Влак Дупница - София цени от 2,33 лв.

Започва от
2,33 лв.

Дупница до София с влак

Пътуването от Дупница до София от влак е 50,9 km и отнема 2 ч 15 мин. Има 29 връзки на ден, с първото заминаване на 07:40 ч. и последното на 23:10 ч.. Възможно е да пътувате от Дупница до София от влак само за 2,33 лв. или за 3,50 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,33 лв..

Най-ниската цена2,33 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 15 мин
Връзка на ден29
Най-ниската цена2,33 лв.
Най-висока цена3,50 лв.
Първо заминаване07:40 ч.
Последно заминаване23:10 ч.
Разстояние50,9 km
ЗаминаванеДупница
ПристиганеСофия
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Dupnitsa до Sofia

Дата на заминаване
петък, 23 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Дупница до София

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Дупница до София. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Дупница до София?

Средно билетът за влак от Дупница до София ще ви струва 2,76 лв.. Възможно е обаче да има и по-евтини алтернативи. Virail ще ви покаже най-ниските налични цени за избраните от вас дати на пътуване, които могат да бъдат само до 2,33 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Дупница до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Дупница до София ще ви струва 2,76 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Дупница до София с влак?

Средното време за пътуване е 2 ч 15 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 50,9 km от Дупница до София. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Дупница до София да отнеме повече от 2 ч 15 мин. Пътуването между Дупница и София продължава около 50,9 km и обикновено отнема приблизително 2 ч 15 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 34 мин. Ако се опитвате да стигнете от Дупница до София възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Дупница до София?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Дупница до София, който обикновено тръгва в 07:40 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 23:10 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Дупница до София, който тръгва в 07:40 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 23:10 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Дупница до София?

В Дупница спирките за заминаване включват . Когато пристигнете в София, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Дупница до София?

Ако искате да стигнете от Дупница до София, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 29 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 13 директни пътувания между Дупница и София. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 16 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Дупница до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Dupnitsa до Sofia

Евтини билети за влак от Дупница до София
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Дупница до София.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Дупница до София, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Дупница до София.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервиране на пътуване от Dupnitsa до Sofia

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Дупница до София

Най-евтините билети за влак Дупница - София могат да бъдат намерени само за 2,11 лв., ако имате късмет, или средно за 2,76 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 4,23 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до София с влак

Когато пътувате до София с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Дупница до София
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Дупница до София от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Дупница до София Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.56kg
Автобус
3.82kg
Полет
10.18kg
Кола
8.14kg
Какви са емисиите на CO2 за Дупница до София с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Дупница и София са 3.56kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Дупница и София? Като вземете влака между Дупница и София, ще спестите 6.62kg CO2 емисии спрямо полет, 0.26kg спрямо автобус и 4.58kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Дупница до София?
Билет влак от Дупница до София е 2,76 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,33 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Дупница до София?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Дупница до София е 2,33 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Дупница и София от влак?
Дупница до София е 50,9 km.
Колко време трае влак между Дупница и София?
Дупница до София е средно 2 ч 15 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 34 мин.
Колко влак на ден преминават от Дупница до София?
Дупница до София има средно 29 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Дупница до София?
Най-ранният влак от Дупница до София тръгва на 07:40 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Дупница до София?
Последният влак от Дупница до София тръгва на 23:10 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Дупница до София?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,33 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Дупница до София?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Дупница, за да отидете до София. Можете да преминете от Dupnica Bus Station и можете да стигнете до Sofia Central Bus Station and Sofia Airport.
Колко директни връзки преминават от Дупница до София?
Има средно 13 от Дупница до София.
Кое е най-бързото време за пътуване между Дупница до София от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Дупница и София е 1 ч 34 мин.
Има ли директен влак от Дупница към София?
Да, има директен влак между Дупница и София.
Какви са емисиите на CO2 за Дупница до София от влак?
Пътуването на влак от Дупница до София създава 3.56kg CO2 емисии.

Отидете локално от Дупница

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Дупница

Международни маршрути от Дупница и близките райони

Други дестинации от Дупница

Основни маршрути до София

Свързани маршрути

Други популярни маршрути