Намерете автобус от София до Разград

Започва от
24,85 лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от София до Разград

Планирате да пътувате от София до Разград? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Как мога да намеря най-евтините автобусни билети, за да стигна от София до Разград?

Цените на автобусните билети от София до Разград варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Резервирани предварително, най-евтините автобусни билети от София до Разград ще струват 24,85 лв.. Средната цена на автобусния билет е приблизително 28,31 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои доставчици не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, затова е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.София да се Разград с автобус

Най-добра цена 24,85 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 53 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 13:30
Последно отпътуване 13:30
разстояние 275 km
Заминаване София
Пристигане Разград
Превозвачи Union Ivkoni, Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Group Plus, GRUP PLUS GMBH, Group Plus Ltd, Grup Plus, Union ivkoni unibus

Цена на билет София - Разград всеки ден

 
Днес
Още
Утре
Още
След 2 дни
Още
След 3 дни
Още
След 4 дни
Още
След 5 дни
Още
След 6 дни
Още

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
8
Минимална цена
24,85 лв.
Максимална цена
243,86 лв.

София - Разград

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще отнеме, за да отида от София до Разград с автобус?

Пътуването от София до Разград обхваща разстояние от 276 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 5 ч. 53 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч. 44 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от София до Разград по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от София до Разград?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от София до Разград, който тръгва в 13:30. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 13:30. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от София до Разград?

Има различни опции за избор, когато пътувате между София и Разград. Можете да започнете пътуването си в София на спирки като Sofia Bus station Central, boulevard Knyahinya Maria Luisa 100, Serdika, Sofia Central Bus Station, Sofia Avtobusna Spirka and Sofia. Те се свързват със спирки, включително Razgrad Bus Station, Boulevard Aprilsko Vastanie, Bus Station, Razgrad Central Bus Station, автобусна спирка Razgrad - Aprilsko Vastanie, Razgrad and Razgrad Razgrad bus station, Aprilsko Vastanie Blvd в Разград. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от София до Разград.

Колко пътувания от София до Разград се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от София до Разград може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 2 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително Union Ivkoni, Union Ivkoni (National), Union Ivkoni (Юнион Ивкони), Group Plus, GRUP PLUS GMBH, Group Plus Ltd, Grup Plus and Union ivkoni unibus. В особено натоварени дни може да има до 7 заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от София до Разград. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от София до Разград варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 2 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 0 пътувания с една или повече смени.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване