Train Illustration

Намерете автобус от София до Трявна

Тръгване от
8,63 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

От 22,97 лв.
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

От 22,95 лв.

Стигнете от София до Трявна с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от София до Трявна. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Трявна?

Цените на автобусните билети от София до Трявна варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Трявна ще струват 8,63 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 24,93 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.София да се Трявна с автобус

Най-добра цена 22,95 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 49 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 11:00
Последно отпътуване 11:00
разстояние 179 km
Заминаване София
Пристигане Трявна
Превозвачи Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Group Plus, GRUP PLUS GMBH, Union Ivkoni

Цена на билет София - Трявна всеки ден

 
Днес
22,97 лв.
Утре
Още
След 2 дни
22,95 лв.
След 3 дни
22,95 лв.
След 4 дни
Още
След 5 дни
23,03 лв.
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
5
Минимална цена
8,63 лв.
Максимална цена
26,98 лв.

София - Трявна

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

23 лв.

Дата
понеделник 3 октомври 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
София Централна автогара - Tryavna Bus Station
11:00 - 14:49
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
3 ч. 49 мин.
CO2: 6.29kg
Най-

Колко дълго е пътуването от София до Трявнас автобус?

Пътуването от София до Трявна с автобус обикновено отнема 3 ч. 49 мин.. Това пътуване обхваща разстояние от 179 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 3 ч. 49 мин. е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Трявна?

Първото пътуване за деня тръгва от София в 11:30. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 11:00. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между София и Трявна. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Трявна?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Central Bus Station, Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia Serdika and Sofia Avtobusna Spirka. Пристигайки в Трявна, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Tryavna Bus Station, Tryavna Bus station, Vasil Levski St 3, Vasil Levski and Tryavna. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Трявна.

Колко пъти на ден има тръгващи от София за Трявна?

Маршрутът от София до Трявна се обслужва от компании, включително Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Group Plus, GRUP PLUS GMBH and Union Ivkoni. От този списък на транспортните компании има до 3 заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от София са средно 2 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от София до Трявна, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 2 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване