Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете автобус от Габрово до Трявна Тръгване от 2,88 лв.

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Трявна

откривам

Бързо и лесно пътуване от Габрово до Трявна с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Габрово до Трявна? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Габрово до Трявна?

Когато пътувате от Габрово до Трявна, можете да очаквате да платите средно около 3,99 лв.. Може да успеете да намерите цени до 2,88 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Габрово да се Трявна с автобус

Най-добра цена 2,89 лв.
Продължителност на пътуването 44 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 14:35
Последно отпътуване 14:35
разстояние 14 km

Цена на билет Габрово - Трявна всеки ден

 
Днес
2,89 лв.
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
4
Минимална цена
2,88 лв.
Максимална цена
5,24 лв.

Габрово - Трявна

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

2,89 лв.

Дата
събота 4 декември. 2021
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Gabrovo Bus Station - Tryavna Bus Station
14:35 - 15:19
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
44 мин.
CO2: 0.43kg
Най-
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
директен
Времетраене: 44 мин.
Gabrovo Bus Station - Tryavna Bus Station
14:35 - 15:19
2,89 лв.
Union Ivkoni-logo
Union Ivkoni
директен
Времетраене: 44 мин.
Stefan Karadja - Vasil Levski
14:35 - 15:19
5,22 лв.

Колко време отнема да се стигне от Габрово до Трявна с автобус?

Пътуването от Габрово до Трявна с автобус обикновено отнема 44 мин.. Това пътуване обхваща разстояние от 14 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 44 мин. е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване.

По кое време на деня мога да пътувам от Габрово до Трявна?

Първото пътуване за деня тръгва от Габрово в 14:35. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 14:35. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Габрово и Трявна. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки се използват при пътуване от Габрово до Трявна?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Габрово от следните спирки: Gabrovo Bus Station, Gabrovo Gabrovo bus station, Stefan Karadja Blvd 2, Gabrovo and Stefan Karadja. Пристигайки в Трявна, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Tryavna Bus Station, Tryavna Bus station, Vasil Levski St 3, Tryavna and Vasil Levski. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Трявна.

Колко ежедневни пътувания има от Габрово до Трявна?

Ще можете да пътувате от Габрово до Трявна, като използвате компании като Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Group Plus, GRUP PLUS GMBH and Union Ivkoni. В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 3 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Габрово до Трявна, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от Габрово до Трявна всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

  • GetYourGuide

  • Rentalcars.com

  • Booking.com 5% cashback