Намерете влак от Русе до Нова Загора

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Нова Загора

Детайли за пътуването

Най-добра цена 9,93лв.
Продължителност на пътуването 8 ч. 42 мин.
Връзки на ден 23
Първо заминаване: 02:29
Последно отпътуване: 23:32
Разстояние 153km

Най-добрите оферти за вашия влак от Русе до Нова Загора на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми обслужват маршрута от Русе до Нова Загора?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Русе - Нова Загора.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Нова Загора?

Билетите за влак от Русе до Нова Загора струват средно 11,33 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 5,65 лв..

Влакове от Русе до Нова Загора


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

За къси разстояния като тези между Русе и Нова Загора, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Русе и Нова Загора?

Можете да хванете влака до Нова Загора на РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or РУСЕ, който пристига на НОВА ЗАГОРА.

Колко връзки дневно има за пътуване до Нова Загора от Русе с влак?

15 връзки са налични всеки ден за пътуване от Русе до Нова Загора с влак. Моля, имайте предвид, че има 15 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Колко време отнема от Русе до Нова Загора и кога тръгват влаковете?

Необходими са средно 8 hours and 47 minutes да стигнете до Нова Загора с влак, но ще ви отнеме 7 hours and 32 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 02:02, докато последният тръгва от Русе в 16:02.