Автобус София - Разград цени от 32,95 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес 33,01 лв.
утре 33,03 лв.
2 дни 33,03 лв.
3 дни 33,03 лв.

София до Разград с автобус

Пътуването от София до Разград от автобус е 275,58 km и отнема 5 ч 30 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 16:00 ч. и последното на 16:00 ч.. Възможно е да пътувате от София до Разград от автобус само за 32,95 лв. или за 39,37 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 32,95 лв..

Най-ниската цена32,95 лв.
Продължителност на пътуването5 ч 30 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена32,95 лв.
Най-висока цена39,37 лв.
Първо заминаване16:00 ч.
Последно заминаване16:00 ч.
Разстояние275,58 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеРазград
ПревозвачиUnion Ivkoni

Автобус Билети от Sofia до Razgrad

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Пътуване от София до Разград с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от София до Разград? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от София до Разград?

Билет за автобус от София до Разград ще ви струва средно 36,02 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 32,95 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Разград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Билет за автобус от София до Разград ще ви струва средно 36,02 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините автобусни билети могат да бъдат намерени като резервирате доста по-рано. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема пътуването от София до Разград с автобус?

Пътуването между София и Разград с автобус е приблизително 275,58 km. Ще ви отнеме около 5 ч 30 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. За да стигнете по-бързо от София до Разград, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Разград ще завършат пътуването през 5 ч 30 мин. Средно ще ви отнеме около 5 ч 30 мин, за да пътувате 275,58 km между София и Разград.

В колко часа са заминаващите от София до Разград?

Първият заминаващ за деня от София до Разград тръгва в 16:00 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 16:00 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Разград. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от София до Разград, който тръгва в 16:00 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 16:00 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from София to Разград

Кои спирки мога да използвам за пътуване от София до Разград?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от София от следните спирки: Sofia Airport Terminal 1,Sofia, Central Bus Station. Пристигайки в Разград, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Разград, Aвтогара (Razgrad, Avtogara). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Разград.

Колко пътувания от София до Разград има всеки ден?

Ще можете да пътувате от София до Разград, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 2 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от София до Разград, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 2 директни връзки от София до Разград всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 0 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Разград. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Razgrad

Евтини билети за автобус от София до Разград
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Разград.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Разград, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Разград.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Razgrad

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Автобусните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 30,98 лв. до 34,50 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 10% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини автобусни билети от София до Разград

Най-евтините автобусни билети София - Разград могат да бъдат намерени само за 26,36 лв., ако имате късмет, или средно за 31,31 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 33,13 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Разград с автобус

Когато пътувате до Разград с автобус, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда Union Ivkoni от София до Разград
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Разград от bus.
съоръжения Union Ivkoni
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
air_con Климатик check

София до Разград Емисии на CO2 от Автобус

Ecology
Влак
19.29kg
Автобус
20.67kg
Полет
55.12kg
Кола
44.09kg

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет автобус от София до Разград?
Билет автобус от София до Разград е 36,02 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 32,95 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Разград?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Разград е 32,95 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Разград от автобус?
София до Разград е 275,58 km.
Колко време трае автобус между София и Разград?
София до Разград е средно 5 ч 30 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 30 мин.
Колко автобус на ден преминават от София до Разград?
София до Разград има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият автобус от София до Разград?
Най-ранният автобус от София до Разград тръгва на 16:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният автобус от София до Разград?
Последният автобус от София до Разград тръгва на 16:00 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Разград?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет автобус, който намерихме, е 32,95 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от София до Разград?
Има средно 2 от София до Разград.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Разград от автобус?
Най-бързото време за пътуване с автобус между София и Разград е 5 ч 30 мин.
Има ли директен автобус от София към Разград?
Да, има директен автобус между София и Разград.
Какви са емисиите на CO2 за София до Разград от автобус?
Пътуването на автобус от София до Разград създава 20.67kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Разград

Свързани маршрути

Други популярни маршрути