Намерете автобус от Благоевград до Сандански

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,99 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 8 мин.
връзки на ден 5
Първо заминаване 12:20
Последно отпътуване 17:15
разстояние 52 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от Благоевград до Сандански

Намирането на идеалните автобусни билети за пътуване от Благоевград до Сандански е толкова лесно с virail. След като изберете датата на пътуването си, virail ще сравни стотици оферти от нашия партньор, за да намери най-доброто решение за вас.

Колко струват автобусните билети от Благоевград до Сандански?

Можете да намерите автобусни билети от Благоевград до Сандански средно за 6,21 лв.. Ако обаче вече знаете датата на вашето пътуване, не губете време и резервирайте възможно най-скоро евтини билети от 4,93 лв..

Цена на билет - всеки ден

4,99 лв. 4,99 лв. Още Още Още Още Още

Автобуси от Благоевград до Сандански

Кога заминават първите и последните автобуси от Благоевград до Сандански?

Средната продължителност на пътуването е 1 ч. 8 мин., но най-бързите автобусни връзки ще ви закарат до Сандански за :1 ч.. Първият автобус е насрочен за 18:15, а последният за 17:15.

Имайки предвид краткото разстояние между Благоевград и Сандански, можете да изберете да пътувате и с влак или споделено пътуване. Похарчвайки малко повече пари, пътуването ви ще стане по-удобно.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Сандански от Благоевград с автобус?

5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Благоевград до Сандански с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

Ако искате да пътувате от Благоевград до Сандански с автобус, има 5 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 5 маршрута, са директни линии. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.