Намерете влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,06 лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 8 мин.
връзки на ден 13
Първо заминаване 08:15
Последно отпътуване 00:15
разстояние 71 km

Евтини билети за влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Пловдив до Димитровград, Област Хасково. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Коя е най-евтината цена за билети за влак до Димитровград, Област Хасково?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково също само за 0,06 лв., докато средната цена е 2,29 лв..

Влакове от Пловдив до Димитровград, Област Хасково: с кои фирми можете да пътувате?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Пловдив и Димитровград, Област Хасково.

Влакове от Пловдив до Димитровград, Област Хасково

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пловдив до Димитровград, Област Хасково

С най-бързите връзки ще бъдете в Димитровград, Област Хасково за 51 мин., но средно отнема 1 ч. 8 мин.. Първият влак, водещ до Димитровград, Област Хасково е в 08:15, докато последният тръгва от Пловдив в 00:15.

От кои станции пътуват влаковете до Димитровград, Област Хасково?

Можете да хванете влака до Димитровград, Област Хасково на ПЛОВДИВ, който пристига на ДИМИТРОВГРАД and ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР.

Ако разписанието на влака не се вписва в графика или бюджета ви, автобусът и споделеното пътуване могат да ви предложат времеви и ценови алтернативи, без съществено да променят продължителността на пътуването.

Колко връзки дневно има до Димитровград, Област Хасково от Пловдив с влак?

13 влакови връзки съществуват дневно до Димитровград, Област Хасково от Пловдив. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има 12 директни линии, спрямо 1 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

13 връзки са достъпни всеки ден за пътуване от Пловдив до Димитровград, Област Хасково с автобус. Моля, имайте предвид, че всички тези маршрути са директни линии. Няма връзка между тези два града със смяна. Така че никога няма да се наложи да хващате друг автобус.