Влак Русе - Нова Загора цени от 11,49 лв.

Започва от
11,49 лв.

Русе до Нова Загора с влак

Пътуването от Русе до Нова Загора от влак е 152,89 km и отнема 8 ч 19 мин. Има 17 връзки на ден, с първото заминаване на 05:45 ч. и последното на 23:13 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Нова Загора от влак само за 11,49 лв. или за 30,51 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 11,49 лв..

Най-ниската цена11,49 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 19 мин
Връзка на ден17
Най-ниската цена11,49 лв.
Най-висока цена30,51 лв.
Първо заминаване05:45 ч.
Последно заминаване23:13 ч.
Разстояние152,89 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеНова Загора
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Rousse до Nova Zagora

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Използвайте Virail, за да намерите най-добрия начин за пътуване от Русе до Нова Загора

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Русе до Нова Загора? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко струват билетите за влак от Русе до Нова Загора?

Цените ще варират, когато пътувате от Русе до Нова Загора. Средно обаче ще платите около 16,54 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 11,49 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Нова Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Русе до Нова Загора ще ви струва 16,54 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко дълго е пътуването от Русе до Нова Загора с влак?

Пътуването между Русе и Нова Загора с влак е приблизително 152,89 km. Ще ви отнеме около 8 ч 19 мин, за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време. Пътуването от Русе до Нова Загора обхваща разстояние от 152,89 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 8 ч 19 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 5 ч 34 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Русе до Нова Загора по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

По кое време са първото и последното заминаване от Русе до Нова Загора?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Русе до Нова Загора, който тръгва в 05:45 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 23:13 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първият отпътуващ през нощта от Русе до Нова Загора тръгва в 05:45 ч., докато последният отпътува в 23:13 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Русе и Нова Загора. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Русе до Нова Загора?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Русе и Нова Загора. Можете да започнете пътуването си в Русе на спирки като . Те се свързват със спирки, включително в Нова Загора. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Русе до Нова Загора.

Колко пъти на ден има тръгващи от Русе за Нова Загора?

Ако искате да стигнете от Русе до Нова Загора, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 17 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Русе и Нова Загора. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 17 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Нова Загора. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Rousse до Nova Zagora

Евтини билети за влак от Русе до Нова Загора
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Нова Загора.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Нова Загора, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Нова Загора.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Rousse до Nova Zagora

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Русе до Нова Загора

Най-евтините билети за влак Русе - Нова Загора могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Нова Загора с влак

Когато пътувате до Нова Загора с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Русе до Нова Загора
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Нова Загора от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Русе до Нова Загора Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
10.7kg
Автобус
11.47kg
Полет
30.58kg
Кола
24.46kg
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Нова Загора с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Русе и Нова Загора са 10.7kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Русе и Нова Загора? Като вземете влака между Русе и Нова Загора, ще спестите 19.88kg CO2 емисии спрямо полет, 0.77kg спрямо автобус и 13.76kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Русе до Нова Загора?
Билет влак от Русе до Нова Загора е 16,54 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 11,49 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Нова Загора?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Нова Загора е 11,49 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Нова Загора от влак?
Русе до Нова Загора е 152,89 km.
Колко време трае влак между Русе и Нова Загора?
Русе до Нова Загора е средно 8 ч 19 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 34 мин.
Колко влак на ден преминават от Русе до Нова Загора?
Русе до Нова Загора има средно 17 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Русе до Нова Загора?
Най-ранният влак от Русе до Нова Загора тръгва на 05:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Русе до Нова Загора?
Последният влак от Русе до Нова Загора тръгва на 23:13 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Нова Загора?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 11,49 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Русе до Нова Загора?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Русе, за да отидете до Нова Загора. Можете да преминете от Russe and Ruse Avtogara (Русе, Автогара) и можете да стигнете до Nova Zagora Supermarket Billa on st. Patriarh Evtimiy.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Нова Загора от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Русе и Нова Загора е 5 ч 34 мин.
Има ли директен влак от Русе към Нова Загора?
Да, има директен влак между Русе и Нова Загора.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Нова Загора от влак?
Пътуването на влак от Русе до Нова Загора създава 10.7kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Нова Загора

Свързани маршрути

Други популярни маршрути