Влак Пловдив - Хасково цени от 2,90 лв.

23/06/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com

Пловдив до Хасково с влак

Пътуването от Пловдив до Хасково от влак е 70,8 km и отнема 2 ч 37 мин. Има 1 връзки на ден, с първото заминаване на 16:15 ч. и последното на 16:15 ч.. Възможно е да пътувате от Пловдив до Хасково от влак само за 2,90 лв. или за 2,90 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 2,90 лв..

Най-ниската цена2,90 лв.
Продължителност на пътуването2 ч 37 мин
Връзка на ден1
Най-ниската цена2,90 лв.
Най-висока цена2,90 лв.
Първо заминаване16:15 ч.
Последно заминаване16:15 ч.
Разстояние70,8 km
ЗаминаванеПловдив
ПристиганеХасково
ПревозвачиBDZ

Пътуване от Пловдив до Хасково с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Пловдив до Хасково? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Пловдив до Хасково, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Как мога да намеря най-евтините билети за влак, за да стигна от Пловдив до Хасково?

Цените ще варират, когато пътувате от Пловдив до Хасково. Средно обаче ще платите около 2,90 лв. за билет за влак. Можете да намерите билети за влак на цени до 2,90 лв., но това може да изисква известна гъвкавост с вашите планове за пътуване. Ако търсите ниска цена, може да се наложи да се подготвите да прекарате повече време в транспорт. Също така често можете да намерите по-евтини билети за влак в определени часове от деня или в определени дни от седмицата. Разбира се, цените на билетите често се променят и през годината; очаквайте да платите повече в пиковия сезон. За най-ниските цени обикновено е най-добре да направите резервацията си предварително. Внимавайте обаче, тъй като много доставчици не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети за влак.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Пловдив до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Когато пътувате от Пловдив до Хасково, можете да очаквате да платите средно около 2,90 лв.. Някои видове транспорт са по-евтини от други и цените ще варират в зависимост от часа, деня от седмицата, сезона и други фактори. За най-евтините билети за влак направете резервацията си доста преди пътуването. Ако можете, пътувайте извън пиковото време, тъй като цените на билетите за влак често биват намалени. Може също да спестите пари, като резервирате пътуване с връзки, а не директен маршрут. Не забравяйте да проверите условията на билета преди резервацията, тъй като понякога по-евтините билети за влак не могат да бъдат сменени или парите за тях да бъдат възстановени. Използвайте Virail, за да проверите възможностите преди резервация, за да сте сигурни, че ще намерите най-ниската цена за пътуването си.

Колко време ще отнеме, за да отида от Пловдив до Хасково с влак?

Разстоянието между Пловдив и Хасково е приблизително 70,8 km. Като цяло ще ви отнеме около 2 ч 37 мин, за да завършите пътуването между двата града. Важно е обаче да запомните, че времето за пътуване може да варира в зависимост от редица фактори, включително сезонни метеорологични условия, местни събития или отклонения. Имайте това предвид, ако възнамерявате да правите по-късна връзка и винаги планирайте съобразно с това. Пътуването между Пловдив и Хасково с влак обикновено отнема 2 ч 37 мин, за да се измине разстояние от 70,8 km. Най-краткото пътуване от Пловдив до Хасково ще ви отнеме 2 ч 37 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Хасково е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

В колко часа са заминаващите от Пловдив до Хасково?

Ако предпочитате да пътувате по-рано, обикновено ще намерите първия отпътуващ от Пловдив до Хасково, който тръгва в 16:15 ч.. Въпреки че нещата може да се променят в зависимост от деня, като цяло последният заминаващ за деня тръгва в 16:15 ч.. Ако имате известна гъвкавост за деня, в който пътувате, може да намерите повече опции, които са на ваше разположение. Например, някои компании могат да пускат ранни сутрешни маршрути само в делнични дни, когато хората пътуват до работа. Често ще намерите по-малко опции, налични през уикендите или официалните празници. Първото пътуване през нощта тръгва от Пловдив в 16:15 ч.. Ако предпочитате да пътувате по-късно през тази нощ, последното отпътуване ще бъде в 16:15 ч.. Не забравяйте, че това са основните часове на пътуванията между Пловдив и Хасково. Те обаче са донякъде променливи, тъй като могат да бъдат повлияни от местни събития или празници, пикови сезони или други фактори. Винаги проверявайте предварително датите си за пътуване, за да сте в безопасност.

Кои спирки мога да използвам, когато пътувам от Пловдив до Хасково с влак?

Има различни опции за избор, когато пътувате между Пловдив и Хасково. Можете да започнете пътуването си в Пловдив на спирки като Plovdiv Central Train Station. Те се свързват със спирки, включително Хасково, Автогара (Haskovo, Avtogara) в Хасково. Възможно е да няма пряка връзка между всички спирки на двете местоположения. Някои доставчици ще обслужват само избрани спирки и може да се наложи да пътувате от една спирка до друга в същия град след пристигането, за да стигнете до крайната си дестинация. Virail ще ви покаже както всички директни маршрути, така и всички свързващи услуги, които можете да използвате, за да стигнете от Пловдив до Хасково.

Колко пътувания от Пловдив до Хасково има всеки ден?

Средно има 1 заминаващи ежедневно от Пловдив до Хасково. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 0 заминаващи от Пловдив, които пътуват директно до Хасково. Има 1 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Пловдив до Хасково. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание
Евтини билети за влак от Пловдив до Хасково
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Пловдив до Хасково.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Пловдив до Хасково, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Пловдив до Хасково.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Пловдив до Хасково

Най-евтините билети за влак Пловдив - Хасково могат да бъдат намерени само за 2,72 лв., ако имате късмет, или средно за 3,73 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 6,61 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Хасково с влак

Когато пътувате до Хасково с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Пловдив до Хасково
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Пловдив до Хасково от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Пловдив до Хасково Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
4.96kg
Автобус
5.31kg
Полет
14.16kg
Кола
11.33kg
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Хасково с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Пловдив и Хасково са 4.96kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Пловдив и Хасково? Като вземете влака между Пловдив и Хасково, ще спестите 9.2kg CO2 емисии спрямо полет, 0.35kg спрямо автобус и 6.37kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Пловдив до Хасково?
Билет влак от Пловдив до Хасково е 2,90 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 2,90 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Пловдив до Хасково?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Пловдив до Хасково е 2,90 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Пловдив и Хасково от влак?
Пловдив до Хасково е 70,8 km.
Колко време трае влак между Пловдив и Хасково?
Пловдив до Хасково е средно 2 ч 37 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 2 ч 37 мин.
Колко влак на ден преминават от Пловдив до Хасково?
Пловдив до Хасково има средно 1 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Пловдив до Хасково?
Най-ранният влак от Пловдив до Хасково тръгва на 16:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Пловдив до Хасково?
Последният влак от Пловдив до Хасково тръгва на 16:15 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Пловдив до Хасково?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 2,90 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Пловдив до Хасково от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Пловдив и Хасково е 2 ч 37 мин.
Има ли директен влак от Пловдив към Хасково?
Да, има директен влак между Пловдив и Хасково.
Какви са емисиите на CO2 за Пловдив до Хасково от влак?
Пътуването на влак от Пловдив до Хасково създава 4.96kg CO2 емисии.

Отидете локално от Пловдив

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Пловдив

Международни маршрути от Пловдив и близките райони

Други дестинации от Пловдив

Основни маршрути до Хасково

Свързани маршрути

Други популярни маршрути