Намерете автобус от Дупница до София

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 6 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 30 мин.
връзки на ден 15
Първо заминаване 05:50
Последно отпътуване 17:50
разстояние 51 km

Намерете вашите автобусни връзки от Дупница до София на virail

Virail сравнява за вас повече от 200 доставчика, за да намери решението, което по-добре отговаря на вашите нужди. Можете да филтрирате резултатите според бюджета си, за да намерите най-доброто решение за вашето пътуване от Дупница до София.

Каква е цената на най-евтините билети за автобуси от Дупница до София?

Не чакайте прекалено дълго, за да резервирате билета си: чрез предварителна резервация можете да получите автобусни билети от Дупница до София само за 5,92 лв.. Въпреки това, ако все още не знаете датите на вашето пътуване, можете да намерите билети средно за 6 лв..

Цена на билет - всеки ден

6 лв. 6 лв. Още Още Още Още Още

Автобуси от Дупница до София

В колко часа са автобусите за София?

Най-ранният час, в който можете да тръгнете от Дупница е в 05:50, докато последният автобус е в 17:50. Пътуването отнема средно 1 ч. 30 мин., но може и да продължи :1 ч. 15 мин. с най-бързите връзки.

Ако търсите различни алтернативи за пътуване от Дупница до София, влаковете и решенията за споделено пътуване биха могли да бъдат добра сделка, като се има предвид сравнително краткото разстояние.

Колко връзки дневно има, за да отидете до София от Дупница с автобус?

13 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Дупница до София с автобус. Основната част от тези връзки, т.е. 13 маршрута, са директни линии, а останалите, т.е. 0 маршрута, включват една или много смени. Следователно, ако не искате да сменяте автобусите, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Все пак, изборът на пътуване, включващо смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълго, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута.

13 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Дупница до София с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.