Влак Златица - Карлово цени от 2,45 лв.

16/07/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Златица до Карлово с влак

Пътуването от Златица до Карлово от влак е 55,35 km и отнема 1 ч 58 мин. Има 5 връзки на ден, с първото заминаване на 09:31 ч. и последното на 22:48 ч.. Възможно е да пътувате от Златица до Карлово от влак само за 2,45 лв. или за 2,45 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,45 лв..

Най-ниската цена2,45 лв.
Продължителност на пътуването1 ч 58 мин
Връзка на ден5
Най-ниската цена2,45 лв.
Най-висока цена2,45 лв.
Първо заминаване09:31 ч.
Последно заминаване22:48 ч.
Разстояние55,35 km
ЗаминаванеЗлатица
ПристиганеКарлово
ПревозвачиBDZ

Бързо и лесно пътуване от Златица до Карлово с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Златица до Карлово? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Златица до Карлово, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да взема най-евтините билети за влак, за да пътувам от Златица до Карлово?

Когато пътувате от Златица до Карлово, можете да очаквате да платите средно около 2,45 лв.. Може да успеете да намерите цени до 2,45 лв., но всичко зависи от това как пътувате. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Златица до Карлово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно можете да очаквате да похарчите около 2,45 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Златица до Карлово.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Златица до Карлово с влак?

Пътуването от Златица до Карлово с влак обикновено отнема 1 ч 58 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 55,35 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 1 ч 58 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Златица и Карлово продължава около 55,35 km и обикновено отнема приблизително 1 ч 58 мин. Тази цифра обаче е средна и ще варира в зависимост от редица фактори. В зависимост от избрания от вас начин на транспорт, може да успеете да пристигнете за по-малко време. Най-краткото време, за което можете да завършите това пътуване, е 1 ч 12 мин. Ако се опитвате да стигнете от Златица до Карлово възможно най-бързо, потърсете експресни маршрути или услуги без спиране. Директните маршрути не винаги са най-бързият начин за пътуване. Понякога може дори да намерите по-бърз маршрут, който включва връзка в друг град.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Златица до Карлово?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Златица до Карлово, който обикновено тръгва в 09:31 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 22:48 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първият отпътуващ през нощта от Златица до Карлово тръгва в 09:31 ч., докато последният отпътува в 22:48 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Златица и Карлово. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Златица до Карлово?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Златица и Карлово. Можете да започнете пътуването си в Златица на спирки като . Те се свързват със спирки, включително Karlovo, Bus and Coach Station (Карлово, Автогара) в Карлово. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Златица до Карлово.

Колко пътувания от Златица до Карлово се извършват всеки ден?

Средно има 5 заминаващи ежедневно от Златица до Карлово. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Златица, които пътуват директно до Карлово. Има 5 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Златица до Карлово. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Златица до Карлово
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Златица до Карлово.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Златица до Карлово, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Златица до Карлово.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Златица до Карлово

Най-евтините билети за влак Златица - Карлово могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Карлово с влак

Когато пътувате до Карлово с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Златица до Карлово
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Златица до Карлово от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Златица до Карлово Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
3.87kg
Автобус
4.15kg
Полет
11.07kg
Кола
8.86kg
Какви са емисиите на CO2 за Златица до Карлово с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Златица и Карлово са 3.87kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Златица и Карлово? Като вземете влака между Златица и Карлово, ще спестите 7.2kg CO2 емисии спрямо полет, 0.28kg спрямо автобус и 4.99kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Златица до Карлово?
Билет влак от Златица до Карлово е 2,45 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,45 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Златица до Карлово?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Златица до Карлово е 2,45 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Златица и Карлово от влак?
Златица до Карлово е 55,35 km.
Колко време трае влак между Златица и Карлово?
Златица до Карлово е средно 1 ч 58 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 1 ч 12 мин.
Колко влак на ден преминават от Златица до Карлово?
Златица до Карлово има средно 5 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Златица до Карлово?
Най-ранният влак от Златица до Карлово тръгва на 09:31 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Златица до Карлово?
Последният влак от Златица до Карлово тръгва на 22:48 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Златица до Карлово?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,45 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Златица до Карлово от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Златица и Карлово е 1 ч 12 мин.
Има ли директен влак от Златица към Карлово?
Да, има директен влак между Златица и Карлово.
Какви са емисиите на CO2 за Златица до Карлово от влак?
Пътуването на влак от Златица до Карлово създава 3.87kg CO2 емисии.

Отидете локално от Златица

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Златица

Международни маршрути от Златица и близките райони

Други дестинации от Златица

Основни маршрути до Карлово

Свързани маршрути

Други популярни маршрути