Влак Пловдив - Димитровград, Област Хасково цени от 10,47лв.

Започва от
10,47лв.
откривам

Пловдив до Димитровград, Област Хасково с влак

Пътуването от Пловдив до Димитровград, Област Хасково от влак е 71 km и отнема 53 мин.. Има 14 връзки на ден, с първото заминаване на 01:04 и последното на 22:50. Възможно е да пътувате от Пловдив до Димитровград, Област Хасково от влак само за 10,47лв. или за 10,47лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 10,47лв..

Най-добра цена 10,47лв.
Продължителност на пътуването 53 мин.
Връзка на ден 14
Най-ниската цена 10,47лв.
Най-висока цена 10,47лв.
Първо заминаване 01:04
Последно заминаване 22:50
Разстояние 71 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Димитровград, Област Хасково
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Пловдив до Димитровград, Област Хасково

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  Още
  25°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  26°
  Oct 02
  Още
  28°
  Oct 03
  Още
  29°
  Oct 04
  Още
  29°
  Oct 05
  Още
  30°
  Oct 06
  Още
  28°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  23°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Димитровград, Област Хасково с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Пловдив до Димитровград, Област Хасково? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Колко ще платя за билети за влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Димитровград, Област Хасково. Средно обаче ще платите около 10,45лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 10,45лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Пловдив до Димитровград, Област Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Димитровград, Област Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Димитровград, Област Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково

Най-евтините билети за влак Пловдив - Димитровград, Област Хасково могат да бъдат намерени само за 2лв., ако имате късмет, или средно за 6лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 12лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Димитровград, Област Хасково с влак

Когато пътувате до Димитровград, Област Хасково с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Димитровград, Област Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Димитровград, Област Хасково от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Пловдив до Димитровград, Област Хасково Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.6kg
Автобус
3.9kg
Полет
156.4kg
Кола
15.1kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Димитровград, Област Хасково с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Димитровград, Област Хасково са 0.6kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Димитровград, Област Хасково? Като вземете влака между Пловдив и Димитровград, Област Хасково, ще спестите 155.8kg CO2 емисии спрямо полет, 3.3kg спрямо автобус и 14.5kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково?
Билет влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково е 10,47лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 10,47лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Димитровград, Област Хасково е 10,47лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Димитровград, Област Хасково от влак?
Пловдив до Димитровград, Област Хасково е 71 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Димитровград, Област Хасково?
Пловдив до Димитровград, Област Хасково е средно 1 ч. 44 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 53 мин..
Какви компании работят от Пловдив до Димитровград, Област Хасково?
Пловдив до Димитровград, Област Хасково се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Димитровград, Област Хасково?
Пловдив до Димитровград, Област Хасково има средно 14 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково?
Най-ранният влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково тръгва на 01:04. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково?
Последният влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково тръгва на 22:50. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Димитровград, Област Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 10,47лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пловдив до Димитровград, Област Хасково?
Има 2 станция(и), от която можете да се отклоните от Пловдив, за да отидете до Димитровград, Област Хасково. Можете да преминете от ПЛОВДИВ and Plovdiv и можете да стигнете до ДИМИТРОВГРАД, Dimitrovgrad Bus Station and Dimitrovgrad.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Димитровград, Област Хасково?
Има средно 12 от Пловдив до Димитровград, Област Хасково.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Димитровград, Област Хасково от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Димитровград, Област Хасково е 53 мин..
Има ли директен влак от Пловдив към Димитровград, Област Хасково?
Да, има директен влак между Пловдив и Димитровград, Област Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Димитровград, Област Хасково от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково създава 0.6kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Димитровград, Област Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути