Автобус Варна - Русе цени от 28,96 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 41,88 лв.
утре 47,96 лв.
2 дни 45,61 лв.
3 дни 43,28 лв.

Варна до Русе с автобус

Пътуването от Варна до Русе от автобус е 172,42 km и отнема 8 ч 35 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 17:40 ч. и последното на 17:40 ч.. Възможно е да пътувате от Варна до Русе от автобус само за 28,96 лв. или за 83,46 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 28,96 лв..

Най-ниската цена28,96 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 35 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена28,96 лв.
Най-висока цена83,46 лв.
Първо заминаване17:40 ч.
Последно заминаване17:40 ч.
Разстояние172,42 km
ЗаминаванеВарна
ПристиганеРусе
ПревозвачиFlixBus RO SRL, FlixBus

Автобус Билети от Варна до Русе

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Варна до Русе

Планирате да пътувате от Варна до Русе? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Варна до Русе?

Когато пътувате от Варна до Русе, можете да очаквате да платите средно около 54,05 лв.. Може да успеете да намерите цени до 28,96 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Варна до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от Варна до Русе ще ви струва средно 54,05 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Варна до Русе с автобус?

При разстояние от 172,42 km между Варна и Русе, обикновено отнема 8 ч 35 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 8 ч 35 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Варна до Русе обхваща разстояние от 172,42 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 8 ч 35 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 8 ч 35 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Варна до Русе по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват заминаващите от Варна до Русе?

Първото пътуване за деня тръгва от Варна в 17:40 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през деня, последният заминаващ ще бъде в 17:40 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Варна и Русе. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност. По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Варна в 17:40 ч., а последният - в 17:40 ч. . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Варна до Русе могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Варна до Русе?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Варна и Русе. Можете да започнете пътуването си в Варна на спирки като Varna Airport, VAR,Varna Coach Station. Те се свързват със спирки, включително Ruse, Ruse (Centralna Avtogara),Ruse(BG)-Tovarna в Русе. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Варна до Русе.

Колко ежедневни пътувания има от Варна до Русе?

Средно има 1 заминаващи ежедневно от Варна до Русе. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Варна, които пътуват директно до Русе. Има 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Варна до Русе. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Варна до Русе

Евтини билети за автобус от Варна до Русе
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Варна до Русе.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Варна до Русе, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Варна до Русе.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Варна до Русе

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 38,98 лв. до 68,08 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 43% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от Варна до Русе

Най-евтините автобусни билети Варна - Русе могат да бъдат намерени само за 15,42 лв., ако имате късмет, или средно за 49,82 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 67,00 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Русе с автобус

Когато пътувате до Русе с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда FlixBus от Варна до Русе
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Варна до Русе от bus.
съоръжения FlixBus
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check

Варна до Русе Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
12.07kg
Автобус
12.93kg
Полет
34.48kg
Кола
27.59kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от Варна до Русе?
Билет автобус от Варна до Русе е 54,05 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 28,96 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Варна до Русе?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Варна до Русе е 28,96 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Варна и Русе от автобус?
Варна до Русе е 172,42 km.
Колко време трае автобус между Варна и Русе?
Варна до Русе е средно 8 ч 35 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 8 ч 35 мин.
Какви компании работят от Варна до Русе?
Варна до Русе се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail FlixBus RO SRL and FlixBus предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко автобус на ден преминават от Варна до Русе?
Варна до Русе има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от Варна до Русе?
Най-ранният автобус от Варна до Русе тръгва на 17:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от Варна до Русе?
Последният автобус от Варна до Русе тръгва на 17:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Варна до Русе?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 28,96 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Варна до Русе от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между Варна и Русе е 8 ч 35 мин.
Има ли директен автобус от Варна към Русе?
Да, има директен автобус между Варна и Русе.
Какви са емисиите на CO2 за Варна до Русе от автобус?
Пътуването на автобус от Варна до Русе създава 12.93kg CO2 емисии.

Отидете локално от Варна

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Варна

Международни маршрути от Варна и близките райони

Други дестинации от Варна

Основни маршрути до Русе

Свързани маршрути

Други популярни маршрути