Train Illustration

Намерете автобус от Варна до Разград

Тръгване от
12,57 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Варна до Разград

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Варна до Разград. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Варна до Разград?

Цените ще варират, когато пътувате от Варна до Разград. Средно обаче ще платите около 39,29 лв. за автобусен билет. Можете да намерите автобусни билети на цени до 12,57 лв., но това може да изисква известна гъвкавост на вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини автобусни билети в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или размяна на най-евтините си автобусни билети.Варна да се Разград с автобус

Най-добра цена 12,57 лв.
Продължителност на пътуването 11 ч.
връзки на ден 4
Първо заминаване 21:30
Последно отпътуване 11:00
разстояние 118 km
Заминаване Варна
Пристигане Разград
Превозвачи Union ivkoni unibus, Union Ivkoni, Group Plus Ltd, Grup Plus

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
4
Превозвачи
4
Минимална цена
12,57 лв.
Максимална цена
54,29 лв.

Варна - Разград

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време отнема пътуването от Варна до Разград с автобус?

Пътуването между Варна и Разград продължава около 119 km и обикновено отнема приблизително 11 ч.. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч. 49 мин.. Ако се опитвате да стигнете от Варна до Разград възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

В колко часа са заминаващите от Варна до Разград?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Варна до Разград, който тръгва в 21:30. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 11:00. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. toptext h2 Heading plane en Use Virail to find the best way to travel from Варна to Разград

Кои са спирките по маршрута от Варна до Разград?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Варна от следните спирки: Varna Bus station, Vladislav Varnenchik St 158, Varna Bus Station and Варна Централна автогара. Пристигайки в Разград, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Razgrad Razgrad bus station, Aprilsko Vastanie Blvd, автобусна спирка Razgrad - Aprilsko Vastanie and Razgrad Central Bus Station. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Разград.

Колко пъти на ден има пътувания от Варна до Разград?

Ако искате да стигнете от Варна до Разград, можете да пътувате с компании като Union ivkoni unibus, Union Ivkoni, Group Plus Ltd and Grup Plus. Ще откриете максимален брой от 4 заминаващи на ден. Средно има 4 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Варна и Разград. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване