Влак Кликач - Айтос цени от 1,00 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Кликач до Айтос с влак

Пътуването от Кликач до Айтос от влак е 15 km и отнема 0 ч 17 мин. Има 6 връзки на ден, с първото заминаване на 07:57 ч. и последното на 21:23 ч.. Възможно е да пътувате от Кликач до Айтос от влак само за 1,00 лв. или за 3,62 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 1,00 лв..

Най-ниската цена1,00 лв.
Продължителност на пътуването0 ч 17 мин
Връзка на ден6
Най-ниската цена1,00 лв.
Най-висока цена3,62 лв.
Първо заминаване07:57 ч.
Последно заминаване21:23 ч.
Разстояние15 km
ЗаминаванеКликач
ПристиганеАйтос
ПревозвачиBDZ

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Кликач до Айтос

Кой е най-добрият начин да се стигне от Кликач до Айтос? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Кликач до Айтос, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струва да се стигне от Кликач до Айтос с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Кликач до Айтос. Средно обаче ще платите около 1,62 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 1,00 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Кликач до Айтос. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Кликач до Айтос варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 1,62 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Кликач до Айтос с влак?

Пътуването между Кликач и Айтос с влак е приблизително 15 km. Ще ви отнеме около 0 ч 17 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Кликач до Айтос обхваща разстояние от 15 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 0 ч 17 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 17 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Кликач до Айтос по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

В колко часа са заминаващите от Кликач до Айтос?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Кликач до Айтос, който тръгва в 07:57 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 21:23 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първото пътуване през нощта тръгва от Кликач в 07:57 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 21:23 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Кликач и Айтос. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Кликач до Айтос?

Можете да тръгнете от Кликач на спирки като . В края на пътуването ще можете да пристигнете в Айтос на следните спирки: Aytos, Bus and Coach Station (Айтос, Автогара). Някои от тези спирки могат да се обслужват само от определени транспортни компании. Поради това може да няма пряка връзка между всички спирки в Кликач и Айтос. Планирайте пътуването си внимателно, тъй като може да се наложи да направите друга връзка преди заминаването или след пристигането.

Колко пътувания от Кликач до Айтос има всеки ден?

Маршрутът от Кликач до Айтос се обслужва от компании, включително . От този списък на транспортните компании има до заминаващи всеки ден. Точният брой обаче ще варира. Пътуванията с тръгване от Кликач са средно 6 пъти на ден. Това число включва всички транспортни компании, които обслужват маршрута. Когато пътувате от Кликач до Айтос, можете да изберете да използвате непряк маршрут, включващ връзки. Ако предпочитате да не правите това, ще намерите средно 6 директни пътувания всеки ден. Непряките маршрути обаче отварят повече възможности за пътниците с гъвкави планове. Средно има 0 пътувания с една или повече смени всеки ден. Всички тези числа са средни. Те могат леко да варират в зависимост от деня от седмицата, сезона от годината, местните празници и други фактори. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Кликач до Айтос. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Кликач до Айтос
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Кликач до Айтос.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Кликач до Айтос, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Кликач до Айтос.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Кликач до Айтос

Най-евтините билети за влак Кликач - Айтос могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Айтос с влак

Когато пътувате до Айтос с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Кликач до Айтос
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Кликач до Айтос от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Кликач до Айтос Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
1.05kg
Автобус
1.12kg
Полет
3kg
Кола
2.4kg
Какви са емисиите на CO2 за Кликач до Айтос с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Кликач и Айтос са 1.05kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Кликач и Айтос? Като вземете влака между Кликач и Айтос, ще спестите 1.95kg CO2 емисии спрямо полет, 0.07kg спрямо автобус и 1.35kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Кликач до Айтос?
Билет влак от Кликач до Айтос е 1,62 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 1,00 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Кликач до Айтос?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Кликач до Айтос е 1,00 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Кликач и Айтос от влак?
Кликач до Айтос е 15 km.
Колко време трае влак между Кликач и Айтос?
Кликач до Айтос е средно 0 ч 17 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 17 мин.
Колко влак на ден преминават от Кликач до Айтос?
Кликач до Айтос има средно 6 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Кликач до Айтос?
Най-ранният влак от Кликач до Айтос тръгва на 07:57 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Кликач до Айтос?
Последният влак от Кликач до Айтос тръгва на 21:23 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Кликач до Айтос?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 1,00 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Колко директни връзки преминават от Кликач до Айтос?
Има средно 6 от Кликач до Айтос.
Кое е най-бързото време за пътуване между Кликач до Айтос от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Кликач и Айтос е 0 ч 17 мин.
Има ли директен влак от Кликач към Айтос?
Да, има директен влак между Кликач и Айтос.
Какви са емисиите на CO2 за Кликач до Айтос от влак?
Пътуването на влак от Кликач до Айтос създава 1.05kg CO2 емисии.

Отидете локално от Кликач

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Кликач

Други дестинации от Кликач

Основни маршрути до Айтос

Свързани маршрути

Други популярни маршрути