Намерете влак от Дупница до София

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в София

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,04лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 16 мин.
Връзки на ден 60
Първо заминаване: 04:35
Последно отпътуване: 20:10
Разстояние 51km

Евтини билети за влак от Дупница до София на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Дупница до София. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои железопътни компании предлагат връзки с влак от Дупница до София?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Дупница и София.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до София?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Дупница до София също само за 2,30 лв., докато средната цена е 4,60 лв..

Цена на билет Дупница - София всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
6 лв. Още Още Още Още Още 6 лв.

Влакове от Дупница до София


За къси разстояния като тези между Дупница и София, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до София?

Можете да хванете влака до София на ДУПНИЦА - СП. or ДУПНИЦА, който пристига на СОФИЯ or СОФИЯ СЕВЕР.

Колко връзки дневно има до София от Дупница с влак?

Ако трябва да пътувате до София от Дупница, моля имайте предвид, че има 22 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 11 маршрута с поне една смяна, спрямо 10 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

За колко време ще отидете от Дупница до София с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до София тръгва в 04:11, докато последният в 17:11. Пътуването продължава средно 2 hours and 18 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в София за 1 hour and 59 minutes.