Намерете влак от Димитровград, Област Хасково до Пловдив

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Пловдив

Детайли за пътуването

Най-добра цена 3,69лв.
Продължителност на пътуването 1 ч. 27 мин.
Връзки на ден 65
Първо заминаване: 04:52
Последно отпътуване: 19:41
Разстояние 71km

Virail намира за вас най-добрите оферти за влак от Димитровград, Област Хасково до Пловдив

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Димитровград, Област Хасково до Пловдив с влак?

Сред всички наши партньори ще намерите и Bdz, осигуряващ влаковите връзки между Димитровград, Област Хасково и Пловдив.

Колко е най-евтиният билет за влак от Димитровград, Област Хасково до Пловдив?

Чрез предварителна резервация можете да намерите евтини билети за влак от Димитровград, Област Хасково до Пловдив от 2,10 лв.. Въпреки това билети за влак за този маршрут струват средно около 3,28 лв..

Влакове от Димитровград, Област Хасково до Пловдив


Когато става дума за къси разстояния, автобусът и споделеното пътуване представляват добра алтернатива на пътуването с влак, особено ако пътувате с ограничен бюджет.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Димитровград, Област Хасково и Пловдив?

Влаковете до Пловдив могат да заминат от ДИМИТРОВГРАД СЕВЕР or ДИМИТРОВГРАД и да пристигнат на ПЛОВДИВ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Пловдив от Димитровград, Област Хасково с влак?

Ако трябва да пътувате до Пловдив от Димитровград, Област Хасково, моля имайте предвид, че има 15 влакови връзки всеки ден. Моля, имайте предвид, че съществуват 3 маршрута с поне една смяна, спрямо 12 директни линии. Следователно изборът на пътуване, включващ смяна, понякога е по-ефективен, въпреки че е по-дълъг, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута. В резултат на това изборът на оферта с непряка линия понякога е най-добрият начин за ефективно пътуване, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последната минута, въпреки че пътуването е по-дълго. Въпреки това, моля изберете билет за директна линия, ако предпочитате да останете в един влак и да избегнете смяна.

Колко време ви трябва, за да стигнете до Пловдив с влак?

Необходими са средно 1 hour and 29 minutes да стигнете до Пловдив с влак, но ще ви отнеме 53 minutes с най-бързите влакове. Първият е наличен в 06:11, докато последният тръгва от Димитровград, Област Хасково в 17:11.