Намерете влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково

Започва от
∞ лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Димитровград, Област Хасково с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Димитровград, Област Хасково? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Пловдив да се Димитровград, Област Хасково с влак

Продължителност на пътуването 1 ч. 12 мин.
връзки на ден 18
Първо заминаване 00:06
Последно отпътуване 21:28
разстояние 71 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Димитровград, Област Хасково
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
18
Превозвачи
1
Минимална цена
∞ лв.
Максимална цена
-∞ лв.

Пловдив - Димитровград, Област Хасково

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пловдив до Димитровград, Област Хасково с влак?

Пътуването между Пловдив и Димитровград, Област Хасково с влак обикновено отнема 1 ч. 12 мин., за да се измине разстояние от 72 km. Най-краткото пътуване от Пловдив до Димитровград, Област Хасково ще ви отнеме 52 мин.. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Димитровград, Област Хасково е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Пловдив до Димитровград, Област Хасково?

Ако предпочитате да пътувате през нощта, обикновено ще намерите първия заминаващ от Пловдив до Димитровград, Област Хасково, който тръгва в 00:06. Въпреки че нещата могат да се променят в зависимост от деня, като цяло последното заминаване за нощта е в 21:28. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, достъпни за вас. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници.

Кои са спирките по маршрута от Пловдив до Димитровград, Област Хасково?

Ще можете да напуснете Пловдив, като използвате спирки като ПЛОВДИВ and plovdiv. Те ви свързват със спирки, включително ДИМИТРОВГРАД, dimitrovgrad and dimitrovgrad-sever в Димитровград, Област Хасково. Проверете внимателно, преди да направите резервация. Някои или всички тези спирки ще се явят по маршрута, в зависимост от транспортната компания, която използвате за пътуването си. Проверете внимателно, за да видите кой маршрут следва избраната от вас транспортна компания, за да видите дали преминава през спирка, която е удобна за вашите нужди. Може да се наложи да направите кратко пътуване между спирките или в Пловдив, или в Димитровград, Област Хасково, за ваше удобство по време на пътуването.

Колко пътувания от Пловдив до Димитровград, Област Хасково има всеки ден?

Ще можете да пътувате от Пловдив до Димитровград, Област Хасково, като използвате компании като Bdz. В комбинация тези доставчици предлагат средно 18 пътувания всеки ден. Тази средна цифра може да не отразява непременно избраните от вас дати на пътуване. В определени дни от седмицата може да има повече или по-малко пътувания. В най-натоварените часове ще има до 18 заминаващи за един ден. Можете да изберете да пътувате от Пловдив до Димитровград, Област Хасково, използвайки както директни, така и непреки маршрути. Тези опции ще ви помогнат да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет, вашия времеви интервал и обстоятелствата на вашето пътуване. Средно има 16 директни връзки от Пловдив до Димитровград, Област Хасково всеки ден. Непряките връзки добавят повече възможности, като ви осигуряват допълнителна гъвкавост при пътуване. Средно на ден ще намерите 2 пътувания с поне една смяна. Тези цифри могат да варират в определени периоди от годината и някои маршрути може да не се изпълняват всеки ден от седмицата.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване