Влак Шумен - Пещера цени от 10,76 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Шумен до Пещера с влак

Пътуването от Шумен до Пещера от влак е 255,1 km и отнема 10 ч 16 мин. Има 4 връзки на ден, с първото заминаване на 00:59 ч. и последното на 23:57 ч.. Възможно е да пътувате от Шумен до Пещера от влак само за 10,76 лв. или за 29,25 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,76 лв..

Най-ниската цена10,76 лв.
Продължителност на пътуването10 ч 16 мин
Връзка на ден4
Най-ниската цена10,76 лв.
Най-висока цена29,25 лв.
Първо заминаване00:59 ч.
Последно заминаване23:57 ч.
Разстояние255,1 km
ЗаминаванеШумен
ПристиганеПещера
ПревозвачиBDZ

Пътуването ви от Шумен до Пещера с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Шумен до Пещера? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Шумен до Пещера, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко струват билетите за влак от Шумен до Пещера?

Цените на билетите за влак от Шумен до Пещера варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Шумен до Пещера ще струват 10,76 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 16,16 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Шумен до Пещера. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените ще варират, когато пътувате от Шумен до Пещера. Средно обаче ще платите около 16,16 лв. за билет за влак. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.

Колко време ще отнеме, за да отида от Шумен до Пещера с влак?

При разстояние от 255,1 km между Шумен и Пещера, обикновено отнема 10 ч 16 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 10 ч 16 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Шумен и Пещера с влак обикновено отнема 10 ч 16 мин, за да се измине разстояние от 255,1 km. Най-краткото пътуване от Шумен до Пещера ще ви отнеме 9 ч 10 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Пещера е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кои спирки се използват при пътуване от Шумен до Пещера?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Шумен и Пещера. Можете да започнете пътуването си в Шумен на спирки като Boulevard Madara 5,Shumen, Shumen (Avtogara). Те се свързват със спирки, включително в Пещера. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Шумен до Пещера.

Колко пъти на ден има пътувания от Шумен до Пещера?

Ще можете да пътувате от Шумен до Пещера, като използвате компании като . В комбинация тези доставчици предлагат средно 4 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Шумен до Пещера, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 0 директни връзки от Шумен до Пещера всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 4 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Шумен до Пещера. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Шумен до Пещера
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Шумен до Пещера.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Шумен до Пещера, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Шумен до Пещера.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Шумен до Пещера

Най-евтините билети за влак Шумен - Пещера могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Пещера с влак

Когато пътувате до Пещера с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Шумен до Пещера
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Шумен до Пещера от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Шумен до Пещера Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
17.86kg
Автобус
19.13kg
Полет
51.02kg
Кола
40.82kg
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Пещера с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Шумен и Пещера са 17.86kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Шумен и Пещера? Като вземете влака между Шумен и Пещера, ще спестите 33.16kg CO2 емисии спрямо полет, 1.27kg спрямо автобус и 22.96kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Шумен до Пещера?
Билет влак от Шумен до Пещера е 16,16 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,76 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Шумен до Пещера?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Шумен до Пещера е 10,76 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Шумен и Пещера от влак?
Шумен до Пещера е 255,1 km.
Колко време трае влак между Шумен и Пещера?
Шумен до Пещера е средно 10 ч 16 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 9 ч 10 мин.
Колко влак на ден преминават от Шумен до Пещера?
Шумен до Пещера има средно 4 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Шумен до Пещера?
Най-ранният влак от Шумен до Пещера тръгва на 00:59 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Шумен до Пещера?
Последният влак от Шумен до Пещера тръгва на 23:57 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Шумен до Пещера?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,76 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Шумен до Пещера от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Шумен и Пещера е 9 ч 10 мин.
Има ли директен влак от Шумен към Пещера?
Да, има директен влак между Шумен и Пещера.
Какви са емисиите на CO2 за Шумен до Пещера от влак?
Пътуването на влак от Шумен до Пещера създава 17.86kg CO2 емисии.

Отидете локално от Шумен

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Шумен

Международни маршрути от Шумен и близките райони

Други дестинации от Шумен

Основни маршрути до Пещера

Свързани маршрути

Други популярни маршрути