Намерете влак от Шумен до Ямбол

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Ямбол

Детайли за пътуването

Най-добра цена 8,79лв.
Продължителност на пътуването 4 ч. 35 мин.
Връзки на ден 8
Първо заминаване: 06:48
Последно отпътуване: 21:59
Разстояние 94km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Шумен до Ямбол

Намирането на перфектната връзка с влак никога не е било толкова лесно: благодарение на virail, ще можете да сравните стотици оферти едновременно, просто като въведете датата на вашето пътуване. Чрез филтрите за цена и заминаване ще имате възможност да ограничите резултатите и да намерите идеалното решение. Резервацията се извършва на уебсайта на доставчика, към който автоматично ще бъдете пренасочени.

Кои фирми пътуват от Шумен до Ямбол с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Шумен и Ямбол.

Каква е цената на билетите за влак от Шумен до Ямбол?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Шумен до Ямбол от 5,00 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 9,40 лв..

Влакове от Шумен до Ямбол


Ако има промени във вашия маршрут, уверете се, че винаги имате достатъчно време за преход от едната платформа на другата и никога не забравяйте възможността за забавяне, поради което може да пропуснете втория влак.

Когато пътувате на такива къси разстояния, можете да вземете под внимание и автобусите и възможностите за споделено пътуване: с малко късмет ще намерите много евтини опции, дори ако резервирате в кратък срок.

Кои станции се обслужват от влаковете, пътуващи от Шумен до Ямбол?

Влаковете до Ямбол заминават от Шумен от ШУМЕН и пристигат на ЯМБОЛ.

Пътуване с влак до Ямбол от Шумен: колко връзки дневно има?

6 връзки са налични всеки ден за пътуване от Шумен до Ямбол с влак. Моля, имайте предвид, че има 6 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Ямбол с влак?

Необходими са средно 6 hours and 1 minute да стигнете до Ямбол с влак, но ще ви отнеме 4 hours and 9 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:08, докато последният тръгва от Шумен в 21:08.