicycle Велосипед open icon close icon
С FlixTrain можете да опаковате допълнителен багаж, но е добра идея да резервирате по-рано, тъй като мястото във влака е ограничено. Имате спортно оборудване или голям музикален инструмент? Те също са добре дошли, въпреки че може да се наложи допълнителна такса. Ако карате велосипед наоколо, можете да паркирате велосипеда си на определени места само за 9 евро, но се уверете, че е със стандартни размери и без допълнителни приспособления. Не забравяйте да запазите място за велосипеда си рано, тъй като мястото се запълва бързо
wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете ICE се насладете на безплатен WiFi и достъп до портала ICE за филми, телевизионни предавания, аудиокниги, игри и материали за четене.
quiet_zone Тиха зона open icon close icon
Потърсете спокойствие на ICE Frankfurt в автобус 21 (втора класа) и автобус 28/29 (първа класа). На ICE 104/105 Basel това е автобус 31 (втора класа) и автобус 38/39 (първа класа).
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Останете заредени с електрически контакт за всеки две места във влака.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете ICE можете да носите произволно количество багаж без ограничения. Съхранявайте малки чанти или в горните рафтове, или под седалките. За по-големи багажни предмети използвайте рафтовете в отделенията или близо до външните врати.
accessibility Достъпност open icon close icon
За съдействие при качване, смяна на влак или други въпроси се свържете с услугата за мобилност на DB. Персоналът е винаги готов да помогне и да осигури безпроблемно пътуване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
С ICE избирайте между пълно меню в ресторанта на борда или бързи закуски в бистрото. За пътниците от първа класа безплатната храна и напитки се сервират директно на вашето място. Разнообразното меню на DB, актуализирано на тримесечие, включва местни и вегетариански/вегански опции.
air_con Климатик open icon close icon
Влаковете ICE предлагат не само климатик, но и иновации с екологични системи, които едновременно охлаждат и отопляват с естествени хладилни агенти.
bicycle Велосипед open icon close icon
Във влаковете на Deutsche Bahn се уверете, че е разглобен и плътно опакован в калъф или калъф с етикет с вашето име върху него и можете да го внесете на борда безплатно. Разрешено е да носите също един обикновен и един ръчен багаж. Просто се уверете, че велосипедът ви не пречи на другите пътници и не блокира пътеки. Забележка: Специални велосипеди не са разрешени, но ако сте международен пътник, няма нужда да се притеснявате за ограниченията в пиковите часове.
Услуги на борда DB - Regional Express, FlixTrain and DB - InterCity Express (ICE) от Хановер до Дортмунд
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Хановер до Дортмунд от train.
съоръжения DB - Regional Express FlixTrain DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity
quiet_zone Тиха зона check check check cross
wifi WiFi check check check check
power_sockets Електрически контакти check check check check
accessibility Достъпност check check check cross
food_and_drink Храни и напитки check check check check
air_con Климатик check check check cross
bicycle Велосипед check check check cross
sleeper_couchette спално място check check check cross
luggage Багаж cross check check check

Хановер до Дортмунд Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
12.77kg
Автобус
13.68kg
Полет
36.48kg
Кола
29.19kg
Какви са емисиите на CO2 за Хановер до Дортмунд с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Хановер и Дортмунд са 12.77kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Хановер и Дортмунд? Като вземете влака между Хановер и Дортмунд, ще спестите 23.71kg CO2 емисии спрямо полет, 0.91kg спрямо автобус и 16.42kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Хановер до Дортмунд?
Билет влак от Хановер до Дортмунд е 32,52 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 25,40 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Хановер до Дортмунд?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Хановер до Дортмунд е 25,40 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Хановер и Дортмунд от влак?
Хановер до Дортмунд е 182,41 km.
Колко време трае влак между Хановер и Дортмунд?
Хановер до Дортмунд е средно 2 ч 12 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 47 мин.
Какви компании работят от Хановер до Дортмунд?
Хановер до Дортмунд се покрива от оператор(и) 3. Можете да намерите на Virail DB - Regional Express, FlixTrain, DB - InterCity Express (ICE) and DB - Intercity предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Хановер до Дортмунд?
Хановер до Дортмунд има средно 11 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Хановер до Дортмунд?
Най-ранният влак от Хановер до Дортмунд тръгва на 00:20 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Хановер до Дортмунд?
Последният влак от Хановер до Дортмунд тръгва на 18:23 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Хановер до Дортмунд?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 25,40 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Хановер до Дортмунд?
Има средно 10 от Хановер до Дортмунд.
Кое е най-бързото време за пътуване между Хановер до Дортмунд от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Хановер и Дортмунд е 1 ч 47 мин.
Има ли директен влак от Хановер към Дортмунд?
Да, има директен влак между Хановер и Дортмунд.
Какви са емисиите на CO2 за Хановер до Дортмунд от влак?
Пътуването на влак от Хановер до Дортмунд създава 12.77kg CO2 емисии.

Отидете локално от Хановер

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Хановер

Международни маршрути от Хановер и близките райони

Други дестинации от Хановер

Основни маршрути до Дортмунд

Свързани маршрути

Други популярни маршрути