Намерете влак от Сливен до Карнобат

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карнобат

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,16лв.
Продължителност на пътуването 46 мин.
Връзки на ден 9
Първо заминаване: 03:32
Последно отпътуване: 20:42
Разстояние 54km

Евтини билети за влак от Сливен до Карнобат на virail

С virail за миг можете да сравните цените на влаковете от Сливен до Карнобат. Това, което трябва да направите, е да изберете датата, на която планирате да заминете и, ако искате, да сортирате и филтрирате резултатите по цена и време. За да резервирате перфектното си пътуване, virail ще ви пренасочи директно към уебсайта на доставчика за изключително безопасна покупка.

Кои фирми обслужват маршрута от Сливен до Карнобат?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Сливен - Карнобат.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Карнобат?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Сливен до Карнобат също само за 1,80 лв., докато средната цена е 3,65 лв..

Цена на билет Сливен - Карнобат всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
5,01 лв.5,01 лв. Още Още Още Още Още

Влакове от Сливен до Карнобат


Не забравяйте да си купите храна и напитки предварително, ако имате нужда от тях: жп гарите не винаги имат магазини, а кафенетата във влака не винаги са на разположение и често са много скъпи.

За къси разстояния като тези между Сливен и Карнобат, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Сливен до Карнобат?

Влаковете до Карнобат заминават от Сливен от СЛИВЕН и пристигат на КАРНОБАТ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Карнобат от Сливен с влак?

8 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Карнобат с влак. Моля, имайте предвид, че има 2 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 6 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Карнобат с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Карнобат за 32 minutes, но средно отнема 46 minutes. Първият влак, водещ до Карнобат е в 03:12, докато последният тръгва от Сливен в 20:12.