Намерете автобус от Разград до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 23,88 лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 45 мин.
връзки на ден 4
Първо заминаване 04:00
Последно отпътуване 07:15
разстояние 275 km

На virail са най-добрите оферти за автобуси от Разград до София

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от Разград до София.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Разград до София?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Разград до София само за 23,78 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 24,31 лв..

Цена на билет - всеки ден

23,90 лв. 23,90 лв. 23,88 лв. 23,88 лв. Още 23,90 лв. 23,92 лв.

Автобуси от Разград до София

В колко часа тръгват автобусите за София?

Първият автобус до София тръгва в 17:00, докато последният е насрочен за 07:15. Пътуването отнема средно 5 ч. 42 мин., но най-бързите връзки отнемат само :5 ч..

Ако предоставените оферти за автобуси не отговарят на вашите нужди, влаковете и споделеното пътуване могат да представляват добра алтернатива за това разстояние.

Колко автобусни връзки има от Разград до София всеки ден?

3.5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Разград до София с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 3.5 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. В резултат, моля вземете билет за директна линия, ако не желаете никаква смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до София в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

3.5 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Разград до София с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте автобусите.