Намерете влак от Велико Търново до Стара Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,25 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 51 мин.
връзки на ден 5
Първо заминаване 07:48
Последно отпътуване 20:49
разстояние 72 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Велико Търново до Стара Загора

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Колко е най-евтиният билет за влак от Велико Търново до Стара Загора?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Велико Търново до Стара Загора също само за 3,25 лв., докато средната цена е 3,44 лв..

Влакове от Велико Търново до Стара Загора: с кои фирми можете да пътувате?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Велико Търново до Стара Загора, предлагани от Bdz.

Влакове от Велико Търново до Стара Загора

Колко време ви трябва, за да стигнете до Стара Загора с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Стара Загора за 2 ч. 35 мин., но средно отнема 2 ч. 51 мин.. Първият влак, водещ до Стара Загора е в 07:48, докато последният тръгва от Велико Търново в 20:49.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Велико Търново до Стара Загора?

Влаковете заминават от Велико Търново от ВЕЛИКО ТЪРНОВО и пристигат на СТАРА ЗАГОРА.

Ако вашите дати за пътуване не са твърди, винаги имайте предвид, че можете да си купите изключително евтини билети за влак, ако избягвате да пътувате през почивните дни и ако решите да пътувате през слабия сезон.

За къси разстояния като тези между Велико Търново и Стара Загора, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Пътуване с влак до Стара Загора от Велико Търново: колко връзки дневно има?

Ако желаете да отидете в Стара Загора от Велико Търново с влак, 5 ежедневни връзки са налични. Моля, cобърнете внимание, че 5 маршрута са преки линии, докато 0 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Стара Загора в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Велико Търново до Стара Загора с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.