Влак Реймс - Dormans цени от 17,61 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Реймс до Dormans с влак

Пътуването от Реймс до Dormans от влак е 34,81 km и отнема 1 ч 45 мин. Има 24 връзки на ден, с първото заминаване на 04:55 ч. и последното на 20:39 ч.. Възможно е да пътувате от Реймс до Dormans от влак само за 17,61 лв. или за 146,37 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 17,61 лв..

Най-ниската цена17,61 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 45 мин
Връзка на ден24
Най-ниската цена17,61 лв.
Най-висока цена146,37 лв.
Първо заминаване04:55 ч.
Последно заминаване20:39 ч.
Разстояние34,81 km
ЗаминаванеРеймс
ПристиганеDormans
ПревозвачиTGV inOui, TER

Влак Билети от Реймс до Dormans

Дата на заминаване
вторник, 16 юли 2024 г.

Пътуване от Реймс до Dormans с Virail

Планирате да пътувате от Реймс до Dormans? Понякога може да е трудно да разберете откъде да започнете - но там идва Virail. Нашата мощна търсачка ще проучи всички опции, налични за вашето пътуване, като претърси над 2000 транспортни компании по целия свят. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите си за пътуване. Мигновено ще ви покажем подробен списък с възможните маршрути, с цялата информация, необходима за вземане на решение. Изберете между автобуси, влакове и други, свързващи или директни, еднопосочни или двупосочни пътувания - каквото предпочитате. Когато видите резултатите си, посочете избраната от вас опция и Virail ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, където можете да завършите резервацията си. Позволете ни да свършим работата за вас и можете просто да се отпуснете и да се насладите на пътуването си.

Колко струва да се стигне от Реймс до Dormans с влак?

Цените ще варират, когато пътувате от Реймс до Dormans. Средно обаче ще платите около 46,38 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 17,61 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Реймс до Dormans. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Реймс до Dormans ще ви струва 46,38 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време отнема да се стигне от Реймс до Dormans с влак?

При разстояние от 34,81 km между Реймс и Dormans, обикновено отнема 1 ч 45 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 1 ч 45 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването от Реймс до Dormans обхваща разстояние от 34,81 km. Средно можете да очаквате пътуването ви да продължи приблизително 1 ч 45 мин. При резервация на най-бързата опция обаче ще видите, че сте стигнали до вашата дестинация след приблизително 0 ч 51 мин. За по-бързи пътувания потърсете експресни маршрути. Моля, не забравяйте, че те могат да отпътуват само в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Можете също така да откриете, че можете да отидете от Реймс до Dormans по-бързо, като направите връзки, вместо да поемете по директен маршрут.

Кои спирки мога да използвам по маршрута от Реймс до Dormans?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Реймс от следните спирки: Champagne - Ardenne TGV,REIMS. Пристигайки в Dormans, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: Dormans(F). Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Dormans.

Колко пътувания от Реймс до Dormans се извършват всеки ден?

Точният брой на пътуванията от Реймс до Dormans може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 24 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Реймс до Dormans. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Реймс до Dormans варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 24 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Реймс до Dormans. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Реймс до Dormans

Евтини билети за влак от Реймс до Dormans
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Реймс до Dormans.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Реймс до Dormans, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Реймс до Dormans.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Реймс до Dormans

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Реймс до Dormans

Най-евтините билети за влак Реймс - Dormans могат да бъдат намерени само за 5,87 лв., ако имате късмет, или средно за 16,70 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 27,30 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Dormans с влак

Когато пътувате до Dormans с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

TGV inOui, който заменя традиционните TGV услуги, като предлага съвременна надстройка, е високоскоростна влакова услуга, управлявана от Френските национални железници, SNCF, която улеснява изследването на около 50 дестинации в съседни страни като Белгия, Германия и Испания. TGV inOUI е проектиран да предлага повече комфорт и гъвкавост на пътниците, с функции като просторни седалки, Wi-Fi и кетъринг услуги. Той свързва големите градове във Франция и осигурява бърз, удобен и комфортен начин на пътуване.

Типове билети и съоръжения от Реймс до Dormans

Сравнете различните видове билети и удобствата, предоставени от TGV inOui при пътуване от Реймс до Dormans.

Second Class (The essentials)

За практично и достъпно пътуване TGV INOUI има две тарифи за билети втора класа: The Prems Second, достъпна опция, и The Second, класическа втора класа. И двете могат да бъдат заменени и възстановени при определени условия. Билетите на Prem са перфектни, ако търсите най-ниските цени, започващи от само 15 € и налични за резервация до 4 месеца предварително.
wifi WiFi
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

First Class (The comfort)

Билетите за първа класа пренасят вашето пътуване на следващото ниво, предлагайки подобрен комфорт и изключителни предимства, включително опцията за избор на места в тихата зона. Освен това този билет предлага гъвкавост за вашата резервация и предоставя допълнителни предимства към функциите на втора класа.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Business Première (The flexibility)

Business Première предлага първокласни предимства като безплатна обмяна или възстановяване на суми и ексклузивни удобства, включително усъвършенстван Wi-Fi и достъп до салоните на Grand Voyageur, като същевременно гарантира гъвкавост при резервацията ви.
wifi WiFi
quiet_zone Тиха зона
power_sockets Електрически контакти
luggage Багаж
accessibility Достъпност
food_and_drink Храни и напитки
air_con Климатик
bicycle Велосипед

Описание на съоръжението

Научете повече за различните съоръжения, налични на борда на всеки превозвач по този маршрут.

quiet_zone Тиха зона open icon close icon
С билет Business Première влезте в изключителен автобус, създаден за комфорт. Това е вашето тихо убежище, идеално както за работа, така и за почивка.
wifi WiFi open icon close icon
Във влаковете TGV INOUI се насладете на безплатен WiFi достъп през цялото си пътуване. Независимо дали работите, отговаряте на имейли или се гмуркате в развлекателния център на TGV INOUI, ние ще ви покрием.
power_sockets Електрически контакти open icon close icon
Всяка седалка на TGV inOUI е мощна! С контакт на ваше разположение винаги сте заредени и готови.
luggage Багаж open icon close icon
Във влаковете TGV INOUI можете да носите толкова багаж, колкото могат да носят ръцете и краката ви, но не забравяйте да етикетирате правилно собствения си багаж. Чантите и дребните предмети се съхраняват най-добре на нивото на краката или под седалката; по-тежките парчета трябва да се поставят в свободен ъгъл на вагона или по централната му пътека.
accessibility Достъпност open icon close icon
За пътниците с проблеми с мобилността TGV INOUI предлага услугата „Accès Plus“. Това осигурява специална помощ от гарата директно до седалката на влака. Препоръчително е пътниците да се свържат с „Accès Plus“, след като осигурят билетите си и да се уверят, че уговорките са направени най-малко 48 часа преди планираното заминаване.
food_and_drink Храни и напитки open icon close icon
Пътуващите с TGV INOUI могат да очакват с нетърпение асортимент от храни и напитки. Влаковата услуга представя подбрана селекция, която обещава да се погрижи за различни вкусове.
air_con Климатик open icon close icon
Останете хладни и удобни. Всички влакове TGV inOUI са климатизирани, което гарантира приятно пътуване, независимо от времето навън.
bicycle Велосипед open icon close icon
Необходима е резервация за несгъваеми велосипеди (€10) в избрани влакове TGV INOUI, сгъваеми велосипеди под 130x90cm могат да пътуват като ръчен багаж във всеки влак TGV INOUI, разглобени велосипеди могат да се вземат без резервация, ако се съхраняват в чанта за велосипеди под 130x90cm. Водни или сноубордове, сгънати тротинетки и музикални инструменти могат да се вземат като ръчен багаж, ако са в куфар под 130 x 90 cm.
Услуги на борда TGV inOui and TER от Реймс до Dormans
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Реймс до Dormans от train.
съоръжения TGV inOui TER
quiet_zone Тиха зона check cross
wifi WiFi check check
power_sockets Електрически контакти check check
luggage Багаж check check
accessibility Достъпност check cross
food_and_drink Храни и напитки check check
air_con Климатик check cross
bicycle Велосипед check cross
sleeper_couchette спално място check cross

Реймс до Dormans Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
2.44kg
Автобус
2.61kg
Полет
6.96kg
Кола
5.57kg
Какви са емисиите на CO2 за Реймс до Dormans с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Реймс и Dormans са 2.44kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Реймс и Dormans? Като вземете влака между Реймс и Dormans, ще спестите 4.52kg CO2 емисии спрямо полет, 0.17kg спрямо автобус и 3.13kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Реймс до Dormans?
Билет влак от Реймс до Dormans е 46,38 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 17,61 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Реймс до Dormans?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Реймс до Dormans е 17,61 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Реймс и Dormans от влак?
Реймс до Dormans е 34,81 km.
Колко време трае влак между Реймс и Dormans?
Реймс до Dormans е средно 1 ч 45 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 51 мин.
Какви компании работят от Реймс до Dormans?
Реймс до Dormans се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail TGV inOui and TER предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Реймс до Dormans?
Реймс до Dormans има средно 24 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Реймс до Dormans?
Най-ранният влак от Реймс до Dormans тръгва на 04:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Реймс до Dormans?
Последният влак от Реймс до Dormans тръгва на 20:39 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Реймс до Dormans?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 17,61 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Реймс до Dormans от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Реймс и Dormans е 0 ч 51 мин.
Има ли директен влак от Реймс към Dormans?
Да, има директен влак между Реймс и Dormans.
Какви са емисиите на CO2 за Реймс до Dormans от влак?
Пътуването на влак от Реймс до Dormans създава 2.44kg CO2 емисии.

Отидете локално от Реймс

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Реймс

Международни маршрути от Реймс и близките райони

Други дестинации от Реймс

Други популярни маршрути