Намерете влак от Велико Търново до Стара Загора

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Стара Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,71лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 53 мин.
Връзки на ден 10
Първо заминаване: 05:33
Последно отпътуване: 20:42
Разстояние 72km

Сравнете най-добрите цени за влак от Велико Търново до Стара Загора

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Велико Търново до Стара Загора с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Велико Търново - Стара Загора.

Каква е цената на билетите за влак от Велико Търново до Стара Загора?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Велико Търново до Стара Загора за 3,25 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Стара Загора струват средно 3,53 лв..

,

Влакове от Велико Търново до Стара Загора


Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Велико Търново и Стара Загора, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Стара Загора?

Влаковете до Стара Загора заминават от Велико Търново от ВЕЛИКО ТЪРНОВО и пристигат на СТАРА ЗАГОРА.

Колко връзки дневно има до Стара Загора от Велико Търново с влак?

5 връзки са налични всеки ден за пътуване от Велико Търново до Стара Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 4 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Стара Загора с влак?

Първият влак до Стара Загора тръгва в 05:11, докато последният в 20:11. Пътуването продължава средно 2 hours and 59 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Стара Загора за 2 hours and 35 minutes.