Влак Монтана - Стара Загора цени от 19,63 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Монтана до Стара Загора с влак

Пътуването от Монтана до Стара Загора от влак е 225,18 km и отнема 9 ч 39 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 06:44 ч. и последното на 16:50 ч.. Възможно е да пътувате от Монтана до Стара Загора от влак само за 19,63 лв. или за 21,47 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 19,63 лв..

Най-ниската цена19,63 лв.
Продължителност на пътуването9 ч 39 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена19,63 лв.
Най-висока цена21,47 лв.
Първо заминаване06:44 ч.
Последно заминаване16:50 ч.
Разстояние225,18 km
ЗаминаванеМонтана
ПристиганеСтара Загора
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Монтана до Стара Загора

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуването ви от Монтана до Стара Загора с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Монтана до Стара Загора. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко ще платя за билети за влак от Монтана до Стара Загора?

Средно билетът за влак от Монтана до Стара Загора ще ви струва 20,53 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 19,63 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Монтана до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Монтана до Стара Загора варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 20,53 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Монтана до Стара Загора с влак?

Пътуването от Монтана до Стара Загора с влак обикновено отнема 9 ч 39 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 225,18 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 9 ч 39 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Монтана и Стара Загора продължава около 225,18 km и обикновено отнема приблизително 9 ч 39 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 8 ч 2 мин. Ако се опитвате да стигнете от Монтана до Стара Загора възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Монтана до Стара Загора?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Монтана до Стара Загора, който тръгва в 06:44 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 16:50 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първият отпътуващ през нощта от Монтана до Стара Загора тръгва в 06:44 ч., докато последният отпътува в 16:50 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Монтана и Стара Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Монтана до Стара Загора?

Можете да тръгнете от Монтана на спирки като Montana(BG). В края на пътуването ще можете да пристигнете в Стара Загора на следните спирки: Stara Zagora AG. Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Монтана и Стара Загора. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Монтана до Стара Загора се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Монтана до Стара Загора, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Монтана и Стара Загора. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 4 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Монтана до Стара Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Монтана до Стара Загора

Евтини билети за влак от Монтана до Стара Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Монтана до Стара Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Монтана до Стара Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Монтана до Стара Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Монтана до Стара Загора

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Монтана до Стара Загора

Най-евтините билети за влак Монтана - Стара Загора могат да бъдат намерени само за 9,65 лв., ако имате късмет, или средно за 18,84 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 21,51 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Стара Загора с влак

Когато пътувате до Стара Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Монтана до Стара Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Монтана до Стара Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Монтана до Стара Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
15.76kg
Автобус
16.89kg
Полет
45.04kg
Кола
36.03kg
Какви са емисиите на CO2 за Монтана до Стара Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Монтана и Стара Загора са 15.76kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Монтана и Стара Загора? Като вземете влака между Монтана и Стара Загора, ще спестите 29.28kg CO2 емисии спрямо полет, 1.13kg спрямо автобус и 20.27kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Монтана до Стара Загора?
Билет влак от Монтана до Стара Загора е 20,53 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 19,63 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Монтана до Стара Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Монтана до Стара Загора е 19,63 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Монтана и Стара Загора от влак?
Монтана до Стара Загора е 225,18 km.
Колко време трае влак между Монтана и Стара Загора?
Монтана до Стара Загора е средно 9 ч 39 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 2 мин.
Колко влак на ден преминават от Монтана до Стара Загора?
Монтана до Стара Загора има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Монтана до Стара Загора?
Най-ранният влак от Монтана до Стара Загора тръгва на 06:44 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Монтана до Стара Загора?
Последният влак от Монтана до Стара Загора тръгва на 16:50 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Монтана до Стара Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 19,63 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Монтана до Стара Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Монтана и Стара Загора е 8 ч 2 мин.
Има ли директен влак от Монтана към Стара Загора?
Да, има директен влак между Монтана и Стара Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Монтана до Стара Загора от влак?
Пътуването на влак от Монтана до Стара Загора създава 15.76kg CO2 емисии.

Отидете локално от Монтана

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Монтана

Международни маршрути от Монтана и близките райони

Други дестинации от Монтана

Основни маршрути до Стара Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути