Намерете автобус от Габрово до Трявна

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,89 лв.
Продължителност на пътуването 44 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 14:35
Последно отпътуване 14:35
разстояние 14 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от Габрово до Трявна

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от Габрово до Трявна е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Габрово до Трявна?

Можете да намерите автобусни билети от Габрово до Трявна средно за 4,16 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 2,88 лв..

Автобуси от Габрово до Трявна

В колко часа са автобусите за Трявна?

За да стигнете до Трявна от Габрово с автобус, ще ви отнеме около 44 мин. или дори : 30 мин., ако изберете най-бързите решения. Първият автобус тръгва от Габрово в 15:35, докато последният е в 14:35.

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

При пътуване с автобус до Трявна от Габрово: колко връзки дневно има?

2 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Габрово до Трявна с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Трявна в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Габрово до Трявна с автобус, има 2 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 2 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.