Намерете автобус от София до Разград

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 24,17 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 31 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 13:30
Последно отпътуване 15:00
разстояние 275 km

Намерете вашите автобусни връзки от София до Разград на virail

Благодарение на virail можете да намерите най-добрите оферти за автобусни билети от София до Разград в няколко стъпки. След като въведете датата на пътуването си, можете да филтрирате резултатите си, за да намерите този, който ви устройва.

Колко струват най-евтините автобусни билети от София до Разград?

Автобусните билети от София до Разград струват средно 25,02 лв., но ако имате възможност да резервирате предварително, или ако вашите дати за пътуване са гъвкави, по-лесно ще получите евтини автобусни билети от София до Разград само за 22,41 лв..

Цена на билет - всеки ден

24,19 лв. 24,17 лв. 24,21 лв. Още Още 24,21 лв. Още

Автобуси от София до Разград

За кога са планирани автобусите по линията София - Разград?

Първият автобус до Разград тръгва в 14:00, докато последният е насрочен за 15:00. Пътуването отнема средно 5 ч. 33 мин., но най-бързите връзки отнемат само :5 ч. 18 мин..

За сравнително кратки пътувания като това от София до Разград, можете да изберете и споделено пътуване, по-евтина алтернатива, или с влак, екологичен избор.

Колко връзки дневно има, за да отидете до Разград от София с автобус?

4 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от София до Разград с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 4 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Затова изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един автобус и да избегнете смяна. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от София до Разград с автобус, има 4 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 4 маршрута, са директни линии. Затова ще останете в един автобус през цялото пътуване.