Header background
  • Еднопосочен
  • отиване и връщане
търсене на настаняване

Намерете влак от Пловдив до Хасково

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам
Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в Хасково

откривам

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Хасково с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до Хасково. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Пловдив да се Хасково с влак

разстояние 71 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Хасково
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
-
Превозвачи
-
Минимална цена
-
Максимална цена
-

Пловдив - Хасково

Месечно
Най-

Най -добрите цени за месеца

Най -евтиният билет за

С Автобус

33,16 лв.

Дата
вторник 14 юни 2022
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)-logo
Plovdiv Bus station Plovdiv-South, Hristo Botev Blvd 47 - Haskovo Haskovo bus station, Suedinenie Blvd 45
13:15 - 19:00
Union Ivkoni (Юнион Ивкони)
5 ч. 45 мин.
CO2: 2.49kg
Най-

Колко дълго е пътуването от Пловдив до Хасково с влак?

Средното време за пътуване е . Това показва колко време отнема преминаването на 71 km от Пловдив до Хасково. Когато планирате пътуването си, не забравяйте, че са възможни забавяния. Някои непланирани събития могат да доведат до това, пътуването ви от Пловдив до Хасково да отнеме повече от .

Кога тръгват заминаващите от Пловдив до Хасково?

Първият отпътуващ през нощта от Пловдив до Хасково тръгва в , докато последният отпътува в . Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Пловдив и Хасково. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки се използват при пътуване от Пловдив до Хасково?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Пловдив от следните спирки: ПЛОВДИВ. Пристигайки в Хасково, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: ХАСКОВО. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Хасково.

Колко пътувания от Пловдив до Хасково се извършват всеки ден?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com

2
Дни
:
14
:
35
:
33

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване