Влак Русе - Перник цени от 20,02 лв.

16/04/2024
+ Връщане
Останете с Booking.com
Започва от
20,02 лв.

Русе до Перник с влак

Пътуването от Русе до Перник от влак е 276,25 km и отнема 8 ч 16 мин. Има 15 връзки на ден, с първото заминаване на 05:45 ч. и последното на 23:12 ч.. Възможно е да пътувате от Русе до Перник от влак само за 20,02 лв. или за 21,47 лв.. Най-добрата цена за това пътуване е 20,02 лв..

Най-ниската цена20,02 лв.
Продължителност на пътуването8 ч 16 мин
Връзка на ден15
Най-ниската цена20,02 лв.
Най-висока цена21,47 лв.
Първо заминаване05:45 ч.
Последно заминаване23:12 ч.
Разстояние276,25 km
ЗаминаванеРусе
ПристиганеПерник
ПревозвачиBDZ

Влак Билети от Rousse до Pernik

Дата на заминаване
вторник, 16 апр 2024 г.

Пътуването ви от Русе до Перник с Virail

Инструментът за търсене на Virail ще ви предостави опциите, от които се нуждаете, когато искате да отидете от Русе до Перник. Всичко, което трябва да направите, е да въведете датите на вашето планирано пътуване и нека ние се погрижим за всичко останало. Нашата търсачка върши тежката работа, търсейки сред хиляди маршрути, предлагани от нашите доверени туристически партньори, за да ви покаже опции за пътуване с влак, автобус, самолет или споделено пътуване. Можете да филтрирате резултатите според вашите нужди. Има редица опции за филтриране, включително цена, еднопосочно или двупосочно пътуване, време на заминаване или пристигане, продължителност на пътуването или брой връзки. Скоро ще намерите най-добрия избор за вашето пътуване. Когато сте готови, Virail ще ви прехвърли на уебсайта на доставчика, за да завършите резервацията. Без значение къде отивате, стигнете там с Virail.

Колко струват билетите за влак от Русе до Перник?

Най-евтините билети за влак от Русе до Перник струват 20,02 лв.. Средно можете да очаквате да похарчите около 20,74 лв. за билета си за влак. Virail ще ви помогне да намерите пътуване, което отговаря на вашия бюджет. Можете да очаквате цените да варират в зависимост от различните доставчици на туристически услуги и начини на транспорт; често по-бързите пътувания ще струват повече от по-бавните маршрути. Ако датите ви на пътуване са гъвкави, може да успеете да намерите по-евтини билети за влак, тъй като цените може да варират малко от ден на ден. Можете също така да намерите по-ниски цени, като резервирате в определени часове на деня, като избягвате трафика в пиковите часове. Друг съвет за пътуващите с ограничен бюджет е да търсят недиректни пътувания. Понякога може да бъде по-евтино да направите смяна или две по пътя, вместо да пътувате по директен маршрут от Русе до Перник.
За съжаление не е намерена цена за вашето пътуване от Русе до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите ценови резултати.
Средно билетът за влак от Русе до Перник ще ви струва 20,74 лв.. Ако се опитвате да се придържате към определен бюджет, има няколко начина да търсите по-ниски цени на билетите. Например, ако датите ви на пътуване могат да варират, може да откриете, че някои дни от седмицата са по-евтини от други. Пътуването през пиковия сезон обикновено ще струва повече, така че избягвайте това, ако искате да спестите пари. Дори времето от деня може понякога да повлияе на цената на билетите. Можете също така да потърсите непряк маршрут, който може да е по-евтин от директната връзка. Често най-евтините билети за влак могат да бъдат намерени, като резервирате доста преди пътуването. Имайте предвид обаче, че много компании не предлагат възстановяване или замяна на най-евтините си билети.

Колко време ще ми отнеме да пътувам от Русе до Перник с влак?

При разстояние от 276,25 km между Русе и Перник, обикновено отнема 8 ч 16 мин, за да се завърши пътуването. Тази средна цифра може да варира от ден на ден. Закъсненията могат да бъдат причинени от неочаквани метеорологични условия, пътни работи или строителство, местни събития или други непредвидени обстоятелства. Не забравяйте, че пътуването ви може да отнеме повече от 8 ч 16 мин. Направете плановете си предвид това, за да избегнете разочарование, особено ако пътувате по строг график. Пътуването между Русе и Перник с влак обикновено отнема 8 ч 16 мин, за да се измине разстояние от 276,25 km. Най-краткото пътуване от Русе до Перник ще ви отнеме 7 ч 6 мин. Не забравяйте, както винаги, че това време не включва закъснения, които могат да възникнат поради метеорологични условия, строителство или неочаквани отклонения и смущения. Ако бързото пристигане в Перник е приоритет за вас, потърсете експресни или нон-стоп услуги. Можете също така да откриете, че маршрутът с връзки достига до вашата дестинация по-бързо от някои директни пътувания. Virail ще ви позволи да разгледате всичките възможности и да стигнете до решение, което отговаря на вашите нужди.

Кога тръгват заминаващите от Русе до Перник?

Първият заминаващ за деня от Русе до Перник тръгва в 05:45 ч., докато последния отпътуващ за деня е в 23:12 ч.. Те са в съответствие със стандартните графици за маршрута между Русе и Перник. Разписанията на различните компании обаче могат да варират от ден на ден или от месец на месец, така че тези конкретни заминавания може да не са налични всеки ден. Някои компании могат да променят графика си на официални празници и почивни дни или през летните месеци. Проверете датите на пътуването си, когато правите резервацията си. Ако искате да тръгнете по-рано, вземете първия отпътуващ за деня от Русе до Перник, който обикновено тръгва в 05:45 ч.. Последното планирано заминаване през нощта обикновено е в 23:12 ч.. Тези разписания могат да варират в зависимост от деня от седмицата или по различно време на годината.

Кои спирки мога да използвам за пътуване от Русе до Перник?

В Русе спирките за заминаване включват Ruse(BG)-Tovarna,Ruse, Ruse (Centralna Avtogara). Когато пристигнете в Перник, може да успеете да слезете на спирки като Pernik Bus Station. Не забравяйте обаче, че точните спирки, обслужвани по всеки маршрут, могат да варират. Различните компании могат да тръгват и пристигат на различни спирки. Освен това, ако пътувате с експресна услуга, броят на спирките може да бъде ограничен и точните спирки, обслужвани по определен маршрут, могат да варират в различни часове от деня или деня от седмицата. Проверете предварително, за да сте сигурни, че тръгвате и пристигате на спирка, която е удобна за вашето пътуване.

Колко ежедневни пътувания има от Русе до Перник?

Точният брой на пътуванията от Русе до Перник може да варира според деня. Някои услуги може да работят само в определени дни от седмицата, докато други може да са сезонни. Като цяло, има средно 15 заминаващи всеки ден. Те се изпълняват от редица различни транспортни компании, включително . В особено натоварени дни може да има до заминаващи. Обикновено можете да очаквате да има повече връзки през делничните дни. Много компании правят по-малко пътувания през уикендите или официалните празници. Като пътешественик може да предпочетете да вземете директен маршрут от Русе до Перник. Все пак ще намерите повече налични опции, ако искате да поемете по маршрут с връзки. Те минават през един или повече различни градове и ще трябва да смените превозното средство по пътя. Не всички пътуващи се чувстват комфортно, като правят множество връзки, но ако вас ви устройва, тогава ще се радвате на по-голяма гъвкавост при извършване на вашата резервация. Точният брой на ежедневните заминаващи от Русе до Перник варира, но като цяло можете да очаквате да намерите 0 директни връзки без смяна, заминаващи всеки ден. Пътуващите, които с удоволствие поемат по непряк маршрут, ще намерят средно 15 пътувания с една или повече смени. За съжаление не е намерена връзка за вашето пътуване от Русе до Перник. Избирането на нов град на заминаване или пристигане, без драстична промяна на маршрута ви, може да ви помогне да намерите връзки.

Покажи пълното описаниеСкриване на пълното описание

Сравнете цени и билети от Rousse до Pernik

Евтини билети за влак от Русе до Перник
Търсите най-добрата оферта за билет за влак за вашето пътуване? Ето 4 начина да получите евтини билети за влак от Русе до Перник.

Резервирайте предварително и спестете

Ако търсите най-добрата оферта за вашето пътуване от Русе до Перник, предварителната резервация на билети за влак е чудесен начин да спестите пари, но имайте предвид, че предварителни билети обикновено не са налични до 3 месеца преди датата на пътуването.

Бъдете гъвкави с времето си за пътуване и изследвайте пътуванията извън натоварените часове

Планирането на пътуванията ви в часове извън пиковите натоварвания не само означава, че ще можете да избегнете тълпите, но и в крайна сметка може да ви спести пари. Гъвкавостта на вашия график и обмислянето на алтернативни маршрути или часове ще повлияе значително на сумата пари, която харчите за получаване от Русе до Перник.

Винаги проверявайте специални оферти

Проверката на най-новите сделки може да ви помогне да спестите много пари, поради което си струва да отделите време за разглеждане и сравняване на цените. Затова се уверете, че получавате най-добрата оферта за вашия билет и се възползвайте от специални тарифи за деца, младежи и възрастни хора, както и отстъпки за групи.

Отключете потенциала на по-бавните влакове или свързващите влакове

Ако планирате пътуване с гъвкаво време, защо не изберете живописния маршрут? Хващането на по-бавни влакове или свързващи влакове, които правят повече спирки, може да ви спести пари от билета ви – определено си струва да се обмисли дали се вписва в графика ви.

Показване на билети от
Най-доброто време за резервиране на пътуване от Rousse до Pernik

Virail Pro Съвет ✌: Резервация 10 дни предварително спестява средно 10%.

Най-доброто време за резервация на евтини билети за влак от Русе до Перник

Най-евтините билети за влак Русе - Перник могат да бъдат намерени само за 15,03 лв., ако имате късмет, или средно за 19,61 лв.. Най-скъпият билет може да струва колкото 20,21 лв..

Намерете най-добрия ден за пътуване до Перник с влак

Когато пътувате до Перник с влак, ако искате да избегнете тълпи, можете да проверите колко често пътуват нашите клиенти през следващите 30 дни, като използвате графиката по-долу. Средно пиковите часове за пътуване са между 6:30 и 9 сутринта или между 16 и 19 часа вечерта. Моля, имайте това предвид, когато пътувате до точката на тръгване, тъй като може да се нуждаете от допълнително време, за да пристигнете, особено в големите градове!

Услуги на борда BDZ от Русе до Перник
Сравнете услугите на борда, когато пътувате от Русе до Перник от train.
съоръжения BDZ
quiet_zone Тиха зона check
wifi WiFi check
power_sockets Електрически контакти check
luggage Багаж check
accessibility Достъпност check
food_and_drink Храни и напитки check
air_con Климатик check
bicycle Велосипед check

Русе до Перник Емисии на CO2 от Влак

Ecology
Влак
19.34kg
Автобус
20.72kg
Полет
55.25kg
Кола
44.2kg
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Перник с влак? Емисиите на CO2 за вземане на влак между Русе и Перник са 19.34kg.
Колко CO2 спестявам, като взема влака между Русе и Перник? Като вземете влака между Русе и Перник, ще спестите 35.91kg CO2 емисии спрямо полет, 1.38kg спрямо автобус и 24.86kg спрямо кола.

Нещо, което можем да подобрим?

често задавани въпроси

Колко струва билет влак от Русе до Перник?
Билет влак от Русе до Перник е 20,74 лв.. Цената обаче варира в зависимост от това колко рано купувате и дали е натоварено време от деня. От време на време ги намирайте на цена от 20,02 лв..
Кой е най-евтиният билет за влак от Русе до Перник?
Най-евтиният билет, който можете да получите от Русе до Перник е 20,02 лв.. Препоръчваме да резервирате възможно най-рано и в ненатоварени часове, за да получите възможно най-евтиния билет.
Какво е разстоянието между Русе и Перник от влак?
Русе до Перник е 276,25 km.
Колко време трае влак между Русе и Перник?
Русе до Перник е средно 8 ч 16 мин. Въпреки това най-бързият вариант ще ви отведе там в 7 ч 6 мин.
Колко влак на ден преминават от Русе до Перник?
Русе до Перник има средно 15 връзки на ден.
В колко часа тръгва първият влак от Русе до Перник?
Най-ранният влак от Русе до Перник тръгва на 05:45 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
В колко часа тръгва последният влак от Русе до Перник?
Последният влак от Русе до Перник тръгва на 23:12 ч.. Въпреки това не забравяйте да проверите с нас графика в деня, в който искате да тръгнете, тъй като часът може да се различава.
Трябва ли да резервирам билета си предварително от Русе до Перник?
Ако можете, препоръчваме да резервирате билета си възможно най-рано, за да сте сигурни, че ще получите по-добри спестявания. Най-евтиният билет влак, който намерихме, е 20,02 лв., но това може да подлежи на промяна в зависимост от търсенето.
Кое е най-бързото време за пътуване между Русе до Перник от влак?
Най-бързото време за пътуване с влак между Русе и Перник е 7 ч 6 мин.
Има ли директен влак от Русе към Перник?
Да, има директен влак между Русе и Перник.
Какви са емисиите на CO2 за Русе до Перник от влак?
Пътуването на влак от Русе до Перник създава 19.34kg CO2 емисии.

Отидете локално от Русе

Популярни маршрути

Уикенд бягства от Русе

Международни маршрути от Русе и близките райони

Други дестинации от Русе

Основни маршрути до Перник

Свързани маршрути

Други популярни маршрути