Намерете влак от Кръстец до Русе

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4,45лв.
Продължителност на пътуването 5 ч. 16 мин.
Връзки на ден 15
Първо заминаване: 08:39
Последно отпътуване: 20:32
Разстояние 125km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Кръстец до Русе

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Кръстец до Русе. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Влакове от Кръстец до Русе: с кои фирми можете да пътувате?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Кръстец - Русе.

Колко е най-евтиният билет за влак от Кръстец до Русе?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Кръстец до Русе също само за 4,45 лв., докато средната цена е 4,90 лв..

Цена на билет Кръстец - Русе всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
4,45 лв. Още Още Още Още Още Още

Тъй като пътуването между Кръстец и Русе е сравнително кратко, можете да помислите за споделено пътуване или автобус като алтернативни начини за транспорт с най-ниски цени и с подобна продължителност.

Кои станции обслужват железопътната линия Кръстец - Русе?

Влаковете до Русе могат да заминат от КРЪСТЕЦ и да пристигнат на РУСЕ, РУСЕ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА or РУСЕ ТОВАРНА-СП..

Колко връзки дневно има за пътуване до Русе от Кръстец с влак?

15 връзки са налични всеки ден за пътуване от Кръстец до Русе с влак. Моля, имайте предвид, че има 12 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 3 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

Кога заминават влаковете до Русе и колко време е пътуването?

Първият влак до Русе тръгва в 11:05, докато последният в 20:02. Пътуването продължава средно 5 hours and 17 minutes, но с най-бързите връзки ще бъдете в Русе за 5 hours and 12 minutes.