Намерете влак от Димитровград, Област Хасково до Пловдив

Започва от
∞ лв.
откривам
Нашите партньори Най-добрият начин да намерите и сравните билети за влакове, автобуси, споделени пътувания и самолети. Ние работим с повече от 100 партньора, за да ви предложим най-добрите цени на пазара.
references references references references references references references references references references

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!

С Влак

Днес

откривам
С Влак

Утре

откривам
С Влак

2 Дни

откривам

Пътуване от Димитровград, Област Хасково до Пловдив с Virail

Знаете ли кой е най-добрият начин да стигнете от Димитровград, Област Хасково до Пловдив? Не? Не се притеснявайте, Virail знае. Нашият инструмент за търсене използва данни от хиляди доставчици на туристически услуги, за да ви покаже всички налични маршрути за избраните от вас дати на пътуване. Независимо дали искате да пътувате с влак, автобус, самолет или споделено пътуване, ние можем да помогнем. Филтрирайте резултатите си според вашите лични нужди: решете дали искате еднопосочен или двупосочен билет, потърсете директно пътуване или такова с връзки и изберете часа за деня, в който предпочитате да пътувате. Разгледайте цялата информация и намерете подходящата за вас опция за транспорт. Когато изберете идеалното за вас пътуване, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на избрания от вас доставчик на пътувания, където можете да завършите резервацията си. Вашето приключение чака - нека Virail ви помогне днес.

Димитровград, Област Хасково да се Пловдив с влак

Продължителност на пътуването 1 ч. 22 мин.
връзки на ден 19
Първо заминаване 06:06
Последно отпътуване 20:56
разстояние 71 km
Заминаване Димитровград, Област Хасково
Пристигане Пловдив
Превозвачи Bdz

Обобщение на маршрута от Влак

Връзки
19
Превозвачи
1
Минимална цена
∞ лв.
Максимална цена
-∞ лв.

Димитровград, Област Хасково - Пловдив

Месечно

Най -добрите цени за месеца

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Димитровград, Област Хасково до Пловдив с влак?

За да стигнете по-бързо от Димитровград, Област Хасково до Пловдив, обмислете търсенето на експресна услуга, която има по-малко спирки по пътя. И обратно, маршрутът с връзки може при някои обстоятелства да бъде по-бърз от директното пътуване. Най-бързите маршрути между Димитровград, Област Хасково и Пловдив ще завършат пътуването в 56 мин.. Средно ще ви отнеме около 1 ч. 22 мин., за да пътувате 72 km между Димитровград, Област Хасково и Пловдив.

Кога тръгват първите и последните заминаващи от Димитровград, Област Хасково до Пловдив?

Първият заминаващ за деня от Димитровград, Област Хасково до Пловдив тръгва в 06:06, докато последния отпътуващ за деня е в 20:56. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Димитровград, Област Хасково и Пловдив. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Димитровград, Област Хасково до Пловдив?

В зависимост от вида на транспорта и доставчика, който сте решили да използвате за пътуването си, ще можете да тръгнете от Димитровград, Област Хасково от следните спирки: ДИМИТРОВГРАД and dimitrovgrad. Пристигайки в Пловдив, вашият маршрут ще премине през всички или някои от следните спирки: ПЛОВДИВ and plovdiv. Не всички транспортни компании обслужват всяка спирка, така че проверете предварително, за да видите точно къде ви отвежда вашият маршрут. Може да се наложи да използвате друг вид транспорт, за да стигнете от една спирка до друга или до крайната ви дестинация, когато пристигнете в Пловдив.

Колко пъти на ден има пътувания от Димитровград, Област Хасково до Пловдив?

Средно има 19 заминаващи ежедневно от Димитровград, Област Хасково до Пловдив. Възможно е обаче да има повече или по-малко в различните дни. Разписанията на доставчиците могат да се променят в определени дни от седмицата или официалните празници, а много от тях също се различават в определени периоди от годината. Някои доставчици променят графика си например през летния сезон. В много натоварени периоди може да има до 20 заминаващи всеки ден. Доставчиците, които пътуват по този маршрут, включват Bdz и всеки работи в съответствие със своите специфични графици. Като пътешественик може да предпочетете директно пътуване или може да нямате нищо против да правите смени и връзки. Ако имате тежки куфари, директното пътуване може да е най-доброто; в противен случай може да успеете да спестите пари и да се насладите на повече гъвкавост, като направите смяна по пътя. Всеки ден има средно 17 заминаващи от Димитровград, Област Хасково, които пътуват директно до Пловдив. Има 2 пътувания с една или повече смени.

Logo
authentication

Влезте или създайте акаунт

Влезте във Virail, за да получите ексклузивни оферти за пътуване