Намерете влак от Бургас до Карнобат

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карнобат

Детайли за пътуването

Най-добра цена 1,80лв.
Продължителност на пътуването 52 мин.
Връзки на ден 60
Първо заминаване: 05:30
Последно отпътуване: 22:50
Разстояние 43km

С virail са най-евтините билети за влак от Бургас до Карнобат

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми ви отвеждат от Бургас до Карнобат с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Бургас до Карнобат, предлагани от Bdz.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Карнобат?

Средната цена на билети за влак от Бургас до Карнобат е 2,65 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Бургас до Карнобат могат да бъдат около 1,80 лв..

Цена на билет Бургас - Карнобат всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
7 лв. Още Още Още Още Още Още

Влакове от Бургас до Карнобат


Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Бургас и Карнобат?

Влаковете до Карнобат заминават от Бургас от БУРГАС и пристигат на КАРНОБАТ.

Колко връзки дневно има до Карнобат от Бургас с влак?

19 връзки са налични всеки ден за пътуване от Бургас до Карнобат с влак. Моля, имайте предвид, че има 0 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 19 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Карнобат с влак?

С най-бързите връзки ще бъдете в Карнобат за 40 minutes, но средно отнема 55 minutes. Първият влак, водещ до Карнобат е в 05:11, докато последният тръгва от Бургас в 19:11.