Влак Шумен - Берковица цени от 9,86 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Шумен до Берковица с влак

Пътуването от Шумен до Берковица от влак е 307,85 km и отнема 8 ч 46 мин. Има 3 връзки на ден, с първото заминаване на 01:28 ч. и последното на 17:05 ч.. Възможно е да пътувате от Шумен до Берковица от влак само за 9,86 лв. или за 25,44 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 9,86 лв..

Най-ниската цена9,86 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 46 мин
Връзка на ден3
Най-ниската цена9,86 лв.
Най-висока цена25,44 лв.
Първо заминаване01:28 ч.
Последно заминаване17:05 ч.
Разстояние307,85 km
ЗаминаванеШумен
ПристиганеБерковица
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Шумен до Берковица с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Шумен до Берковица? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Шумен до Берковица?

Цените на билетите за влак от Шумен до Берковица варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Шумен до Берковица ще струват 9,86 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 15,34 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Шумен до Берковица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Шумен до Берковица, можете да очаквате да платите средно около 15,34 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко дълго е пътуването от Шумен до Берковица с влак?

Пътуването от Шумен до Берковица с влак обикновено отнема 8 ч 46 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 307,85 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 8 ч 46 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. За да стигнете по-бързо от Шумен до Берковица, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Шумен и Берковица ще завършат пътуването в 6 ч 28 мин. Средно ще ви отнеме около 8 ч 46 мин, за да пътувате 307,85 km между Шумен и Берковица.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Шумен до Берковица?

В Шумен спирките за заминаване включват Shumen, Shumen (Avtogara),Boulevard Madara 5. Когато пристигнете в Берковица, може да успеете да слезете на спирки като . Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има пътувания от Шумен до Берковица?

Ако искате да стигнете от Шумен до Берковица, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 3 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Шумен и Берковица. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 3 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шумен до Берковица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Шумен до Берковица
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шумен до Берковица.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шумен до Берковица, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шумен до Берковица.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Шумен до Берковица

Най-евтините билети за влак Шумен - Берковица могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Берковица с влак

Когато пътувате до Берковица с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Шумен до Берковица
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шумен до Берковица от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Шумен до Берковица Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
21.55kg
Автобус
23.09kg
Полет
61.57kg
Кола
49.26kg
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Берковица с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Шумен и Берковица са 21.55kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Шумен и Берковица? Като вземете влака между Шумен и Берковица, ще спестите 40.02kg CO2 емисии спрямо полет, 1.54kg спрямо автобус и 27.71kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Шумен до Берковица?
Билет влак от Шумен до Берковица е 15,34 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 9,86 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Шумен до Берковица?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Шумен до Берковица е 9,86 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Шумен и Берковица от влак?
Шумен до Берковица е 307,85 km.
Колко време трае влак между Шумен и Берковица?
Шумен до Берковица е средно 8 ч 46 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 6 ч 28 мин.
Колко влак на ден преминават от Шумен до Берковица?
Шумен до Берковица има средно 3 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Шумен до Берковица?
Най-ранният влак от Шумен до Берковица тръгва на 01:28 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Шумен до Берковица?
Последният влак от Шумен до Берковица тръгва на 17:05 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Шумен до Берковица?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 9,86 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шумен до Берковица от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Шумен и Берковица е 6 ч 28 мин.
Има ли директен влак от Шумен към Берковица?
Да, има директен влак между Шумен и Берковица.
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Берковица от влак?
Пътуването на влак от Шумен до Берковица създава 21.55kg CO2 емисии.

Отидете локално от Шумен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Шумен

Международни маршрути от Шумен и близките райони

Други дестинации от Шумен

Основни маршрути до Берковица

Свързани маршрути

Други популярни маршрути