Намерете влак от Сливен до Велинград

Намерете най-евтиния билет за Вашето пътуване!


Намерете евтини коли под наем в Велинград

Детайли за пътуването

Най-добра цена 12,83лв.
Продължителност на пътуването 10 ч.
Връзки на ден 12
Първо заминаване: 01:05
Последно отпътуване: 15:53
Разстояние 206km

С virail са най-евтините билети за влак от Сливен до Велинград

Ако търсите най-лесния начин да намерите най-добрата цена за вашия влаков маршрут, virail е това, което търсите. Трябва само да изберете датата и virail ще ви покаже всички връзки, предлагани от нашите партньори: чрез филтриране на резултатите ще намерите идеалното решение за вашия бюджет и график. Virail ще ви пренасочи към уебсайта на компанията за проста и сигурна резервация.

Кои фирми пътуват от Сливен до Велинград с влак?

Сред всички партньори на virail, вие ще можете да пътувате и с Bdz, обслужващ влаковия маршрут между Сливен и Велинград.

Каква е цената на билетите за влак от Сливен до Велинград?

Предварителната резервация наистина ви позволява да спестите пари: всъщност можете да получите евтини билети за влак от Сливен до Велинград също само за 7,30 лв., докато средната цена е 10,10 лв..

Влакове от Сливен до Велинград


За къси разстояния като тези между Сливен и Велинград, автобусите и споделеното пътуване са добри алтернативи на влака, благодарение на ниската си цена. Освен това автобусите имат предимството, че стигат до най-малките градове, в които няма жп гара.

Кои са станциите за заминаване и пристигане в Сливен и Велинград?

Влаковете до Велинград могат да заминат от СЛИВЕН и да пристигнат на ВЕЛИНГРАД or ВЕЛИНГРАД ЮГ.

Колко връзки дневно има за пътуване до Велинград от Сливен с влак?

7 връзки са налични всеки ден за пътуване от Сливен до Велинград с влак. Моля, имайте предвид, че има 7 маршрута, които включват поне една смяна, спрямо само 0 маршрута, които са директни линии. Следователно, моля обърнете внимание, че дори ако пътуването е по-дълго, билетът с една смяна е понякога много по-ефективен, особено ако има твърде малко връзки и ако търсите билет в последния момент. Силно ви препоръчваме да изберете билет за директна линия, ако предпочитате да не сменяте влаковете.

За кога са насрочени първите и последните влакове от Сливен до Велинград

С най-бързите връзки ще бъдете в Велинград за 8 hours and 35 minutes, но средно отнема 9 hours and 54 minutes. Първият влак, водещ до Велинград е в 01:11, докато последният тръгва от Сливен в 15:11.