Влак София - Карнобат цени от 4,27 лв.

Започва от
4,27 лв.

София до Карнобат с влак

Пътуването от София до Карнобат от влак е 299,51 km и отнема 7 ч 32 мин. Има 18 връзки на ден, с първото заминаване на 05:25 ч. и последното на 22:55 ч.. Възможно е да пътувате от София до Карнобат от влак само за 4,27 лв. или за 30,86 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 4,27 лв..

Най-ниската цена4,27 лв.
Продължителност на пътуването7 ч 32 мин
Връзка на ден18
Най-ниската цена4,27 лв.
Най-висока цена30,86 лв.
Първо заминаване05:25 ч.
Последно заминаване22:55 ч.
Разстояние299,51 km
ЗаминаванеСофия
ПристиганеКарнобат
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Sofia до Karnobat

Дата на заминаване
понеделник, 26 фев 2024 г.

Пътуване от София до Карнобат с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от София до Карнобат? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от София до Карнобат, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от София до Карнобат?

Цените ще варират, когато пътувате от София до Карнобат. Средно обаче ще платите около 19,59 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 4,27 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от София до Карнобат. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от София до Карнобат, можете да очаквате да платите средно около 19,59 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време отнема пътуването от София до Карнобат с влак?

При разстояние от 299,51 km между София и Карнобат, обикновено отнема 7 ч 32 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 7 ч 32 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. За да стигнете по-бързо от София до Карнобат, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между София и Карнобат ще завършат пътуването в 5 ч 8 мин. Средно ще ви отнеме около 7 ч 32 мин, за да пътувате 299,51 km между София и Карнобат.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от София до Карнобат?

Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от София до Карнобат, който обикновено тръгва в 05:25 ч.. Последният планиран заминаващ за деня обикновено е в 22:55 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината. Първият отпътуващ през нощта от София до Карнобат тръгва в 05:25 ч., докато последният отпътува в 22:55 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между София и Карнобат. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои са спирките по маршрута от София до Карнобат?

Ще можете да напуснете София, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Карнобат. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в София, или в Карнобат, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от София до Карнобат се извършват всеки ден?

Ако искате да стигнете от София до Карнобат, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 18 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 6 директни пътувания между София и Карнобат. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 12 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от София до Карнобат. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Sofia до Karnobat

Евтини билети за влак от София до Карнобат
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от София до Карнобат.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от София до Карнобат, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от София до Карнобат.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Sofia до Karnobat

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Цена при наближаване на датата на заминаване

Железопътните компании може да наложат по-високи цени на билетите с наближаването на датата на заминаване. Цените през следващите дни могат да варират от около 4,54 лв. до 17,32 лв., но може да подлежат на промяна. Нашият съвет е да резервирате възможно най-рано, за да спестите потенциално до 74% от пътуването си!

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от София до Карнобат

Най-евтините билети за влак София - Карнобат могат да бъдат намерени само за 8,59 лв., ако имате късмет, или средно за 14,54 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 18,90 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Карнобат с влак

Когато пътувате до Карнобат с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от София до Карнобат
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от София до Карнобат от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

София до Карнобат Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
20.97kg
Автобус
22.46kg
Полет
59.9kg
Кола
47.92kg
Какви са емисиите на CO2 за София до Карнобат с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между София и Карнобат са 20.97kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между София и Карнобат? Като вземете влака между София и Карнобат, ще спестите 38.93kg CO2 емисии спрямо полет, 1.49kg спрямо автобус и 26.95kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от София до Карнобат?
Билет влак от София до Карнобат е 19,59 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 4,27 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от София до Карнобат?
Най-евтиният билет, който можете да получите от София до Карнобат е 4,27 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между София и Карнобат от влак?
София до Карнобат е 299,51 km.
Колко време трае влак между София и Карнобат?
София до Карнобат е средно 7 ч 32 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 8 мин.
Колко влак на ден преминават от София до Карнобат?
София до Карнобат има средно 18 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от София до Карнобат?
Най-ранният влак от София до Карнобат тръгва на 05:25 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от София до Карнобат?
Последният влак от София до Карнобат тръгва на 22:55 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от София до Карнобат?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 4,27 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от София до Карнобат?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от София, за да отидете до Карнобат. Можете да преминете от Sofia Central Bus Station and Sofia Airport и можете да стигнете до Karnobat Bus Station.
Колко директни връзки преминават от София до Карнобат?
Има средно 6 от София до Карнобат.
Кое е най-бързото време за пътуване между София до Карнобат от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между София и Карнобат е 5 ч 8 мин.
Има ли директен влак от София към Карнобат?
Да, има директен влак между София и Карнобат.
Какви са емисиите на CO2 за София до Карнобат от влак?
Пътуването на влак от София до Карнобат създава 20.97kg CO2 емисии.

Отидете локално от София

Популярни маршрути

Уикенд бягства от София

Международни маршрути от София и близките райони

Други дестинации от София

Основни маршрути до Карнобат

Свързани маршрути

Други популярни маршрути