• Еднопосочен
  • отиване и връщане

търсене на настаняване

Намерете влак от Подгорица до София

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

С Влак

Утре

С Влак

2 Дни

Rentalcars.com

Намерете евтини коли под наем в София

Пътуването ви от Подгорица до София с Virail

Кой е най-добрият начин да се стигне от Подгорица до София? Ако не сте сигурни, не се притеснявайте - Virail може да ви помогне. Единственото нещо, което трябва да направите, е да въведете планираните дати за пътуване и да оставите мощния инструмент за търсене на Virail да се справи с останалото. Ще разгледаме маршрутите, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви дадем всички налични опции. Независимо дали искате да пътувате със самолет, влак, автобус, споделено пътуване или нещо друго, ние ще намерим идеалното решение за вас. Можете да филтрирате резултатите си според цената, времето на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването, брой връзки, еднопосочно или двупосочно пътуване - всичко, което искате. Virail ще ви даде пълна, ясна картина за това как да стигнете от Подгорица до София, след което ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик, за да завършите резервацията си.

Подгорица да се София с влак

разстояние 264 km

Обобщение на маршрута от train

Връзки
-
Превозвачи
1
Минимална цена
-
Максимална цена
-
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 6 ч. 1 мин.
ПОДГОРИЦА - СОФИЯ СЕВЕР
10:48 - 16:49
9,50 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 6 ч. 7 мин.
ПОДГОРИЦА - СОФИЯ
10:48 - 16:55
9,50 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 12 ч. 5 мин.
ПОДГОРИЦА - СОФИЯ
10:36 - 22:41
11 лв.
Bdz-logo
Bdz
Времетраене: 12 ч. 12 мин.
ПОДГОРИЦА - СОФИЯ
19:48 - 08:00
11,05 лв.

Колко време отнема да се стигне от Подгорица до София с влак?

Пътуването между Подгорица и София с влак е приблизително 265 km. Ще ви отнеме около , за да завършите това пътуване. Тази средна цифра не отчита закъснения, които могат да възникнат по вашия маршрут при извънредни обстоятелства. Ако планирате да правите връзка или да действате по строг график, отделете си достатъчно време.

По кое време са първото и последното заминаване от Подгорица до София?

По принцип първият заминаващ през нощта ще тръгне от Подгорица в , а последният - в . Важно е обаче да запомните, че това е обща информация и тези часове на пътуване не са задължително достъпни всеки ден. Разписанията за всеки доставчик по маршрута от Подгорица до София могат да се променят от ден на ден или от месец на месец. По-специално, много доставчици предлагат различни графици през делничните и почивните дни. Държавните празници, местните събития и сезонните разписания също могат да доведат до промяна на графиците.

Кои са спирките по маршрута от Подгорица до София?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Подгорица от следните спирки: ПОДГОРИЦА. Пристигайки в София, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: СОФИЯ СЕВЕР and СОФИЯ. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в София.

Колко ежедневни пътувания има от Подгорица до София?

За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Подгорица до София. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.