Намерете влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 4 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 8 мин.
Връзки на ден 98
Първо заминаване: 07:10
Последно отпътуване: 00:48
Разстояние 71km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Димитровград, Област Хасково. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми пътуват от Пловдив до Димитровград, Област Хасково с влак?

Virail си сътрудничи с повече от 200 партньора в Европа и по света, сред които и Bdz, обслужващ влаковия маршрут Пловдив - Димитровград, Област Хасково.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Димитровград, Област Хасково?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково е 3,03 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково могат да бъдат около 2,10 лв..

Влакове от Пловдив до Димитровград, Област Хасково


За къси разстояния като тези между Пловдив и Димитровград, Област Хасково, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

От кои станции пътуват влаковете до Димитровград, Област Хасково?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР or ДИМИТРОВГРАД.

Колко връзки дневно има до Димитровград, Област Хасково от Пловдив с влак?

98 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Димитровград, Област Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 14 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 84 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пловдив до Димитровград, Област Хасково

Необходими са средно 1 hour and 47 minutes да стигнете до Димитровград, Област Хасково с влак, но ще ви отнеме 52 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 07:11, докато последният тръгва от Пловдив в 14:11.