Намерете влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

Осигурете билета си днес и се възползвайте от най-добрите оферти!

Днес | Повече ▼
утре | Повече ▼
2 дни | Повече ▼
3 дни | Повече ▼

Пловдив до Димитровград, Област Хасково с влак

Пътуването от Пловдив до Димитровград, Област Хасково от влак е 71,08 km и отнема 1 ч 21 мин. Има 15 връзки на ден, с първото заминаване на 01:04 ч. и последното на 23:44 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Димитровград, Област Хасково от влак само за или за . Най-добрата цена за това пътуване е .

Продължителност на пътуването1 ч 21 мин
Връзка на ден15
Първо заминаване01:04 ч.
Последно заминаване23:44 ч.
Разстояние71,08 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеДимитровград, Област Хасково
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Plovdiv до Dimitrovgrad, Oblast Khaskovo

Дата на заминаване
неделя, 23 юни 2024 г.

Стигнете от Пловдив до Димитровград, Област Хасково с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Димитровград, Област Хасково? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Димитровград, Област Хасково, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Колко ще платя за билети за влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково?

Цените на билетите за влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково варират в зависимост от редица фактори, включително колко предварително сте резервирали, вашите дати на пътуване и вид транспорт, който искате да използвате. По определени маршрути може да са налични различни класове, което също ще повлияе на цената. Ако са предварително резервирани, най-евтините билети за влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково ще струват . Средната цена на билета за влак е приблизително . За най-ниските цени обикновено е най-добре да резервирате възможно най-рано и да обърнете внимание на евтини варианти, като например невъзстановими билети или пътуване извън пиковите часове. Имайте предвид, че някои компании не предлагат възстановяване или промяна на своите билети с по-ниски цени, така че е препоръчително да проверите, преди да завършите транзакцията си.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Пловдив до Димитровград, Област Хасково, можете да очаквате да платите средно около . Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Пловдив до Димитровград, Област Хасково с влак?

Разстоянието между Пловдив и Димитровград, Област Хасково е приблизително 71,08 km. Като цяло ще ви отнеме около 1 ч 21 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. За да стигнете по-бързо от Пловдив до Димитровград, Област Хасково, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Пловдив и Димитровград, Област Хасково ще завършат пътуването в 0 ч 51 мин. Средно ще ви отнеме около 1 ч 21 мин, за да пътувате 71,08 km между Пловдив и Димитровград, Област Хасково.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Пловдив до Димитровград, Област Хасково?

В Пловдив спирките за заминаване включват Plovdiv Central Train Station. Когато пристигнете в Димитровград, Област Хасково, може да успеете да слезете на спирки като Dimitrovgrad(BG). Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко пъти на ден има тръгващи от Пловдив за Димитровград, Област Хасково?

Точният брой на пътуванията от Пловдив до Димитровград, Област Хасково може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 15 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Пловдив до Димитровград, Област Хасково. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Пловдив до Димитровград, Област Хасково варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 13 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 2 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Димитровград, Област Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Plovdiv до Dimitrovgrad, Oblast Khaskovo

Евтини билети за влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Димитровград, Област Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Димитровград, Област Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Plovdiv до Dimitrovgrad, Oblast Khaskovo

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково

Най-евтините билети за влак Пловдив - Димитровград, Област Хасково могат да бъдат намерени само за 2,13 лв., ако имате късмет, или средно за 7,33 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 10,47 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Димитровград, Област Хасково с влак

Когато пътувате до Димитровград, Област Хасково с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Димитровград, Област Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Димитровград, Област Хасково от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Димитровград, Област Хасково Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.98kg
Автобус
5.33kg
Полет
14.22kg
Кола
11.37kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Димитровград, Област Хасково с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Димитровград, Област Хасково са 4.98kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Димитровград, Област Хасково? Като вземете влака между Пловдив и Димитровград, Област Хасково, ще спестите 9.24kg CO2 емисии спрямо полет, 0.35kg спрямо автобус и 6.39kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Какво е разстоянието между Пловдив и Димитровград, Област Хасково от влак?
Пловдив до Димитровград, Област Хасково е 71,08 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Димитровград, Област Хасково?
Пловдив до Димитровград, Област Хасково е средно 1 ч 21 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 0 ч 51 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Димитровград, Област Хасково?
Пловдив до Димитровград, Област Хасково има средно 15 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково?
Най-ранният влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково тръгва на 01:04 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково?
Последният влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково тръгва на 23:44 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Колко директни връзки преминават от Пловдив до Димитровград, Област Хасково?
Има средно 13 от Пловдив до Димитровград, Област Хасково.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Димитровград, Област Хасково от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Димитровград, Област Хасково е 0 ч 51 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Димитровград, Област Хасково?
Да, има директен влак между Пловдив и Димитровград, Област Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Димитровград, Област Хасково от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Димитровград, Област Хасково създава 4.98kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Димитровград, Област Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути