Намерете влак от Враца до Плевен

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Плевен

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5,71лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 18 мин.
Връзки на ден 88
Първо заминаване: 04:20
Последно отпътуване: 20:45
Разстояние 88km

Най-добрите оферти за вашия влак от Враца до Плевен на virail

Virail прави всяко пътуване по-лесно: единственото нещо, което трябва да направите, е да посочите датата на пътуването си от Враца до Плевен. След това ще можете да намерите идеалната възможност за пътуването си чрез филтриране и сортиране на резултатите по цена и заминаване. Virail автоматично ще ви пренасочи към уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията си.

Кои фирми пътуват от Враца до Плевен с влак?

Virail намира оферти от много железопътни компании в Европа и по света. Например, той ви показва възможните връзки с влак от Враца до Плевен, предлагани от Bdz.

Колко струват билетите за влак от Враца до Плевен?

Билетите за влак от Враца до Плевен струват средно 4,44 лв., но ако можете да резервирате предварително или да изберете по-малко популярни дати и часове, можете да намерите евтини билети за влак от 3,25 лв..

Цена на билет Враца - Плевен всеки ден

Днес Утре След 2 дни След 3 дни След 4 дни След 5 дни След 6 дни
3,30 лв. Още Още Още Още Още Още

Влакове от Враца до Плевен


Понякога е възможно да получите по-евтини решения, като разгледате ограничените оферти или програмите за лоялност, предоставени на уебсайтовете на компаниите.

Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои станции обслужват железопътната линия Враца - Плевен?

Можете да хванете влака до Плевен на ВРАЦА - СПИРКА or ВРАЦА, който пристига на ПЛЕВЕН or ПЛЕВЕН ЗАПАД.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Враца до Плевен?

26 връзки са налични всеки ден за пътуване от Враца до Плевен с влак. Моля, имайте предвид, че има 20 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 6 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Кога заминават влаковете до Плевен и колко време е пътуването?

Докато първият влак до Плевен тръгва в 06:11, последният е насрочен за 20:04. Средната продължителност на пътуването е 2 hours and 20 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Плевен за 1 hour and 53 minutes.