Намерете автобус от Кресна до Сандански

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 2,95 лв.
Продължителност на пътуването 29 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 10:50
Последно отпътуване 17:52
разстояние 22 km

Virail ще намери за вас най-добрите оферти за автобус от Кресна до Сандански

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от Кресна до Сандански в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струват автобусните билети от Кресна до Сандански?

Автобусните билети от Кресна до Сандански струват средно 3,07 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от Кресна до Сандански само за 2,95 лв..

Автобуси от Кресна до Сандански

В колко часа са автобусите за Сандански?

Докато първият автобус тръгва в 10:50, последният тръгва от Кресна в 17:52. Продължителността на пътуването е средно 29 мин., но може да ви отнеме само :25 мин. с най-бързите връзки.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от Кресна до Сандански, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко връзки дневно съществуват, за да отидете до Сандански от Кресна с автобус?

4 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Кресна до Сандански с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 4 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до Сандански в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Кресна до Сандански с автобус, има 4 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 4 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.