Намерете влак от Хасково до Карнобат

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Карнобат

Детайли за пътуването

Най-добра цена 14,24лв.
Продължителност на пътуването 7 ч. 43 мин.
Връзки на ден 2
Първо заминаване: 08:53
Последно отпътуване: 19:14
Разстояние 142km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Хасково до Карнобат

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Хасково до Карнобат. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Хасково до Карнобат с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Хасково - Карнобат.

Колко струват билетите за влак от Хасково до Карнобат?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Хасково до Карнобат за 8,10 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Карнобат струват средно 9,15 лв..

,

Влакове от Хасково до Карнобат


За къси разстояния като тези между Хасково и Карнобат, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Хасково и Карнобат?

Влаковете заминават от Хасково от ХАСКОВО и пристигат на КАРНОБАТ.

Колко връзки дневно има до Карнобат от Хасково с влак?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Хасково до Карнобат с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време отнема от Хасково до Карнобат и кога тръгват влаковете?

Докато първият влак до Карнобат тръгва в 08:04, последният е насрочен за 19:04. Средната продължителност на пътуването е 8 hours and 30 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Карнобат за 7 hours and 17 minutes.