Намерете влак от Бургас до Карнобат

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,95 лв.
Продължителност на пътуването 52 мин.
връзки на ден 19
Първо заминаване 07:10
Последно отпътуване 01:50
разстояние 43 km

Сравнете най-добрите цени за влак от Бургас до Карнобат

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Колко струват билетите за влак от Бургас до Карнобат?

Билетите за влак от Бургас до Карнобат струват средно 2,21 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 1,95 лв..

Кои фирми обслужват маршрута от Бургас до Карнобат?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Бургас - Карнобат.

Влакове от Бургас до Карнобат

Кога заминават влаковете до Карнобат и колко време е пътуването?

С най-бързите връзки ще бъдете в Карнобат за 38 мин., но средно отнема 52 мин.. Първият влак, водещ до Карнобат е в 07:10, докато последният тръгва от Бургас в 01:50.

От кои станции пътуват влаковете до Карнобат?

Влаковете до Карнобат заминават от Бургас от БУРГАС and БУРГАС-РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНА и пристигат на КАРНОБАТ.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Пътуване с влак до Карнобат от Бургас: колко връзки дневно има?

Ако желаете да отидете в Карнобат от Бургас с влак, 19 ежедневни връзки са налични. Моля, обърнете внимание, че 19 маршрута са преки линии, докато 0 маршрута включват една или повече смени. Така, ако не искате да сменяте влаковете, силно се препоръчва да изберете оферта с директен маршрут. Въпреки това, изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго.

Ако искате да пътувате от Бургас до Карнобат с влак, има 19 достъпни връзки на ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 19 маршрута, са директни линии. Няма връзка със смяна. Следователно никога няма да се наложи да сменяте влаковете.