Намерете влак от Пловдив до Хасково

Официален партньор

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в

Детайли за пътуването

Най-добра цена 5 лв.
Продължителност на пътуването 2 ч. 37 мин.
Връзки на ден 1
Първо заминаване: 14:10
Последно отпътуване: 14:10
Разстояние 71km

Най-добрите оферти за вашия влак от Пловдив до Хасково на virail

Virail притежава вълшебния трик, с който да намери вашите евтини билети за влак до Хасково. Трябва само да въведете вашите дати за пътуване и да зададете филтрите за отпътуване и цена според предпочитанията си. След като изберете най-добрите опции за пътуване за вашия влак от Пловдив до Хасково, virail ще ви пренасочи автоматично към уебсайта на доставчика за покупката.

Кои фирми ви отвеждат от Пловдив до Хасково с влак?

За да стигнете до Хасково с влак, можете да разчитате на Bdz, само като пример сред всички наши партньори.

Колко струват билетите за влак от Пловдив до Хасково?

Ако имате възможност да резервирате предварително, вероятно ще намерите евтини билети за влак от Пловдив до Хасково за 2,85 лв.. В случай, че не можете да планирате предварително, билети за влак до Хасково струват средно 3,65 лв..

,

Влакове от Пловдив до Хасково


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Пловдив и Хасково?

Влаковете до Хасково заминават от Пловдив от ПЛОВДИВ и пристигат на ХАСКОВО.

Колко връзки дневно има за пътуване до Хасково от Пловдив с влак?

1 връзки са налични всеки ден за пътуване от Пловдив до Хасково с влак. Моля, имайте предвид, че има 1 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. И все пак, да обмислите избора на билет за директна линия изглежда е най-добрият вариант, ако вашият приоритет е да останете в един влак за цялото пътуване.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Пловдив до Хасково

Докато първият влак до Хасково тръгва в 14:06, последният е насрочен за 14:06. Средната продължителност на пътуването е 1 hour and 53 minutes, но най-бързите влакове могат да ви отведат до Хасково за 1 hour and 53 minutes.