Намерете влак от Дупница до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,06 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 18 мин.
връзки на ден 27
Първо заминаване 07:00
Последно отпътуване 23:10
разстояние 51 km

Най-добрите оферти за вашия влак от Дупница до София на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до София. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Дупница до София, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до София?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Дупница до София за 0,06 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до София струват средно 2,78 лв..

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Дупница до София?

За да стигнете до София с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Цена на билет - всеки ден

5,98 лв. 5,98 лв. 5,98 лв. 5,98 лв. 6 лв. 6 лв. Още

Влакове от Дупница до София

За колко време ще отидете от Дупница до София с влак и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до София тръгва в 07:00, последният е насрочен за 23:10. Средната продължителност на пътуването е 2 ч. 18 мин., но най-бързите влакове могат да ви отведат до София за 1 ч. 34 мин..

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Дупница до София?

Можете да хванете влака до София на ДУПНИЦА and ДУПНИЦА - СП., който пристига на СОФИЯ and СОФИЯ СЕВЕР.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко връзки дневно има до София от Дупница с влак?

27 влакови връзки съществуват дневно до София от Дупница. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 11 директни линии, спрямо 16 маршрута, които имат поне една смяна. Въпреки това, изборът на билет с непряка линия може да бъде по-ефективен, ако искате да стигнете до София в последната минута, особено ако има твърде малко връзки, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако трябва да пътувате до София от Дупница, моля имайте предвид, че има 27 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 16 маршрута с поне една смяна, спрямо 11 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.