Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете автобус от Пловдив до Дупница

Тръгване от
12,60 лв.
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Автобус

Днес

откривам
С Автобус

Утре

откривам
С Автобус

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Дупница

откривам

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Дупница с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до Дупница. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Как мога да взема най-евтините автобусни билети за пътуване от Пловдив до Дупница?

Когато пътувате от Пловдив до Дупница, можете да очаквате да платите средно около 19,46 лв.. Може да успеете да намерите цени до 12,60 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините автобусни билети направете резервацията си по-рано. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на автобусните билети често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините автобусни билети не могат да бъдат променени или възстановена сумата за тях. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.Пловдив да се Дупница с автобус

Най-добра цена 12,60 лв.
Продължителност на пътуването 3 ч. 35 мин.
връзки на ден 2
Първо заминаване 08:30
Последно отпътуване 13:15
разстояние 135 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Дупница
Превозвачи Union ivkoni unibus, Union Ivkoni, Union Ivkoni (Юнион Ивкони)

Обобщение на маршрута от Aвтобус

Връзки
2
Превозвачи
3
Минимална цена
12,60 лв.
Максимална цена
21,06 лв.

Пловдив - Дупница

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

18,67 лв.

Дата
петък 10 юни 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Plovdiv Bus station Plovdiv-South, Hristo Botev Blvd 47 - Dupnitsa Dupnica railway station, Sveti Ivan Rilski St
13:15 - 16:50
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
3 ч. 35 мин.
CO2: 4.76kg
Най-

Колко време отнема пътуването от Пловдив до Дупница с автобус?

Пътуването от Пловдив до Дупница обхваща разстояние от 136 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 3 ч. 35 мин.. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 3 ч. 35 мин.. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Пловдив до Дупница по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Пловдив до Дупница?

Първият заминаващ за деня от Пловдив до Дупница тръгва в 08:30, докато последния отпътуващ за деня е в 13:15. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пловдив и Дупница. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Пловдив до Дупница?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Пловдив и Дупница. Можете да започнете пътуването си в Пловдив на спирки като Plovdiv Bus station Plovdiv-South, Hristo Botev Blvd 47 and Sever. Те се свързват със спирки, включително Dupnitsa Dupnica railway station, Sveti Ivan Rilski St, Dupnitsa Bus Station and Dupnitsa Railway station, Sveti Ivan Rilski St в Дупница. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Пловдив до Дупница.

Колко ежедневни пътувания има от Пловдив до Дупница?

Ако искате да стигнете от Пловдив до Дупница, можете да пътувате с компании като Union ivkoni unibus, Union Ivkoni and Union Ivkoni (Юнион Ивкони). Ще откриете максимален брой от 2 заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 2 директни пътувания между Пловдив и Дупница. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване