Намерете влак от Пловдив до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 0,08 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 37 мин.
връзки на ден 1
Първо заминаване 15:15
Последно отпътуване 16:15
разстояние 71 km

Евтини билети за влак от Пловдив до Хасково на virail

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Колко струват нискотарифните билети за влак от Пловдив до Хасково?

Средната цена на билети за влак от Пловдив до Хасково е 2,89 лв.. Въпреки това ще можете да намерите по-евтини билети, ако резервирате предварително, или ако можете да бъдете гъвкави с вашите дати: най-евтините билети за влак от Пловдив до Хасково могат да бъдат около 0,08 лв..

Кои фирми пътуват от Пловдив до Хасково с влак?

Ако искате да отидете от Пловдив до Хасково с влак, има само една връзка на ден. Следователно, моля бъдете особено внимателни, когато избирате своя билет.

За да стигнете до Хасково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Влакове от Пловдив до Хасково

За колко време ще отидете от Пловдив до Хасково с влак и кога тръгват влаковете?

Първият влак до Хасково тръгва в 15:15, докато последният в 16:15. За да стигнете от Пловдив до Хасково с влак, ще са ви нужни 2 ч. 37 мин..

На кои станции можете да хванете влака до Хасково и къде ще пристигнете?

Влаковете заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на ХАСКОВО.

Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Колко влакови връзки съществуват дневно, за да отидете от Пловдив до Хасково?

1 влакови връзки съществуват дневно до Хасково от Пловдив. Моля, имайте предвид, че сред тези връзки има директни линии, спрямо 1 маршрута, които имат поне една смяна. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Ако трябва да пътувате до Хасково от Пловдив, моля имайте предвид, че има 1 влакови връзки всеки ден. Моля, обърнете внимание, че всички тези връзки, т.е. 1 маршрута, имат смяна. Следователно ще трябва да смените влаковете.