Влак Пловдив - Хасково цени от 2,90лв.

Започва от
2,90лв.
откривам

Пловдив до Хасково с влак

Пътуването от Пловдив до Хасково от влак е 70,7 km и отнема 2 ч. 37 мин.. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 17:15 и последното на 17:15. Възможно е да пътувате от Пловдив до Хасково от влак само за 2,90лв. или за 2,90лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,90лв..

Най-добра цена 2,90лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 37 мин.
Връзка на ден 1
Най-ниската цена 2,90лв.
Най-висока цена 2,90лв.
Първо заминаване 17:15
Последно заминаване 17:15
Разстояние 70,7 km
Заминаване Пловдив
Пристигане Хасково
Превозвачи BDZ

Влак Билети от Пловдив до Хасково

  Sep 26
  Още
  22°
  Sep 27
  Още
  21°
  Sep 28
  Още
  23°
  Sep 29
  Още
  25°
  Sep 30
  Още
  26°
  Oct 01
  Още
  26°
  Oct 02
  Още
  28°
  Oct 03
  Още
  29°
  Oct 04
  Още
  29°
  Oct 05
  Още
  30°
  Oct 06
  Още
  28°
  Oct 07
  Още
  26°
  Oct 08
  Още
  26°
  Oct 09
  Още
  23°
  Oct 10
  Още
  15°
Departure date
Tuesday,Sep 26 2023
22°

Бързо и лесно пътуване от Пловдив до Хасково с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Пловдив до Хасково. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Покажи пълното описание Скриване на пълното описание
Евтини билети за от Пловдив до Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Хасково

Най-евтините билети за влак Пловдив - Хасково могат да бъдат намерени само за 3лв., ако имате късмет, или средно за 4лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 7лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хасково с влак

Когато пътувате до Хасково с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Превозвачи по този маршрут

Научете повече за превозвачите по този маршрут.

БДЖ означава Български държавни железници, която е националната железопътна компания на България. Основана е през 1888 г. и оперира пътнически и товарни влакове в цялата страна, както и международни услуги до съседни страни. БДЖ оперира по няколко направления, сред които София, Варна, Пазарджик, Ямбол, Велико Търново, Добрич, Видин, Ловеч или Силистра.

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Хасково от влак.
съоръжения BDZ
Тиха зона
WiFi
Електрически контакти
Багаж
Достъпност
Храни и напитки
Климатик
Велосипед

Пловдив до Хасково Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
0.9kg
Автобус
5.9kg
Полет
235.5kg
Кола
22.7kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Хасково с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Хасково са 0.9kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Хасково? Като вземете влака между Пловдив и Хасково, ще спестите 234.6kg CO2 емисии спрямо полет, 5.0kg спрямо автобус и 21.8kg спрямо кола.

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Хасково?
Билет влак от Пловдив до Хасково е 2,90лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,90лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Хасково е 2,90лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Хасково от влак?
Пловдив до Хасково е 70,7 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Хасково?
Пловдив до Хасково е средно 2 ч. 37 мин.. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч. 37 мин..
Какви компании работят от Пловдив до Хасково?
Пловдив до Хасково се покрива от оператор(и) 1. Можете да намерите на Virail BDZ предоставяне на услуги по този маршрут.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Хасково?
Пловдив до Хасково има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Хасково?
Най-ранният влак от Пловдив до Хасково тръгва на 17:15. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Хасково?
Последният влак от Пловдив до Хасково тръгва на 17:15. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,90лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кои станции мога да премина от Пловдив до Хасково?
Има 1 станция(и), от която можете да се отклоните от Пловдив, за да отидете до Хасково. Можете да преминете от ПЛОВДИВ и можете да стигнете до ХАСКОВО.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Хасково от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Хасково е 2 ч. 37 мин..
Има ли директен влак от Пловдив към Хасково?
Да, има директен влак между Пловдив и Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Хасково от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Хасково създава 0.9kg CO2 емисии.

Абонирайте се за нашия бюлетин

Получавайте последните новини, продуктови актуализации и изключителни промоции директно във входящата си поща

Отидете локално от Пловдив

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути