Влак Генерал-Тошево - Горна Оряховица цени от 8,10 лв.

Започва от
8,10 лв.
откривам

Генерал-Тошево до Горна Оряховица с влак

Пътуването от Генерал-Тошево до Горна Оряховица от влак е 199,01 km и отнема 6 ч 58 мин. Има 2 връзки на ден, с първото заминаване на 12:36 ч. и последното на 22:52 ч.. Възможно е да пътувате от Генерал-Тошево до Горна Оряховица от влак само за 8,10 лв. или за 16,34 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 8,10 лв..

Най-ниската цена8,10 лв.
Продължителност на пътуването6 ч 58 мин
Връзка на ден2
Най-ниската цена8,10 лв.
Най-висока цена16,34 лв.
Първо заминаване12:36 ч.
Последно заминаване22:52 ч.
Разстояние199,01 km
ЗаминаванеГенерал-Тошево
ПристиганеГорна Оряховица
Превозвачи

Стигнете от Генерал-Тошево до Горна Оряховица с Virail

Virail помага на хиляди пътници да планират пътуванията си всяка година. Как? Лесно е. Просто въведете датите, на които планирате да пътувате от Генерал-Тошево до Горна Оряховица. Нашата мощна търсачка ще разгледа данните от хиляди доставчици на туристически услуги, след което ще ви покаже всички налични маршрути. Можете да изберете да пътувате както искате. Решете за вида транспорт, който искате да използвате, по кое време на деня искате да тръгнете и дали искате директно пътуване или такова с връзки. Когато намерите идеалния маршрут за вас, Virail ще ви пренасочи към уеб страницата на доставчика. Там можете да направите вашата резервация, след това е време да се подготвите за пътуването си.

Колко струват билетите за влак от Генерал-Тошево до Горна Оряховица?

Цените на билетите за влак от Генерал-Тошево до Горна Оряховица варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Генерал-Тошево до Горна Оряховица ще струват 8,10 лв.. Средната цена на билета за влак е приблизително 11,11 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Генерал-Тошево до Горна Оряховица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Цените на билетите за влак от Генерал-Тошево до Горна Оряховица варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Средната цена на билета за влак е приблизително 11,11 лв.. За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.

Колко време отнема да се стигне от Генерал-Тошево до Горна Оряховица с влак?

Пътуването от Генерал-Тошево до Горна Оряховица с влак обикновено отнема 6 ч 58 мин. Това пътуване обхваща разстояние от 199,01 km. Когато планирате пътуването си, имайте предвид, че 6 ч 58 мин е средна стойност, а времето на маршрута може да варира от ден на ден. Метеорологичните условия, проблеми с транспорта, неочаквани отклонения и местни събития могат да причинят забавяне на пътуването ви. Моля, имайте предвид възможността за тези извънредни събития, когато правите планове за пътуване. Пътуването между Генерал-Тошево и Горна Оряховица с влак обикновено отнема 6 ч 58 мин, за да се измине разстояние от 199,01 km. Най-краткото пътуване от Генерал-Тошево до Горна Оряховица ще ви отнеме 5 ч 53 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Горна Оряховица е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Генерал-Тошево до Горна Оряховица?

Първият заминаващ за деня от Генерал-Тошево до Горна Оряховица тръгва в 12:36 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 22:52 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Генерал-Тошево и Горна Оряховица. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Генерал-Тошево до Горна Оряховица, който тръгва в 12:36 ч.. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 22:52 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Генерал-Тошево до Горна Оряховица с влак?

Ще можете да напуснете Генерал-Тошево, като използвате спирки като . Те ви свързват със спирки, включително в Горна Оряховица. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Генерал-Тошево, или в Горна Оряховица, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко ежедневни пътувания има от Генерал-Тошево до Горна Оряховица?

Ако искате да стигнете от Генерал-Тошево до Горна Оряховица, можете да пътувате с компании като . Ще откриете максимален брой от заминаващи на ден. Средно има 2 заминаващи на ден. Резервирайте предварително, за да сте сигурни, че пътуването ви ще протече безпроблемно и ще тръгнете в момент, който ви устройва най-добре. Когато пътувате, можете да търсите директни пътувания или други маршрути, които предлагат връзки и смени. Има средно 0 директни пътувания между Генерал-Тошево и Горна Оряховица. Ако нямате нищо против да смените превозното средство по пътя, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Обикновено има 2 пътувания с поне една смяна. Тези числа могат да варират в зависимост от месеца от годината или деня от седмицата. Някои пътници предпочитат директни маршрути, особено ако носят тежки куфари или се безпокоят да не пропуснат връзка. Други се наслаждават на гъвкавостта, предлагана от пътуванията с връзки. Каквото и да предпочитате, Virail може да ви помогне да намерите правилните опции, които да ви устройват. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Генерал-Тошево до Горна Оряховица. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Генерал-Тошево до Горна Оряховица
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Генерал-Тошево до Горна Оряховица.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Генерал-Тошево до Горна Оряховица, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Генерал-Тошево до Горна Оряховица.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Генерал-Тошево до Горна Оряховица

Най-евтините билети за влак Генерал-Тошево - Горна Оряховица могат да бъдат намерени само за 4,58 лв., ако имате късмет, или средно за 11,53 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 16,71 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Горна Оряховица с влак

Когато пътувате до Горна Оряховица с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Генерал-Тошево до Горна Оряховица
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Генерал-Тошево до Горна Оряховица от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Генерал-Тошево до Горна Оряховица Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
13.93kg
Автобус
14.93kg
Полет
39.8kg
Кола
31.84kg
Какви са емисиите на CO2 за Генерал-Тошево до Горна Оряховица с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Генерал-Тошево и Горна Оряховица са 13.93kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Генерал-Тошево и Горна Оряховица? Като вземете влака между Генерал-Тошево и Горна Оряховица, ще спестите 25.87kg CO2 емисии спрямо полет, 1kg спрямо автобус и 17.91kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Генерал-Тошево до Горна Оряховица?
Билет влак от Генерал-Тошево до Горна Оряховица е 11,11 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 8,10 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Генерал-Тошево до Горна Оряховица?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Генерал-Тошево до Горна Оряховица е 8,10 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Генерал-Тошево и Горна Оряховица от влак?
Генерал-Тошево до Горна Оряховица е 199,01 km.
Колко време трае влак между Генерал-Тошево и Горна Оряховица?
Генерал-Тошево до Горна Оряховица е средно 6 ч 58 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 5 ч 53 мин.
Колко влак на ден преминават от Генерал-Тошево до Горна Оряховица?
Генерал-Тошево до Горна Оряховица има средно 2 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Генерал-Тошево до Горна Оряховица?
Най-ранният влак от Генерал-Тошево до Горна Оряховица тръгва на 12:36 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Генерал-Тошево до Горна Оряховица?
Последният влак от Генерал-Тошево до Горна Оряховица тръгва на 22:52 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Генерал-Тошево до Горна Оряховица?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 8,10 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Генерал-Тошево до Горна Оряховица от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Генерал-Тошево и Горна Оряховица е 5 ч 53 мин.
Има ли директен влак от Генерал-Тошево към Горна Оряховица?
Да, има директен влак между Генерал-Тошево и Горна Оряховица.
Какви са емисиите на CO2 за Генерал-Тошево до Горна Оряховица от влак?
Пътуването на влак от Генерал-Тошево до Горна Оряховица създава 13.93kg CO2 емисии.

Отидете локално от Генерал-Тошево

Уикенд бягства от Генерал-Тошево

Други дестинации от Генерал-Тошево

Основни маршрути до Горна Оряховица

Други популярни маршрути