Влак Власатица - Враца цени от 1,00 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Власатица до Враца с влак

Пътуването от Власатица до Враца от влак е 13,5 km и отнема 0 ч 13 мин. Има 11 връзки на ден, с първото заминаване на 08:19 ч. и последното на 21:43 ч.. Възможно е да пътувате от Власатица до Враца от влак само за 1,00 лв. или за 1,19 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,00 лв..

Най-ниската цена1,00 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 13 мин
Връзка на ден11
Най-ниската цена1,00 лв.
Най-висока цена1,19 лв.
Първо заминаване08:19 ч.
Последно заминаване21:43 ч.
Разстояние13,5 km
ЗаминаванеВласатица
ПристиганеВраца
ПревозвачиBDZ

Бързо и лесно пътуване от Власатица до Враца с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Власатица до Враца? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Власатица до Враца?

Цените ще варират, когато пътувате от Власатица до Враца. Средно обаче ще платите около 1,04 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 1,00 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Власатица до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Власатица до Враца ще ви струва 1,04 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще отнеме, за да отида от Власатица до Враца с влак?

Средното време за пътуване е 0 ч 13 мин. Това показва колко време отнема преминаването на 13,5 km от Власатица до Враца. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Власатица до Враца да отнеме повече от 0 ч 13 мин. За да стигнете по-бързо от Власатица до Враца, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Власатица и Враца ще завършат пътуването в 0 ч 10 мин. Средно ще ви отнеме около 0 ч 13 мин, за да пътувате 13,5 km между Власатица и Враца.

В колко часа са заминаващите от Власатица до Враца?

Първият заминаващ за деня от Власатица до Враца тръгва в 08:19 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 21:43 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Власатица и Враца. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Власатица до Враца, който тръгва в 08:19 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 21:43 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Власатица до Враца?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Власатица от следните спирки: . Пристигайки в Враца, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Vratsa, Автогара. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Враца.

Колко пътувания от Власатица до Враца се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от Власатица до Враца, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 11 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 11 директни пътувания между Власатица и Враца. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 0 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Власатица до Враца. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Власатица до Враца
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Власатица до Враца.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Власатица до Враца, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Власатица до Враца.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Власатица до Враца

Най-евтините билети за влак Власатица - Враца могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Враца с влак

Когато пътувате до Враца с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Власатица до Враца
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Власатица до Враца от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Власатица до Враца Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.94kg
Автобус
1.01kg
Полет
2.7kg
Кола
2.16kg
Какви са емисиите на CO2 за Власатица до Враца с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Власатица и Враца са 0.94kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Власатица и Враца? Като вземете влака между Власатица и Враца, ще спестите 1.76kg CO2 емисии спрямо полет, 0.07kg спрямо автобус и 1.22kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Власатица до Враца?
Билет влак от Власатица до Враца е 1,04 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Власатица до Враца?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Власатица до Враца е 1,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Власатица и Враца от влак?
Власатица до Враца е 13,5 km.
Колко време трае влак между Власатица и Враца?
Власатица до Враца е средно 0 ч 13 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 10 мин.
Колко влак на ден преминават от Власатица до Враца?
Власатица до Враца има средно 11 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Власатица до Враца?
Най-ранният влак от Власатица до Враца тръгва на 08:19 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Власатица до Враца?
Последният влак от Власатица до Враца тръгва на 21:43 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Власатица до Враца?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Власатица до Враца?
Има средно 11 от Власатица до Враца.
Кое е най-бързото време за пътуване между Власатица до Враца от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Власатица и Враца е 0 ч 10 мин.
Има ли директен влак от Власатица към Враца?
Да, има директен влак между Власатица и Враца.
Какви са емисиите на CO2 за Власатица до Враца от влак?
Пътуването на влак от Власатица до Враца създава 0.94kg CO2 емисии.

Отидете локално от Власатица

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Власатица

Международни маршрути от Власатица и близките райони

Други дестинации от Власатица

Основни маршрути до Враца

Свързани маршрути

Други популярни маршрути