Намерете влак от София до Карнобат

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карнобат

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,15лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 30 мин.
Връзки на ден 69
Първо заминаване: 05:59
Последно отпътуване: 23:05
Разстояние 299km

С virail са най-евтините билети за влак от София до Карнобат

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Влакове от София до Карнобат: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между София и Карнобат.

Колко струват нискотарифните билети за влак от София до Карнобат?

Билетите за влак от София до Карнобат струват средно 24,78 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 8,15 лв..

Влакове от София до Карнобат


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

На кои станции можете да хванете влака до Карнобат и къде ще пристигнете?

Влаковете до Карнобат заминават от София от СОФИЯ и пристигат на КАРНОБАТ.

Колко връзки дневно има до Карнобат от София с влак?

22 връзки са налични всеки ден за пътуване от София до Карнобат с влак. Моля, имайте предвид, че има 18 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 4 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За колко време ще отидете от София до Карнобат с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Карнобат тръгва в 06:11, докато последният в 22:11. Пътуването продължава средно 6 hours and 50 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Карнобат за 5 hours and 29 minutes.